Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no hej tak wpadłam Cię pocieszyć! 3maj się!! :* Quote
Aga K Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Samturia napisał(a):no hej tak wpadłam Cię pocieszyć! 3maj się!! :* bardzo dziękuję ;) 3maqm sie 3mam Quote
PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czesc Agus :multi: Ja wpada, ale nie zawsze piszę :shake: jakoś czasu malo, :roll: Młody zajmuje caly moj czas :loveu: A od wtroku wrocilam do pracy :roll: Quote
Aga K Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 spoko Aguś - wierzę. A poza tym co po galerii w której fotek nie ma :mad::mad: eeeeeeeeeeeeehhhh dzięki, że mimo wszystko zajrzałaś do nas ;) Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 a tu nadal tak cicho....:shake: :shake: :shake: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Nie mają dostępu do neta niestety:shake: , mam nadzieję że szybko znowu będą mieć :). Quote
Aga K Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Hejka !!! Hejka !!! Wreszcie mamy z powrotem neciora :multi::multi::multi::multi::multi: Wiem, że sie denerwujecie, że mnie niert, ja też sie brdzo zdenerwowałam :mad::mad::mad: i w te dwa tygodnie wytoczyłam wojne takim dwójk ........... ze wspólnoty, ale pomińmy to ;) Piszę tak na szybko bo mam dużo dzisiaj do załatwienia i będę dopiero wieczorkiem. U Pusi jak narazie git -- nie zapeszając, taka pogoda jej odpowiada - s[acerki, lepszy humorek ;) A u mnie ? no cóż, dużo nauki i znów zaległości nha dogo i nie tylko :angryy::angryy::angryy: I może mi nie uwierzycie, ale tęskniłam za wami - serio Bądź co bądź mamy już fotevzki i niefdługo je tu wkleje - mm nadzieje, że sie będą podobać ;) Pozdrawiam serdelecznie Pusia, Aga i świnki ;) P.S: Boni dziękuje za to, że przekazałaś im info ;) :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam Cie kochana :buzi: ale Cie dawno nie było:roll: ciesze sie że juz jesteś:D:D:D:D Quote
Aga K Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam Cie kochana :buzi: ale Cie dawno nie było:roll: ciesze sie że juz jesteś:D:D:D:D Hejka !!! :multi::multi::multi: Wiem, że mnie dawno nie było, przepraszam :roll::roll::roll: zaraz nadrobie troche zaległości, a potem powstawiam zdjęcia :lol::lol::lol: Pozdrawiam ;) Quote
bonita Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witaj Aga :) No to cekomy na fotecki:jumpie: Quote
Aga K Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='bonita']Witaj Aga :) No to cekomy na fotecki:jumpie: jaaaaakiii śliczniasty gifuuśś :multi::loveu::multi::loveu::multi: zaraz, zaraz, poowoli z tymi fotezkami :P Quote
Aga K Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Witam ponownie !!! :multi::multi::multi: Wstawiam w miare aktualne foteczki - sprzed 2 tygodni jakoś tak bydzie ;) sesja foto pod tytułem: "Pusia kocha buty" :D zaraz dam kolejne ;) Quote
Aga K Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 mały portrecik ;) zły pies ze mnie ..... wiem ..... mam tego świadomość ..... przepraszam ... za kare do kąta !!!! ( sama tam idzie jak czuje sie winna ;) ) a jak mnie do kąta posadziłaś to ci jęzor wytkne zieeeeewaaaam soooobiieeeeeeee a co chcesz ? śnupki nie dam zfotografować :PPPPP eeeeehhhhh ..... śpioszek ;) i to narazie wszystko przepraszam za bałagan na tych fotach - brudna podłoga itp, ale ja mam głupie szczęście mieć wene albo zaraz przed sprzątaniem, albo w totalnym "bordello bom bom" Pozdrawiamy, mamy nadzieje, że focie sie podobają ;) mimo bałłaganu :roll: Quote
Marta_Ares Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ale sliczna ona jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pieknie jej sie siersc blyszczy:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts