Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga K napisał(a):
To znowu ja :multi::multi::multi:
jest możliwość, że psiun jutro wieczorkiem będzie u mnie <radocha> ...............
[FONT=Arial]SUPER:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
jest cudowny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

Jeżeli nie będzie zbyt nachalny to spoko, a jak inaczej to da mu swoimi mało silnymi zębiskami po śnupie i sie szczyl uspokoi - tak wszystkie dotąd robiłyu.
AJa mam ich obu zamiar tak wymęczyć, że usną obok siebie :lol:

Posted

Ja też :):):)

Tak, wiem, kolce są beznadziejne. No ale taką kolczatke miał przy znalezieniu. W miare możliwości finansowych kolczatka zostanie zamieniona na - narazie - zwykłą parcianą obróżke ;)

Posted

Hej:multi:
Widziałam Spajka:multi:- jest śliczny :loveu::loveu::loveu:
Teraz czekam aż będzie już u Ciebie i fotkami nas zasypiesz :loveu:
Koffaniec:lol:

Posted

AJeewssteeeeeeśśśmyyyyyyyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
faflunzęczony właśnie koło mnie usnoł i koło piiiłyyy i nieeeźle chrapie.
Od razu jak przyjechaliśmy byliśmy u weta. psiun faktycznie jest mniej więcej w tym wieku i jest całkowicie zdrowy.
Potem byliśmy na spacerku w powrotną strone - byliśmy poznać sie z bokserką kolegi, ale o tym to już później ;)
Zaraz idziemy na spacerek z kolegą i z Sanbą - bo tak ma sunia na imie ;)
Pusia - jak zwuykle, dużo hhaasu o nic ;) troche sie boi, troche panikuje, obwąchała go - od tyłu bo przuodu sie boi :D
Więcej opowiemy jak wrócimy ze spacerku ;)

Posted

Będą fotki jak ściągne je u kuzynki :( ja nie mam usb w kompie ;(

Więc tak ;)

Jechaliśmy po psiuna jakąś godzinke, z psiunem ponad dwie. Choć odległość jest niewilka to froge utrudniły nam roboty drogowe na drodze krajowej ;/ Jak już wysiedliśmy z samochodu odrazu udaliśmy sie do weta. Niestety nie było naszego kochanego, aaale ;;) Psiun jest w pełni zdrowym i silnyuym psem, spokojnie dał sie zbadać, nie było żadnego problemu. Po drodze do domu zaszliśmy do kolegi, który ma boksie. No niestety Saba nie polubiła Spajka ;/ ale umówiliśmy sie na spacer wieczorkiem ;)

Byliśmy na tym spacderkua, sunia zaczeła Spajka troszeczke lubić ;A), ale nie dokońca.
Pospacerowaliśmy, pobiegaliśmy, porzucaliśmy piłeczkeeem ;D i jest spoko.
Teraz sobie smacznie odpoczywam ;) i jestem podziwiany przez mame ;)

Posted

Aga K napisał(a):
Będą fotki jak ściągne je u kuzynki :( ja nie mam usb w kompie ;(

Więc tak ;)

Jechaliśmy po psiuna jakąś godzinke, z psiunem ponad dwie. Choć odległość jest niewilka to froge utrudniły nam roboty drogowe na drodze krajowej ;/ Jak już wysiedliśmy z samochodu odrazu udaliśmy sie do weta. Niestety nie było naszego kochanego, aaale ;;) Psiun jest w pełni zdrowym i silnyuym psem, spokojnie dał sie zbadać, nie było żadnego problemu. Po drodze do domu zaszliśmy do kolegi, który ma boksie. No niestety Saba nie polubiła Spajka ;/ ale umówiliśmy sie na spacer wieczorkiem ;)

Byliśmy na tym spacderkua, sunia zaczeła Spajka troszeczke lubić ;A), ale nie dokońca.
Pospacerowaliśmy, pobiegaliśmy, porzucaliśmy piłeczkeeem ;D i jest spoko.
Teraz sobie smacznie odpoczywam ;) i jestem podziwiany przez mame ;)

W takim razie czekam na fotki :)

Posted

hejka
focie będą będą na bank

teraz cosik o charakterku ;)

Psiun boi sie wejść do ciemnej klatki, boi sie większych psów i jest troche mało ruchliwy jak sie coś dzieje - trasa, psy iotop. ANio ale ja mu sie nie dziwie ;)
Ogólnie garnie sie do psów, kotów i ..... zająców ;) ale jak sie go przystopuje to całkiem spoko ;)

Bardzo dumnie szliśmy z piiiłłłąąą chodnikiem :D
poskakaliśmy troszke
pobiegaliśmy
a teraz śpimy sodko ;)

czekam na pytanka ;)