Aga K Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 a ja jestem zmeczona jak cholera i mam dosc glupi k....s Spike :angryy: Moniek prosze napisz do mnie na gg bo ja jakos nie moge :( 398 69 71 potrzebuje cie .... Quote
Mike i Morgan Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No to kogo zjadĆ ten twĂłj psioch:loveu: Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Mikus, masz racje, zezarl nie zjadl z ta roznica jak mu robilam zarelko wczoraj to wszamal papier od jego kaszanki razem ze sznurkiem :roll: bo to byla taka dupka koncowka ahhhh. Moniek mnie wczoraj uspokajala :shake: A dzis idziemy do weta chyba sie zaszczepic bo to juz ten czas i tak ogolnie na kontrole a wpadlam tak na momencik, pozdrawiam aha, jak juz znajde chwilke wolnego przed wetem albo po to wstawie te zdjecia Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 No to zaczynam fotkowac :) nie komentowac poki nie skoncze :diabloti: jak skoncze - napisze :P pierw seria z jedzonkiem pewnego wieczoru ;) oczywiscie micha byla pelna ale zanim poszlam po aparat i przyszlam to juz bylo tyle :p Quote
bonita Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No i zdÄ ĆŒyĆam akurat na pustÄ miseczkÄ:evil_lol: HeloĆ:multi: Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 jeszcze kilka juz koncowka :evil_lol: a moze tu cos jeszcze zostalo ? ;) jeszcze powrot do juz czysciutkiej michy ;) cdn Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 i odpoczynek ;) a tak sobie spalem na ppanci ;) cdn, ale chyba pozniej ;> mozna komentowac :P Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 za blisko :roll: inaczje sie nie dalo :roll: czas na kilka zdjec z zabawy na lozku mam minke jaknby mnie ktos pobil robiac rownoczesnie zdjecia ;) i te fafluuusie :diabloti: trzepanko :p fafelki :) Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 bonita napisaĆ(a):No i zdÄ ĆŒyĆam akurat na pustÄ miseczkÄ:evil_lol: HeloĆ:multi: hehehehe zaraz bedzie reszta zdjec ;) tylko na moment musze odejsc od kompa Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 jakie tam delicje :) makaronik z jego kaszaneczka na cieplo i do tego wkrojony chlebek mial akurat, bo czasem dostaje buleczki do tego ;) Mam wymienic reszte dan pana Spajka ? :p Quote
Darianna Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 a mi siÄ to zdjÄcie najbardziej podoba: http://img20.imageshack.us/img20/6184/p1080856.jpg co za delicje ten Ćobuziak szamaĆ? :D Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 cd mi tez sie tamto podoba, ale jednak to wczesniejsze bardziej :) pozer ;) a tu staramy sie usnac ;) Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 AleĆŒ piÄkny ten TwĂłj boksio :loveu::loveu::loveu: Ja po raz pierwyszy w galeryjce, ale no faflun jest cudowny...:lol: Sama miaĆam bokserkÄ (odeszĆa od nas w styczniu... ĆŒyĆa prawie 12 lat)... Za to teraz mam nowego szczyla (od trzech dni)... MieszaĆca... Po mamie seterce irlandzkiej... Tata nie znany, ale co na pewno to byĆ osioĆ gdzieĆ w lini :p Takie to uparte, ĆŒe :mad::razz::evil_lol: No i chyba nie jest taka brzydka, nie??? :razz: BÄdzie nam bardzo miĆo jak ktoĆ z Was odwiedzi galeryjkÄ Laruni ;) Serdecznie wszystkich zapraszam :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-zlotej-laruni-szczeniaka-z-charakterkiem-bokserki-ruci-agenta-131619/index12.html A Twojego boksia wymiziaj ode mnie serdecznie :loveu:;) Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Witam nowego goscia :buzi: juz bylam u Was w galeryjce ;) Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 snupka pod kolderka a wlasciwie przed kolderka Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 a teraz zdjecia z serii - TAM JEST MOJA "NOGAAAA" :placz: :diabloti: cdn Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 "noga" w pysku ;) noga w pysku, boordel jak zwykle w tle i ucho w gorze :diabloti: boordel juz posrzatany :) Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 :loveu: najsmieszniejsza seria :loveu: te zdjecia bez lampy wychodza lipne niewyrazne a z lampa przeswietlone :roll: uuuuwielbiam go .... czasami :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts