Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za taką pauzę ale trafił mi się tymczasowicz specjalnej troski i pochłonął mnie doszczętnie.
Jeżeli chodzi o Miśka, to zaczyna już normalnie funkcjonować wśród ludzi. Spuszczony ze smyczy ale tylko kiedy jest ze swoją ulubioną :cool3: opiekunką przychodzi na zawołanie. Nie ma już problemu z wychodzeniem z budy a co dopiero z kojca. Przekonał się, że ludki przychodzą tam dla niego. Wychodzi już ze wszystkimi... silnymi. Nadal potrafi pociągnąć choć coraz mniej. U weterynarza odwala cyrki, to jest prawdziwy chłop. Próbuje zbajerować na piękne oczy, byle tylko nie kłuli. Nie myślcie sobie, że on jakiś niewychowany do granic możliwości. Po każdym zastrzyku ładnie dziękuje podając łapę. Osobiście nie widziałam go tydzień a już widać, że jego sierść zaczyna odrastać. Nie ma takich dużych prześwitów, zaczynają mu te małe kudełki gęstnieć.To tak po krótce co u Miśka. Niedługo nadejdą nowe fotki to sami zobaczycie jak brzydkie kaczątko się zmienia.

Posted

[quote name='beataczl']fajne wiadomości , ale jakie z niego brzydkie kaczatko? jak dla mnie od początku super słodziak. To czekamy na fotki Miska...[/QUOTE]
oj, czekamy......

• 2 weeks later...