Aga K Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Marta_Ares napisał(a):ale sliczna ona jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pieknie jej sie siersc blyszczy:loveu: :loveu: dziękuje w imieniu Pusi :loveu::loveu::loveu: niedługo kolejne focie ;) i zapraszam częściej ;) Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Śliczna laseczka:loveu: :loveu: :loveu: Przyznaję bez bicia, że wszystkiego jeszcze nie nadrobiłam, co nie oznacza, że tego nie zrobię:razz: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Aga K'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc :) Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc :) Hejka !!! :multi::multi::multi: Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 tia :p pod tytułem:" najlepsze buty do spaniaa !!!!" Quote
haska_12 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ło jejciu :loveu: Jakaś ty piękna jesteś :loveu: Quote
bonita Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Rany ile fotek :loveu: A Pusia to prawdziwy puchatek :loveu: Pozdrowionka Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziękujemy za komplementy :loveu::loveu::loveu: Bonitko - mamy jeszcze z 10 razy tyle bo fotek jest około 300 - samej Pusi ;) Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Aga K napisał(a):Dziękujemy za komplementy :loveu::loveu::loveu: Bonitko - mamy jeszcze z 10 razy tyle bo fotek jest około 300 - samej Pusi ;) To dawajta - dawajta:p:p Quote
Patikujek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No to na co Aguś czekasz dawaj fotki!!!!!!!!! A Pusia przecudna:loveu: Taka przytulanka:loveu: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor']To dawajta - dawajta:p:p [quote name='Patikujek_Zabrze']No to na co Aguś czekasz dawaj fotki!!!!!!!!! A Pusia przecudna:loveu: Taka przytulanka:loveu: Nie można mieć wszystkiego od razu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękujemy :lol::lol::lol: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 a bry, bry dzionek :lol::lol::lol: tak jest, piękny i słoneczny no i niestety bez spacerków :( zaraz powstawiam focie bo już je pozmniejszałam ;) Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 no gdzie te świnki ??? :razz: aaaa .... tu sąąą :lol: druga część pilnowania świnek u kuzynki - będzie wkrótce teraz spacer ;) fotki nie wiem czemu, ale złe :( ie umiem sie jeszcze dobrze posługiwać tym moim aparatem - nie ma w nim instrukcji po polskiemu :( troche nam ta smycz przeszkadzała nie powiem :roll::roll: zaraz reszta bo sie 7 nie zmieściło jeszcze :angryy: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 i reszta ;) idziemy do domciu ;) Nio i to narazie wszystko ;) ze spacerku Chcecie też moje marne wytwory ? :) Pozdrawiam :buzi: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ile fotek:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :multi: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Ile fotek:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :multi: przecie sama chciałaś :eviltong::eviltong::eviltong: no a to jeszcze nie wszystkie jakie posiadam :loveu::loveu::loveu: Powiedz lepiej Madziu czy ci sie podobają ;) Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Aga K napisał(a): Powiedz lepiej Madziu czy ci sie podobają ;) Oczywiście, że się podobają :multi: Ale co w tym dziwnego przy takiej modelce :razz: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Oczywiście, że się podobają :multi: Ale co w tym dziwnego przy takiej modelce :razz: hhehehehe nio to sie bałdzo cieszem ;) jakiej tam modelce - to babusia starusia już jest ;) czasem mam wrażenie, że te zdjęcia są ciut nudne bo ona ani żywiołowa już nie jest - no jak idziemy na spacer to sie cholernie cieszy - ani minek żadnych nie strzela, ani nie biega eeeehhh .............. ALE JEST MOJĄ KOCHANĄ NIUNIĄ !!! :lol::lol::lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Aga K napisał(a):hhehehehe nio to sie bałdzo cieszem ;) jakiej tam modelce - to babusia starusia już jest ;) czasem mam wrażenie, że te zdjęcia są ciut nudne bo ona ani żywiołowa już nie jest - no jak idziemy na spacer to sie cholernie cieszy - ani minek żadnych nie strzela, ani nie biega eeeehhh .............. ALE JEST MOJĄ KOCHANĄ NIUNIĄ !!! :lol::lol::lol: Wcale nie nudne:mad: :mad: :mad: Ona jest śliczna:lol: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Wcale nie nudne:mad: :mad: :mad: Ona jest śliczna:lol: No właśnie nie wiem :( inne śnupki to biegają, "latają" a moja babuszka nie ma jak sie "sprzedać" na fociach :( Mamy większość fotek nie w ruchu - leży, śpi, siedzi, eeeehhhh A to, że jest śliczniasta to wiem :cool3::cool3::lol::lol: bo jest moja :loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 sliczna sunia:loveu: :loveu: :loveu: i wcale zdjecia nie sa nudne:mad: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Marta_Ares napisał(a):sliczna sunia:loveu: :loveu: :loveu: i wcale zdjecia nie sa nudne:mad: heh :razz: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Aga K napisał(a):No właśnie nie wiem :( inne śnupki to biegają, "latają" a moja babuszka nie ma jak sie "sprzedać" na fociach :( Mamy większość fotek nie w ruchu - leży, śpi, siedzi, eeeehhhh A to, że jest śliczniasta to wiem :cool3::cool3::lol::lol: bo jest moja :loveu::loveu: Ona samym wyglądem się sprzedaje:loveu: Quote
Recommended Posts