Aga K Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Pusiakowa napisał(a):ja nie widze, zeby on sie ciagnal :diabloti:. sznura mozna polozyc na trawie :eviltong: a do aparatu kupic 'cos' zeby zalozyc na szyje. :eviltong: Pusiakowa - chyba ci nagram filmik i w pierwszej minucie zdanie zmienisz :evil_lol: poloz sznurta na trawie = jeszcze wieksze ciegniecie, pisk i wogole upor bo on musi go dorwac :evil_lol: "cos" na szyje - hmmm, w sumie przydaloby sie Madziu slonce - witamy ;) mysle, ze pasowaaaalybhy mu ;) mysle, ze bardziej niz mojemu bo twoj niejest pregowany ;) Quote
Pusiakowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Aga K napisał(a):no to ja ci radze - przyjedz do mnie, baw sie z moim faflem, miej w reku aparat ( boisz sie o niego zeby nie upafdl ;> ) pod pacha sznura a w drugiej recve linke i kucaj przy mocno ciagnacym psie - powodzenia zycze ;) ja nie widze, zeby on sie ciagnal :diabloti:. sznura mozna polozyc na trawie :eviltong: a do aparatu kupic 'cos' zeby zalozyc na szyje. :eviltong: Quote
Aga K Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 a tak sobie siedzialem, odpoczywalem i OBSERWOWALEM :evil_lol: Quote
Aga K Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 hey Marta ;) dzieki za komplement ;) heheh pusiakowa :P Quote
Marta_Ares Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ale sliczne szele:loveu: :loveu: :loveu: super w nich wyglada:loveu: Quote
Pusiakowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Aga K napisał(a):Pusiakowa - chyba ci nagram filmik i w pierwszej minucie zdanie zmienisz :evil_lol: poloz sznurta na trawie = jeszcze wieksze ciegniecie, pisk i wogole upor bo on musi go dorwac :evil_lol: "cos" na szyje - hmmm, w sumie przydaloby sie hihi :eviltong: mój tez strasznie ciagnie.. aha.. :eviltong: to trzeba sie wybrac po to 'cos' xD . u nas zaraz fotki beda :) Quote
Aga K Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ale szelki widac :diabloti: smakolyk :razz: ehh ;/ a w domu to ktos jest ? :razz: no to se odpoczne zanim pancia sie dokoptuje na gore :evil_lol: Quote
Aga K Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 takie sobie - bo sie pies niezmiescil w kadrze :razz: niebo ;) Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Eh, chyba przesadzasz z tym ciągnięciem, na wszystkich fotach prawie widać wyłącznie psa max grzecznego i posłusznego, no chyba że jest już tak wymordowany i nie chce mu się biegać. Gwarantuje Ci, że moim cudakom nie da rady zrobić zdjęcia w bezruchy bez przekupstwa.:eviltong: Quote
e.v.a Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 bosz... Tigra jak poczuje ze ma szelki na sobie zachowuje sie jak pies zaprzęgowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga K Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 aneczka23 napisał(a):Eh, chyba przesadzasz z tym ciągnięciem, na wszystkich fotach prawie widać wyłącznie psa max grzecznego i posłusznego, no chyba że jest już tak wymordowany i nie chce mu się biegać. Gwarantuje Ci, że moim cudakom nie da rady zrobić zdjęcia w bezruchy bez przekupstwa.:eviltong: heheheh, on moze nietyle co mocno ciagnie jak idziemy, ale ma takie stradszne zrywy ;/ nawet niewiadomo w jakim momencie sie zerwie ze niby w zabawie ;/ bosz... Tigra jak poczuje ze ma szelki na sobie zachowuje sie jak pies zaprzęgowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hhahahah - no niee, moj dzisiaj w polowie spacerku jak zamocno pociagnol i poczul moj opor to skakal jak sarenka z tym ze w tyl :diabloti: smiac mi sie chcialo jak jasna cholera :D ale to dobrze, znaczy ze czuje to co ja chce mu przekazac :P Quote
Darianna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Szelki świetne! I jak Spike'owi do twarzy w nich :loveu: Quote
Pusiakowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Hejo :multi: http://img18.imageshack.us/img18/8348/p1080694.jpg fajniutkie :loveu: Quote
Bewarka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aaaa, śliczne szeleczki! :loveu: Ładnie mu w nich :D Quote
Sweet Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/8348/p1080694.jpg ale zarąbiście siedzi:loveu::loveu: super w tych szelach wygląda:loveu::loveu::loveu: bosko:) Quote
Moniek193 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Hejo:loveu: Jakie sliczne szeleczki:loveu: I ten jezorek http://img294.imageshack.us/img294/5221/p1080668.jpg Quote
Aga K Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Hey kochane ;) ja dzisiaj niebede w tanie siedziec na forum :evil_lol: :popcorn: tylko, ze ja samooootnie ;>:pepsi: z kolezanka przez skypa znaczy sie heheh :diabloti: dzieki za komplementy ;) dzis tez bylismy na spacerku, ale to taki tylko do sklepu byl ;) ale fafel na szeleczkach i nieciagnol az tak a jak juz zaczol robic te swoje zrywy mowilam tylko - niewolno - i bylo ok. <usimy jeszcze opisac wam wczorajszy spacerek co i jak ;) Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 hehe a to po pepsi nie bedziesz w stanie pisac??:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Aga K Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 tak rak !! :D dokladnie :diabloti: ok lece :P paaa Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga K napisał(a):tak rak !! :D dokladnie :diabloti: ok lece :P paaa To co będzie w tej pepsi?? Quote
Recommended Posts