Marta_Ares Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 mizianko dla futrzakow, jest szansa na nowe zdjecia?? Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Aga K'] młody znowu nam "odupada" - teraz mamy kłopoty z pęchezem bo sie przeziębił, Spaki dostawał zastrzyki no i tabletki furaginum, zalecone zobienie badania moczyu - zalecili w sobote tą co teraz była, zrobimy prawfdopodobnie jutro. Pozdawiam[/quote] U nas teraz ten sam problem, tylko, że Medek miał już dwa badanie moczu, antybiotyk plus Furaginum, wit C, było już dobrze, lecz znowu się zaczęło, znowu badanie moczu, badanie krwi - wszystko oki, a teraz będzie USG, ale najprawdopodobniej to przewlekłe zapalnie pęcherza. Wracajcie do zdrówka:multi::multi: Quote
bonita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A foty będą jakieś :cool3:, bo ja nie mam :grin:, więc oglądam u Was :D Pozdrowionka Quote
Aga K Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Hmmmm.... ale ja jestem inna ;/ Myslalam, ze dalam jakiegos informacyjnego posta a tu paczem nikt nie pisze, ja nic nie mam u siebie, ale ze mnie glapa heh :(. Pusia - ma drugiego tego guza, nie miala narazie ataków, ale wiadomo jak to jest heh, jest radosna i ma chęc do życia. Narazie ma juz ponad 3 tygodnir cieczke, co mnie baaardzo do9bija, Spike'a tez ;/ Spike - ma chęć dooo .............. wiadomo :razz: skolimy siem - narazie samodzielnie mniej więcej, mamy szkoleniowca i jego siem razimy, jezdzimy tak czaasem kontrolnie - bo zima, ale faflun jus coraz więcej kpw. Pan Bogdan, bo tak ma na imie szkoleniowiec, na pierwszym ze spotkan byl zdumiony inteligencją faflusia i jego postępami, a, że teraz mamy dzialeczke tzn gdzie cwiczy - u mojego lubego :diabloti: to cwiczymy cwiczymy. Zabijecie mnie, mogem siem zalozyc :razz: bo wieeciee cooo :razz: ja mam usb w kompie :razz: od początku mialam :razz: nawet dwa :razz: i co teraz ???:razz: śmierć, zgon, pokąsana przez dogomaniaczki, ze fotek nie wrzuca od początku posiadania aparatu cyfrowego :razz: Te usb byly w moim kompie od samego poczatku - jakies 5 lt, ale były zasłonione kablami od skanera i drukarki, a że ostatnio drukarka kipla to sie usb zwolniło :diabloti: mam mnóóóóóóóóóóóóóóóstwo foootkófff :multi::multi::multi: ino teraz posiedziec i pozmniejszac :) Pozdrawiaaaamm :multi: :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Aga K napisał(a): Zabijecie mnie, mogem siem zalozyc :razz: bo wieeciee cooo :razz: ja mam usb w kompie :razz: od początku mialam :razz: nawet dwa :razz: i co teraz ???:razz: śmierć, zgon, pokąsana przez dogomaniaczki, ze fotek nie wrzuca od początku posiadania aparatu cyfrowego :razz: Te usb byly w moim kompie od samego poczatku - jakies 5 lt, ale były zasłonione kablami od skanera i drukarki, a że ostatnio drukarka kipla to sie usb zwolniło :diabloti: mam mnóóóóóóóóóóóóóóóstwo foootkófff :multi::multi::multi: ino teraz posiedziec i pozmniejszac :) Pozdrawiaaaamm :multi: :buzi: No to czekamy na fotki:mad: Miło Cie znowu widzieć:multi: Quote
Bewarka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć! To ja lepiej na fotki poczekam...:grins: Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Buhahahah, ale się uśmiałam z tego usb:evil_lol::evil_lol: Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Paulina_mickey']No to czekamy na fotki:mad: Miło Cie znowu widzieć:multi: Mi miło znowu Was widzieć, stęskniłam siemj tpo wróciłam he he [quote name='Justys95']Cześć! To ja lepiej na fotki poczekam...:grins: z tyt,m będzie preoblem teraz, ale maluutki [quote name='Medorowa']Buhahahah, ale się uśmiałam z tego usb:evil_lol::evil_lol: ha ha :roll: a ja wręcz przeciwnie, w brode se plułam ile wlezie :angryy::angryy::angryy: jaka idiotka ze mnie ;/ to chyba przez ten popsuty wzrok ;/ NICH MI KTOS SZYBKO NAPISZE JAK TU FOOTY WKLEIĆ, PRZEZ JAKĄ STRONKE BO NIE JESTEM PEWNA CZY ZNALAZŁAM DOBRĄ, JAKIE MUSZĄ MIEĆ TE FOTY PARAMETRY, JAK JE MUSZE ZMNIEJSZYC I KTÓRY LINK Z TAMTEJ STRONKI MAM WKLEIĆ TU Quote
Paulina_mickey Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ja używam photobucketa www.photobucket.com Quote
bonita Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Sciągnij sobie PhotoFiltre z neta ( to darmowy program do obróbki zdjęć- po polsku) w nim możesz foty zmniejszać :), a do wstawiania na forum ja używam tinyPic ( tu link do niego=>http://tinypic.com/ dać Ci link do stronki z PhotoFiltre? Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 kurcze, ale ja ciemna jestem, pliiissss dokladnie co i jak :( Quote
bonita Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A więc tak: wejdż tutaj=>http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1013&t=12 i pobierz ten program , potem wgraj go na kompa :) Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 nie dostane z nim jakichś wirusów ? tak sie pytam bo ostatnio mialam formatya po znalezieniu 53 trojanów nie wiadomo skąd ;/ Quote
bonita Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jak już go zainstalujesz to tak: tu=> http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1014&t=39 pobierz spolszczenie do niego, czyli naciś pobierz program jak się wgra, to pokaże Ci się plik z spolszczeniem naciś na niego i skopiuj go do wcześniej wgranego photofiltre, a usuń angielską wersję i to koniec :) super program! Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 a IrfanView na przyklad? mam narazie tylko ten <mysli> Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 no to zobaczymy czy siue uda wkleic pierwszą fotke ;) udaaloo sieeeeeeeeeeeeeeeeee milego hihania :eviltong::eviltong::eviltong: a to dopiero początek :diabloti: Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 nie patrzeć na burdello bum bum :oops: minka :evil_lol: piłeczka ;) śnuuuureeeekk :evil_lol: a potem spaciu hihi :loveu: tyllko tyle mam narazie zmniejszonych ;/ Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 z komorki tak na szybko ;> rozmazalem sie ;> Quote
Aga K Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 co tam maasz ? i Pusiaa :loveu::loveu::loveu: tez z komorki ;> Quote
Aga K Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 "wnusia" Pusi :cool3: --> Tinka Tak samo jak moja Pusica wredna ;> moja "inwencja tworcza" jezeli mozna tak to nazwać hehe tylko troche male ;/ Dobranoc :buzi: Quote
Alicja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:On jest koffany:loveu::loveu::loveu: http://img510.imageshack.us/img510/8237/p1040929ee3.jpg Quote
Aga K Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Fuga***']super psinki pozdrawiam [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:On jest koffany:loveu::loveu::loveu: http://img510.imageshack.us/img510/8237/p1040929ee3.jpg Czesc dziewczynki :loveu::loveu::loveu: cieszem siem, ze do mnie zajrzalyscie hihi wieem, ze on jest kooffany ;> :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts