Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='diabelkowa']ty przynajmniej mozesz w klejac zdjecie swojej swini gdybym wstawila mojej myszy to by mnie oskarzyli o maltretowanie myszy bo jest bez oka... no ale to chyba nie Twoja wina, że mysia jest bez oczka ?:( [quote name='evaxon']uuuu :ghost_2:bo ja duchem jestem uuuu Ewcia !! bo ja sie duchów bojam ;) [quote name='justys95'] o jezuniu...:loveu: piękności moje...:p :) jakie piękności takie francowatości :evil_lol: ) A tak w ogóle to ja przynajmniej świętje pierwszego ognika, ja którego czekałam :evil_lol: dali mi jak napisałam posta 1520 w wątku o spotkanku w Łodzi :evil_lol: Nio, a niedługo bydziemy świętować 50-100 .... stronke ;) No dobra. Zejdźmy na ziemie ;) Byłyśmy z Puusią na spacerku. Przed chwilą wróciłyśmy. Byłyśmy AZ godzinke, czyli tak, jak to było przed rokiem. Niunia kondyche straciła - wiadomo :(, ale dawała sobie radę. Odświerzyłyśmy stare szlaki ;) Po drodze był tylko jeden przystanek, więc tyym bardziej jestem z mojej babusi dumna ;) Nio mamy fotencje, ale nie mamy USB i nici z aktualnych fotów. Obiecałam wstawić fotki z 2tygodni do tyłu to je wstawie - ale za momencik ;) Pozdrawiamy ;) Quote
haska_12 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ahhhh ta Puśka :loveu: Oczaruje wszystkich :loveu: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='haska_12'] Ahhhh ta Puśka :loveu: Oczaruje wszystkich :loveu: normalnie zaskoczona była :loveu::loveu::loveu: takiego komplementa nie dostała jeszcze ;) ( każdy jest wyjątkowy ;) ) ziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej ;) Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hejoo:multi: O ile prosiaczków-świniaczków :loveu: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Hejka Madziu :buzi: nioooom, mam zwierzyniec w domu :evil_lol: jeny ! miałam Pusie powklejać Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 dasz troszkee ?? z nie naszykowaną do fotek panią ;) wściekły pies obronny ;) pyszny kwiatek ;) cdn ..... Quote
tamiczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Aga K']coś mnie dziabło :) TEN ŚWINIAK JEST ROKMENEM !!! Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 sesja na wersalce ;) i z lampą :) cdn .... tylko z niunią wyjde i zaraz wracam wklejać ;) Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Aga K'] Ale spojrzenie:loveu: :loveu: :loveu: Czyżby coś sępiła:cool3: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 tamiczek napisał(a):TEN ŚWINIAK JEST ROKMENEM !!! to jest ona :mad::mad::mad: Quote
tamiczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aga K napisał(a):to jest ona :mad::mad::mad: Niech ci tam będzie: Ta świniara jest rokmenem !!! Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 to jest kochana wredna prosiaczka :mad::mad::mad: Madziu ;) Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jaka ona jest cudniasta:loveu: :loveu: :loveu: ma w sobie to cos czym przyciaga odwiedzajacych, :loveu: :loveu: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ok, dodaje następną porcyjkę ;) cdn - coś sie zacieło :angryy: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Marta_Ares napisał(a):jaka ona jest cudniasta:loveu: :loveu: :loveu: ma w sobie to cos czym przyciaga odwiedzajacych, :loveu: :loveu: jjeeeejku !!!! ile komplementów na jeden dzień ;) jeszcze tyle to Pusiaczka w życiu nie dostała w jednym dniu ;) DZIĘKUJEMY BARDZO !! :BUZI: Quote
Bewarka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale słodkaaaa...:loveu: ja już nie moge...jest przeurocza!!! :D Quote
bonita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Śliczna sędziwa morduśka :loveu: A my się rozkręcamy już świątecznie Quote
tamiczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 W dniu wielkiej nocy, życzę Ci mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego, niech świeża będzie Twoja pisanka i radosnego Co dzień poranka! malwina z pusią Quote
Aga K Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='justys95'] Ale słodkaaaa...:loveu: ja już nie moge...jest przeurocza!!! :D Bardzo dziękujemy ;) A czego tak nie możesz ? :P [quote name='tamiczek']W dniu wielkiej nocy, życzę Ci mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego, niech świeża będzie Twoja pisanka i radosnego Co dzień poranka! malwina z pusią jjeeeeejjj !!!! śliczne !!Dziękuje :buzi: Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga K']Bardzo dziękujemy ;) A czego tak nie możesz ? :PBo ta psina jest taka piękna, że chciałobysie nią tylko uściskać...:p:loveu: No i zapomniałabym...;) Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:-), wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="5"]Choć w te święta się nie ujrzymy wszystkiego dobrego szczerze życzymy zdrowia, szczęścia i radości, stołu sutego i wspaniałych gości. Quote
Recommended Posts