Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a moja swinka juz nie zyje :( i teraz chce miec druga jak tylko hm... troche znajde czasu by sia nia zajmowac :)

aha czyli Spajki jest taki jak byl ostatnio :diabloti:

Posted

Czesc Kobietki !!!! :multi::multi::multi:

ale fotek:multi:

sliczny boksio z pileczka:loveu:

Witaj Martus ; )
dzieki ;)

ach wakacje... się rozmarzyłam... a na tym stadionie to na meczu byłaś :razz:

śliczne gryzonki :loveu:

dziekuje w imieniu moich kobietek ;)
nio, to byly fajne wakacje choc nieskonczylyu sie za fajnie. ;)
Spike w Gorzowie czul sie jak u siebie w domu ;)
chopc oczywiscie nieomieszkal nam uciec raz :razz:
ale na szczescie wraca i chyba to sie liczy ;)

Jakie fajne zdjęcia :loveu:

Świnki mają hamak? Jak Go zrobiłaś?

Moje proski maja hamaczek, ale ja go nie robilam choc znam "przepis" ;)
ja kupilam hamaczek z ferplastu kilka lat temu. Niema go teraz na zdjeciach bo jest w praniu:razz: Ale zbliza sie sprzatanko proskom wiec jak juz wszystko bedzie wyprane i swieze to zrobie zdjecie naszej klatki ;)
A to, w czym lezala Toffka to norka ;)
Paulinko a ty masz swineczki ??? Czy tylko tak pytasz z ciekawosci ?

morduś koffany :loveu:

hehe, dzieki
mamy jeszcze kilka takich "mordusiow" ;)

a moja swinka juz nie zyje :-( i teraz chce miec druga jak tylko hm... troche znajde czasu by sia nia zajmowac :smile:

aha czyli Spajki jest taki jak byl ostatnio :diabloti:

No u mnie niestety kilka swineczek tez odeszlo

• nawet sie balam, ze te moje odejda bo byl taki okres gdzie "regularnie" mi odchodzily i nawet nie wiadomo bylo czemu :(

Justynko, ale nie miej jednej proski :roll:
    swinki to zwierzatka stadne i musza miec do pary kolezanke - kolege. Inaczej majac jedna swineczke ona czeka na ciebie tylko .... wegetujac :roll:
    A najlepiej jeszcze jakbys wziela jakas swinke z klubu swinek. Jest ich tam bardzo duzo do oddania lub na DT
    jak bys chciala to sie zglos a ja cie pokieruje do dziewczyn, ktore pomagaja tym proskom bezposrednio

Tak, spajki jak dawniej :diabloti:
    no, moze teroszke bardziej kochanszy - wyrozumialszy ;)

oki, ja wpadlam doslownie na momencik, jutro wtorek a wiec praca czeka ;) musze sie na jutro naszykowac.
    buuuuziaki dla was
    i dziekuje za to, ze wpadacie do mnie :buzi:

• Posted

Spajkus tez tam byl :diabloti:
    i jeden z moich na wlasnej piersi odchoeanych proskow tam zostal ;)
    mam gdzies jego zdjecia juz z kolega Antkiem ;)

Posted

bonita napisał(a):
    Heloł moja dawno nie odwiedzana ( z powodu wielkiego braku czasu:p) kuleżanko:loveu:
    Witam Cię i Twoje milusińskie stadko:loveu:

no wreszcie zes do mnie zajrzala :mad::razz:
    ciesze sie ze znalazlas chwilke aby napisac pare slow ;)
    dzieki za pozdrowionka :buzi:

Posted

A ja wpadlam na momencik bo wlasnie wrocilam z pracki i jestem troszke zmeczona. Na ten tydzien dostalam troszke wiecej materialow do przerobienia niz zwykle ehhh, a gdzie tu jeszcze znalezc czas do kogos pojechac cos zaproponowac. A GDZIE CZAS NA DOGO !!!! ???? :placz:
    Mam ochote popisac tu z wami, ale mi sie tak oczka kleja a tu jeszcze sie umyc cos porobic i wogole ehhhhh. W tym tygodniu bylam strasznie niezorganizowana i tak teraz mam :roll:

Posted

siemanos
    ale ja mialam jedna swinek i zyla bardzo dlugo. miala mnie psa koty no i szczury :diabloti:

a no siemanos ;)
    ale swinki razem to swinki razem :mad:
    ja ci mkowie, mam dwie i zawsze mialam dwie, sama jedna to juz nie to samo - zobaczysz :diabloti:

