e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 witanko:multi: ja tez nie jezdzilam po rodzinie:P w sumie te swieta malo rodzinne bo brat wcozrjaj wyjechal za ocenan nam wiec rodzica tacy troszke malo swoateczi ;) ale z TZtem sobie swietujemy drugi dzien :evil_lol: za 50 nie pioje bo zle skoncze:grin: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 W ostatniej chwili się załapałam na tą piędziesiątkę :) :) :) Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 ty już popiłaś z tego co wiem :diabloti::diabloti::diabloti: ty wiesz, że ja nie wiedziałam, że ty masz TZ-ta ? :oops: ale mnie teraz głupio, ja taka stara i jeszcze nic :roll::oops::roll::oops::roll: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='bonita']W ostatniej chwili się załapałam na tą piędziesiątkę :) :) :) niooom :):):) Quote
Kacha3D Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No to już chyba po 50-tce :eviltong: ale zawsze można zrobić poprawiny więc oby tak dalej i teraz ciągniemy do SETKI:popcorn::cunao::drink1::BIG::beerchug::cunao::laola::drinka::knajpa: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Kacha3D napisał(a):No to już chyba po 50-tce :eviltong: ale zawsze można zrobić poprawiny więc oby tak dalej i teraz ciągniemy do SETKI:popcorn::cunao::drink1::BIG::beerchug::cunao::laola::drinka::knajpa: hhehehehehe, dziękujemy bardzo :buzi: Nio teraz mamy aparacik, więc nie będzie to aż takie trudne myśle ;) Pozdrawiam, Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Aga K napisał(a):ty już popiłaś z tego co wiem :diabloti::diabloti::diabloti: ty wiesz, że ja nie wiedziałam, że ty masz TZ-ta ? :oops: ale mnie teraz głupio, ja taka stara i jeszcze nic :roll::oops::roll::oops::roll: haha uwiez ze czasami leiej nie miec TZto bo to klopotliwe stworzenia:grin: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 uwierze, bo ja też miała bym już tzta gdyby nie to, że w pore z gnojkiem zerwałam zaręczyny Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Aga K napisał(a):uwierze, bo ja też miała bym już tzta gdyby nie to, że w pore z gnojkiem zerwałam zaręczyny ee tam nie ma co szalec z zareczyaanmi:evil_lol: moj jak bdzie miec juz bialy domek to moze mnie proic o reke:evil_lol: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 ehh, no ja byłam już zaręczona :roll::roll: ale chyba ciesze sie, że zerwałam ;) tylko, że od tamtego czasu jakieś fatum nade mną ciąży - zero nawet głupiego romansu z upatrzonym menem ;/ Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Aga K napisał(a):ehh, no ja byłam już zaręczona :roll::roll: ale chyba ciesze sie, że zerwałam ;) tylko, że od tamtego czasu jakieś fatum nade mną ciąży - zero nawet głupiego romansu z upatrzonym menem ;/ :grin: moze warto upatrzyc kobiete?:lol: zarcik;) oj tam ja dlugo nie mialam nikogo :) Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 kobietke mówisz ?? hmmmmm, jesteś chętna ? ;) no ja nie mam już od 3 lat ;( Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Aga K napisał(a):kobietke mówisz ?? hmmmmm, jesteś chętna ? ;) no ja nie mam już od 3 lat ;( :evil_lol: mysle ze moj TZ nie mial by nci za zle jak by jakis trojkacik:grin:;) Quote
bonita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Bosh o czym Wy to gadacie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='bonita']Bosh o czym Wy to gadacie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: aj bo Agnieszka sie opila i jakies glupoty wuyspisuje:evil_lol: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 evaxon napisał(a):aj bo Agnieszka sie opila i jakies glupoty wuyspisuje:evil_lol: Evcia !! nonono :diabloti: ja ci dam sie opiła :P trójkącik powiadasz ??? :diabloti: hmmm hahahaha Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze niezła popijawa była ...jak już idą Polek rozmowy;) witam:multi: Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 :lol::lol::lol:[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze niezła popijawa była ...jak już idą Polek rozmowy;) witam:multi: O !! Ala u nas !!??!! :multi::lol::multi::lol::multi: ja nie piłam - to Ewcia ;) a jeżeli chodzi o pomylone litery to tylko mój zez ;) [quote name='Kacha3D']:scared:Przepraszam chyba zabłądziłam... ;) ależ zostań z nami, zostań ;) zapraszamy. Jak to zabłądziłaś ? :roll: nie chcesz tu przychodzić ? :( Quote
Marta_Ares Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 o jakie ja tu rozmowy widze:evil_lol: ja wczoraj tez troszke wypilam (jedno karmi:D:D) ale potem poszlam sobie na skazanego. Aga a moze by jakies nowe foteczki?:cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Aga K napisał(a): O !! Ala u nas !!??!! :multi::lol::multi::lol::multi: ja nie piłam - to Ewcia ;) a jeżeli chodzi o pomylone litery to tylko mój zez ;) jaaa piłamm??? to jakies pomowienia chyba:evil_lol: Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Marta_Ares napisał(a):o jakie ja tu rozmowy widze:evil_lol: ja wczoraj tez troszke wypilam (jedno karmi:D:D) ale potem poszlam sobie na skazanego. Aga a moze by jakies nowe foteczki?:cool3: :cool3: nowe powiadasz ? :cool3: - jesio brak, ale będą. Mam chyba jesio w zapasie ciut starych fot, których tu jesio nie ma :D evaxon napisał(a):jaaa piłamm??? to jakies pomowienia chyba:evil_lol: niieeeeeee .... ty nie piłaaaaaaaśśśś kto tu tyakie bzdury plecie !!??!!:evil_lol: Quote
Bewarka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cześć Agusiu...osobiście zapraszam Cię na moje forum www.psiparadogs.fora.pl 8) (masz się czuć zaszczycona :diabloti:) Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A wydawało mi się, że już tu dzisiaj byłam:hmmmm: Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='justys95']Cześć Agusiu...osobiście zapraszam Cię na moje forum www.psiparadogs.fora.pl 8) (masz się czuć zaszczycona :diabloti:) Hejka ;) Wpadnę kochanie, wpadnę ;) jak obiecywałam ;) [quote name='madzia i medor']A wydawało mi się, że już tu dzisiaj byłam:hmmmm: za dużo alkocholu :diabloti: Quote
Recommended Posts