Aga K Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Cudowny:loveu::loveu::loveu::loveu: serio ? :cool3::cool3::cool3: Quote
Samturia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ale on ma śliczny pychol... za boksiami nie przepadam ale ten jest boski :loveu: Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ciesze sie :multi::loveu::multi::loveu::multi: zaraz będzie może kolejna focia :) Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Aga K napisał(a):To znowu ja :multi::multi::multi: jest możliwość, że psiun jutro wieczorkiem będzie u mnie <radocha> ...............[FONT=Arial]SUPER:multi::multi::multi::multi::multi::multi: jest cudowny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 dziękujem w imieniu psiuna :loveu::loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Piekny bokserek sliczny ma pyszczek:loveu: :loveu: i te skarpetki..:loveu: :loveu: :loveu: cudoo tylko te kolce.... Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jeżeli nie będzie zbyt nachalny to spoko, a jak inaczej to da mu swoimi mało silnymi zębiskami po śnupie i sie szczyl uspokoi - tak wszystkie dotąd robiłyu. AJa mam ich obu zamiar tak wymęczyć, że usną obok siebie :lol: Quote
Aga K Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Ja też :):):) Tak, wiem, kolce są beznadziejne. No ale taką kolczatke miał przy znalezieniu. W miare możliwości finansowych kolczatka zostanie zamieniona na - narazie - zwykłą parcianą obróżke ;) Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hej:multi: Widziałam Spajka:multi:- jest śliczny :loveu::loveu::loveu: Teraz czekam aż będzie już u Ciebie i fotkami nas zasypiesz :loveu: Koffaniec:lol: Quote
DORRAG Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Cudowny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sylwia506 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 http://img76.imageshack.us/img76/4827/zmniejszonefotyjpg0jpg1wc3.jpg http://img73.imageshack.us/img73/4443/zmniejszonefotyjpg0jpg9nn7.jpg http://img228.imageshack.us/img228/4318/zmniejszonefotyjpg1kq9.jpg http://img413.imageshack.us/img413/3073/spajknr8.jpg http://img236.imageshack.us/img236/4351/spajk1hc9.jpg Piękne foteczki :) A bokserek jest cudoowny :) Quote
Aga K Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 AJeewssteeeeeeśśśmyyyyyyyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: faflunzęczony właśnie koło mnie usnoł i koło piiiłyyy i nieeeźle chrapie. Od razu jak przyjechaliśmy byliśmy u weta. psiun faktycznie jest mniej więcej w tym wieku i jest całkowicie zdrowy. Potem byliśmy na spacerku w powrotną strone - byliśmy poznać sie z bokserką kolegi, ale o tym to już później ;) Zaraz idziemy na spacerek z kolegą i z Sanbą - bo tak ma sunia na imie ;) Pusia - jak zwuykle, dużo hhaasu o nic ;) troche sie boi, troche panikuje, obwąchała go - od tyłu bo przuodu sie boi :D Więcej opowiemy jak wrócimy ze spacerku ;) Quote
e.v.a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 super:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czekamy na fotorelacje - Aga nie daj się prosić:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Aga K Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Będą fotki jak ściągne je u kuzynki :( ja nie mam usb w kompie ;( Więc tak ;) Jechaliśmy po psiuna jakąś godzinke, z psiunem ponad dwie. Choć odległość jest niewilka to froge utrudniły nam roboty drogowe na drodze krajowej ;/ Jak już wysiedliśmy z samochodu odrazu udaliśmy sie do weta. Niestety nie było naszego kochanego, aaale ;;) Psiun jest w pełni zdrowym i silnyuym psem, spokojnie dał sie zbadać, nie było żadnego problemu. Po drodze do domu zaszliśmy do kolegi, który ma boksie. No niestety Saba nie polubiła Spajka ;/ ale umówiliśmy sie na spacer wieczorkiem ;) Byliśmy na tym spacderkua, sunia zaczeła Spajka troszeczke lubić ;A), ale nie dokońca. Pospacerowaliśmy, pobiegaliśmy, porzucaliśmy piłeczkeeem ;D i jest spoko. Teraz sobie smacznie odpoczywam ;) i jestem podziwiany przez mame ;) Quote
Sylwia506 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Aga K napisał(a):Będą fotki jak ściągne je u kuzynki :( ja nie mam usb w kompie ;( Więc tak ;) Jechaliśmy po psiuna jakąś godzinke, z psiunem ponad dwie. Choć odległość jest niewilka to froge utrudniły nam roboty drogowe na drodze krajowej ;/ Jak już wysiedliśmy z samochodu odrazu udaliśmy sie do weta. Niestety nie było naszego kochanego, aaale ;;) Psiun jest w pełni zdrowym i silnyuym psem, spokojnie dał sie zbadać, nie było żadnego problemu. Po drodze do domu zaszliśmy do kolegi, który ma boksie. No niestety Saba nie polubiła Spajka ;/ ale umówiliśmy sie na spacer wieczorkiem ;) Byliśmy na tym spacderkua, sunia zaczeła Spajka troszeczke lubić ;A), ale nie dokońca. Pospacerowaliśmy, pobiegaliśmy, porzucaliśmy piłeczkeeem ;D i jest spoko. Teraz sobie smacznie odpoczywam ;) i jestem podziwiany przez mame ;) W takim razie czekam na fotki :) Quote
Aga K Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 hejka focie będą będą na bank teraz cosik o charakterku ;) Psiun boi sie wejść do ciemnej klatki, boi sie większych psów i jest troche mało ruchliwy jak sie coś dzieje - trasa, psy iotop. ANio ale ja mu sie nie dziwie ;) Ogólnie garnie sie do psów, kotów i ..... zająców ;) ale jak sie go przystopuje to całkiem spoko ;) Bardzo dumnie szliśmy z piiiłłłąąą chodnikiem :D poskakaliśmy troszke pobiegaliśmy a teraz śpimy sodko ;) czekam na pytanka ;) Quote
Recommended Posts