Yana doberek pracusiu :loveu:

hejka Yanusie ;)
    a no troszke prackuje ehhh, a ze po takiej dlugiej laaabie ciezko sie zebrac i wogole :roll: ja to taka ciepla kluuuucha chyba sie zrobilam :roll:

Moniek193 Wiatam sie w galerii zapracowanej Agi:evil_lol::multi:

Foty bym ciala:cool3:
    I zeby nie bylo ze nie widzialam tych wczesniej:eviltong:Ja ce wiecej:diabloti::oops:

hehe ;)
    inni wiecej pracuja, i im to latwiej przychodzi niz mi ;>
    ty to masz wyczucie kobietko :eviltong: Ja dzisiaj podczas rannej zabawy z faflem i na dzisiejszym spacerku wypstrykalam az 200 fot :crazyeye: Sama bylam w szoku jak to zobaczylam ze tak jakos ich duzo a tak malo sie wydawalo ;>
    Oczywiscie nieomieszkam ich wszystkich tu wstawic :diabloti: Bede sie z tym pierniczyc po 5 fot w poscie, no ale cos, nafocilo sie to teraz trzeba foty pokazac :oops: Moniek, no ciesze sie ze tak bardzo chcesz ogladac mojego fafluna ;)

agaciaaa Ja też bym chciała fotki :lol:

Wygłaskaj Spajkusia ode mnie :p

Spike wymyziany ;)
    dziekuje :buzi:
    fotki jak sie zbiore to beda ;)

Bewarka Cześć :loveu: Ale fajnie zobaczyć pyszczek Spikowy ;] xD I świniakuf :-D

wpadaj do mnie czesciej to czesciej bedziesz go ogladac :P

A tak nawiasem, cos zle sie dzis czuje :roll: Probuje skonczyc ta jedna z trzech ksiazek co mam do zrobienia i jakos mi nieidzie ... :roll: A czas ucieka :roll:

Posted

Aga K napisał(a):

hehe ;)
    inni wiecej pracuja, i im to latwiej przychodzi niz mi ;>
    ty to masz wyczucie kobietko :eviltong: Ja dzisiaj podczas rannej zabawy z faflem i na dzisiejszym spacerku wypstrykalam az 200 fot :crazyeye: Sama bylam w szoku jak to zobaczylam ze tak jakos ich duzo a tak malo sie wydawalo ;>
    Oczywiscie nieomieszkam ich wszystkich tu wstawic :diabloti: Bede sie z tym pierniczyc po 5 fot w poscie, no ale cos, nafocilo sie to teraz trzeba foty pokazac :oops: Moniek, no ciesze sie ze tak bardzo chcesz ogladac mojego fafluna ;)

A kto by nie chcial go ogladac:roll:Ja tu nikogo takiego nie widze:loveu:

Czekam na foty:multi::loveu:

Posted

A niewiem :evil_lol: moze ktos niechce :evil_lol: a ja nawet wiem kto :evil_lol: ale sie sama domysl :evil_lol: wedlug kogo ja jestem tak bardzo beznadziejna :evil_lol:

Footy juz stegowane na kompika i obrobione. Teraz tylko imageshack i jazda ;)

Posted

Hey Marta :buzi:

Jej, ja jak wstalam dzis o 6 rano tak do tej pory na nogach :roll: Masakra jak tak po dluzszej przerwie w dzialaniu sie teraz wziasc za siebie, wszystko mnie boli a najbardziej glowa :( Postaram sie wreszcie wstawic te obiecane fotki.
    Wstalam dzisiaj okolo 6 rano dokonczyc ksiazke, dokanczalam ja do 10 potem zaczelam juz kolejna zeby czasu nie tracic bo w koncu mam go tylko do wtorku :roll: potem sie szykowac, psu jesc, do kolezanki jej pomoc na rynku, potem do drugiej kolezanki w sprawie pracy i tak do tej poty, to tu .. to tam... niemam sil :roll: A jutro od nowa :evil_lol: od rana do weta, potem ksiazki ehhhhh, ale i tak sie ciesze ze wreszcie ciagle w tej "chalupie" nie siedze :diabloti:

Posted

Ja codziennie wstaje o 6.00 (z wyjatkiem weekendów) mam 40min na zebranie siem, potem na autobus, potem ok 8godz gnije w szkole, potem autobus, spacer z Sara, zarcie dla niej itp. potem cos trza posprzatac pouczyc sie i klade sie spac o 12.00:loveu:Bo jeszcze dogo no nie:razz: Koniec:multi:

I wcale nie czuje sie tym najlepiej:evil_lol:Chce waaakaaacje:multi: