Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusiakowa napisał(a):
ja nie widze, zeby on sie ciagnal :diabloti:. sznura mozna polozyc na trawie :eviltong: a do aparatu kupic 'cos' zeby zalozyc na szyje. :eviltong:

Pusiakowa - chyba ci nagram filmik i w pierwszej minucie zdanie zmienisz :evil_lol:
poloz sznurta na trawie = jeszcze wieksze ciegniecie, pisk i wogole upor bo on musi go dorwac :evil_lol:

"cos" na szyje - hmmm, w sumie przydaloby sie

Madziu slonce - witamy ;)
mysle, ze pasowaaaalybhy mu ;)
mysle, ze bardziej niz mojemu bo twoj niejest pregowany ;)

Posted

Aga K napisał(a):
no to ja ci radze - przyjedz do mnie, baw sie z moim faflem, miej w reku aparat ( boisz sie o niego zeby nie upafdl ;> ) pod pacha sznura a w drugiej recve linke i kucaj przy mocno ciagnacym psie - powodzenia zycze ;)

ja nie widze, zeby on sie ciagnal :diabloti:. sznura mozna polozyc na trawie :eviltong: a do aparatu kupic 'cos' zeby zalozyc na szyje. :eviltong:

Posted

Aga K napisał(a):
Pusiakowa - chyba ci nagram filmik i w pierwszej minucie zdanie zmienisz :evil_lol:
poloz sznurta na trawie = jeszcze wieksze ciegniecie, pisk i wogole upor bo on musi go dorwac :evil_lol:

"cos" na szyje - hmmm, w sumie przydaloby sie

hihi :eviltong: mój tez strasznie ciagnie..
aha.. :eviltong:

to trzeba sie wybrac po to 'cos' xD .
u nas zaraz fotki beda :)

Posted

Eh, chyba przesadzasz z tym ciągnięciem, na wszystkich fotach prawie widać wyłącznie psa max grzecznego i posłusznego, no chyba że jest już tak wymordowany i nie chce mu się biegać. Gwarantuje Ci, że moim cudakom nie da rady zrobić zdjęcia w bezruchy bez przekupstwa.:eviltong:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Eh, chyba przesadzasz z tym ciągnięciem, na wszystkich fotach prawie widać wyłącznie psa max grzecznego i posłusznego, no chyba że jest już tak wymordowany i nie chce mu się biegać. Gwarantuje Ci, że moim cudakom nie da rady zrobić zdjęcia w bezruchy bez przekupstwa.:eviltong:

heheheh, on moze nietyle co mocno ciagnie jak idziemy, ale ma takie stradszne zrywy ;/ nawet niewiadomo w jakim momencie sie zerwie ze niby w zabawie ;/

bosz... Tigra jak poczuje ze ma szelki na sobie zachowuje sie jak pies zaprzęgowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hhahahah - no niee, moj dzisiaj w polowie spacerku jak zamocno pociagnol i poczul moj opor to skakal jak sarenka z tym ze w tyl :diabloti:
smiac mi sie chcialo jak jasna cholera :D ale to dobrze, znaczy ze czuje to co ja chce mu przekazac :P

Posted

Hey kochane ;)

ja dzisiaj niebede w tanie siedziec na forum :evil_lol: :popcorn:

tylko, ze ja samooootnie ;>:pepsi: z kolezanka przez skypa znaczy sie heheh :diabloti:

dzieki za komplementy ;)

dzis tez bylismy na spacerku, ale to taki tylko do sklepu byl ;)
ale fafel na szeleczkach i nieciagnol az tak a jak juz zaczol robic te swoje zrywy mowilam tylko - niewolno - i bylo ok.
<usimy jeszcze opisac wam wczorajszy spacerek co i jak ;)