Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA !!! Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ WAM WESOŁYCH, POGODNYCH, ZDROWYYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY POZDRAWIAM. tO TAK DLA WSZYSTKICHM, A DO KAŻDEGO INDYWIDUALNIE WŁAŚNIE STARAM SIE DOTRZEĆ ;) DUŻO TCH, DO KTÓRYCH JESZCZE NIE DOTATRŁAM TO MAM NADZIEJE ŻE DOTRĘ ;) Quote
keleris Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a ja tylko z Grotem powiemy zdrowych i wesołych :) Quote
milena182 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne anie dotykowe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus: Quote
Sylwia506 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Piękna jest :) Nie myśl kto, nie myśl skąd Życzę Ci Wesołych Świąt, Nie myśl sobie że to bajka, Życzę Ci Smacznego Jajka. Niech tradycja wodę leje, Bo zajączek dziś szaleje. Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz. Wesołych Świąt !!! :multi::multi::multi: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Cudne świniaki :loveu: ale czemu zamykane na kłodki? :crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Wiedziałam, że ktoś o to kiedyś w końcu zapyta ;) jak na innym forum ;) Aga, jak chcesz wiedzieć to zapraszam na gg ;) A tak ogólnie - dla ich bezpieczeństwa i mojej psychicznej wygody ;) Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']Wesolego Alleluja!:loveu::multi: :lol: No wreszcie do nas zawitała - przymusem małym :cool3: Dziękujemy ;) Quote
Bewarka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hej! Jak tam minął pierwszy dzień swiąt? :) ja jestem już zmęczona tymi wyjazdami po rodzinach..:D Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 A my nigdzie w tym roku nie byłyśmy :( a dzisiaj ja sie czuje jak przeżuta wypluta :( tem dzień tak mnie muli, że zaraz se jakąś super extra mocną kawcie strzele. Pusia, jak to Pusia - wyprosiła dzisiaj ode mnie pyszny rosołek małpa jedna. Ale tak prosiła, tak prosiła, już na wszystkie możliwe sposoby spryciula jedna eeehh ;) Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hej Agus o widze ze dzisiaj Pusia tez poczula swieta:D obiadek pyszny dostala:loveu: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nieeee, ona uuuwielbia rosołek i dostaje go zawsze, kiedy tylko o to baaardzo poprosi, a ona wie jak na mnie wymusić obiad ;) ooo !!! mamy 50 stronke :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Kacha3D Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witam! Ja tu pierwszy raz i to za pośrednictwem banerka. Jak zobaczyłam Twoją Pusie to przypomniała mi wyglądem mojego Moruska który jest już od kilku lat za TM:-( ale cieszę się Waszym szczęściem:loveu: Mam nadzieje że będę częściej Was odwiedzać na tyle ile pozwoli mi czas wolny;) Pozdrawiam wszystkich serdecznie:hand: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Kacha3D napisał(a):Witam! Ja tu pierwszy raz i to za pośrednictwem banerka. Jak zobaczyłam Twoją Pusie to przypomniała mi wyglądem mojego Moruska który jest już od kilku lat za TM:-( ale cieszę się Waszym szczęściem:loveu: Mam nadzieje że będę częściej Was odwiedzać na tyle ile pozwoli mi czas wolny;) Pozdrawiam wszystkich serdecznie:hand: Witamy serdecznie w naszych skomnych progach ;) szczęście jak szczęście - ulotne niestety Zapraszamy częściej :buzi: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 50- siątka !:multi: :multi: :multi: :drinking::drinking::drinking: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='bonita']50- siątka !:multi: :multi: :multi: :drinking::drinking::drinking: dzięękujemy :buzi::buzi::buzi: Quote
Recommended Posts