Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga K']
młody znowu nam "odupada" - teraz mamy kłopoty z pęchezem bo sie przeziębił, Spaki dostawał zastrzyki no i tabletki furaginum, zalecone zobienie badania moczyu - zalecili w sobote tą co teraz była, zrobimy prawfdopodobnie jutro.

Pozdawiam[/quote]
U nas teraz ten sam problem, tylko, że Medek miał już dwa badanie moczu, antybiotyk plus Furaginum, wit C, było już dobrze, lecz znowu się zaczęło, znowu badanie moczu, badanie krwi - wszystko oki, a teraz będzie USG, ale najprawdopodobniej to przewlekłe zapalnie pęcherza.
Wracajcie do zdrówka:multi::multi:

• 1 month later...
Posted

Hmmmm.... ale ja jestem inna ;/ Myslalam, ze dalam jakiegos informacyjnego posta a tu paczem nikt nie pisze, ja nic nie mam u siebie, ale ze mnie glapa heh :(. Pusia - ma drugiego tego guza, nie miala narazie ataków, ale wiadomo jak to jest heh, jest radosna i ma chęc do życia. Narazie ma juz ponad 3 tygodnir cieczke, co mnie baaardzo do9bija, Spike'a tez ;/
Spike - ma chęć dooo .............. wiadomo :razz:
skolimy siem - narazie samodzielnie mniej więcej, mamy szkoleniowca i jego siem razimy, jezdzimy tak czaasem kontrolnie - bo zima, ale faflun jus coraz więcej kpw. Pan Bogdan, bo tak ma na imie szkoleniowiec, na pierwszym ze spotkan byl zdumiony inteligencją faflusia i jego postępami, a, że teraz mamy dzialeczke tzn gdzie cwiczy - u mojego lubego :diabloti: to cwiczymy cwiczymy.
Zabijecie mnie, mogem siem zalozyc :razz: bo wieeciee cooo :razz: ja mam usb w kompie :razz: od początku mialam :razz: nawet dwa :razz: i co teraz ???:razz: śmierć, zgon, pokąsana przez dogomaniaczki, ze fotek nie wrzuca od początku posiadania aparatu cyfrowego :razz: Te usb byly w moim kompie od samego poczatku - jakies 5 lt, ale były zasłonione kablami od skanera i drukarki, a że ostatnio drukarka kipla to sie usb zwolniło :diabloti: mam mnóóóóóóóóóóóóóóóstwo foootkófff :multi::multi::multi: ino teraz posiedziec i pozmniejszac :)
Pozdrawiaaaamm :multi: :buzi:

Posted

Aga K napisał(a):

Zabijecie mnie, mogem siem zalozyc :razz: bo wieeciee cooo :razz: ja mam usb w kompie :razz: od początku mialam :razz: nawet dwa :razz: i co teraz ???:razz: śmierć, zgon, pokąsana przez dogomaniaczki, ze fotek nie wrzuca od początku posiadania aparatu cyfrowego :razz: Te usb byly w moim kompie od samego poczatku - jakies 5 lt, ale były zasłonione kablami od skanera i drukarki, a że ostatnio drukarka kipla to sie usb zwolniło :diabloti: mam mnóóóóóóóóóóóóóóóstwo foootkófff :multi::multi::multi: ino teraz posiedziec i pozmniejszac :)
Pozdrawiaaaamm :multi: :buzi:

No to czekamy na fotki:mad:
Miło Cie znowu widzieć:multi:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']No to czekamy na fotki:mad:
Miło Cie znowu widzieć:multi:

Mi miło znowu Was widzieć, stęskniłam siemj tpo wróciłam he he

[quote name='Justys95']Cześć!

To ja lepiej na fotki poczekam...:grins:
z tyt,m będzie preoblem teraz, ale maluutki

[quote name='Medorowa']Buhahahah, ale się uśmiałam z tego usb:evil_lol::evil_lol:

ha ha :roll: a ja wręcz przeciwnie, w brode se plułam ile wlezie :angryy::angryy::angryy: jaka idiotka ze mnie ;/ to chyba przez ten popsuty wzrok ;/

NICH MI KTOS SZYBKO NAPISZE JAK TU FOOTY WKLEIĆ, PRZEZ JAKĄ STRONKE BO NIE JESTEM PEWNA CZY ZNALAZŁAM DOBRĄ, JAKIE MUSZĄ MIEĆ TE FOTY PARAMETRY, JAK JE MUSZE ZMNIEJSZYC I KTÓRY LINK Z TAMTEJ STRONKI MAM WKLEIĆ TU

Posted

no to zobaczymy czy siue uda wkleic pierwszą fotke ;)

udaaloo sieeeeeeeeeeeeeeeeee
milego hihania :eviltong::eviltong::eviltong: a to dopiero początek :diabloti:

Posted

nie patrzeć na burdello bum bum :oops:

minka :evil_lol:

piłeczka ;)

śnuuuureeeekk :evil_lol:

a potem spaciu hihi :loveu:

tyllko tyle mam narazie zmniejszonych ;/

Posted

"wnusia" Pusi :cool3: --> Tinka

Tak samo jak moja Pusica wredna ;>