polubek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 misiu zaglądam do ciebie ale coś mało tu ciotek i wujków Quote
magdola Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 polubek napisał(a):misiu zaglądam do ciebie ale coś mało tu ciotek i wujków bo pracuja;) Quote
magdola Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ilon_n napisał(a):Misiu zaglądam .. pustawo tu się robi .. :/ co u ciebie Misiu? Quote
ilon_n Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wybaczcie tego offa, pilny apel o pomoc:: http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA! Quote
AlfaLS Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 polubek napisał(a):misiu czuć u ciebie malizną Polubek serca nie masz - tak prosto z mostu.........:diabloti: Quote
_Pixia_ Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Przepraszam za taką pauzę ale trafił mi się tymczasowicz specjalnej troski i pochłonął mnie doszczętnie. Jeżeli chodzi o Miśka, to zaczyna już normalnie funkcjonować wśród ludzi. Spuszczony ze smyczy ale tylko kiedy jest ze swoją ulubioną :cool3: opiekunką przychodzi na zawołanie. Nie ma już problemu z wychodzeniem z budy a co dopiero z kojca. Przekonał się, że ludki przychodzą tam dla niego. Wychodzi już ze wszystkimi... silnymi. Nadal potrafi pociągnąć choć coraz mniej. U weterynarza odwala cyrki, to jest prawdziwy chłop. Próbuje zbajerować na piękne oczy, byle tylko nie kłuli. Nie myślcie sobie, że on jakiś niewychowany do granic możliwości. Po każdym zastrzyku ładnie dziękuje podając łapę. Osobiście nie widziałam go tydzień a już widać, że jego sierść zaczyna odrastać. Nie ma takich dużych prześwitów, zaczynają mu te małe kudełki gęstnieć.To tak po krótce co u Miśka. Niedługo nadejdą nowe fotki to sami zobaczycie jak brzydkie kaczątko się zmienia. Quote
beataczl Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 fajne wiadomości , ale jakie z niego brzydkie kaczatko? jak dla mnie od początku super słodziak. To czekamy na fotki Miska... Quote
gosiulaa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Misiu kochany... jak dobrze słyszeć takie wiadomości :loveu: czekamy na zdjecia przystojniaka ;) Quote
magdola Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='beataczl']fajne wiadomości , ale jakie z niego brzydkie kaczatko? jak dla mnie od początku super słodziak. To czekamy na fotki Miska...[/QUOTE] oj, czekamy...... Quote
polubek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='AlfaLS']Polubek serca nie masz - tak prosto z mostu.........:diabloti:[/QUOTE] z mostu to ja się mogę rzucić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agata51 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 O matko, to Misiek? Cuuuuuuuuuuuudny jest! I niezły z niego komik: Coś mi się wydaje, że w jednym poście można umieścić najwyżej 5 fotek. Quote
szczecinianka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Misiek jedzie właśnie z naszą wolontariuszką na wieś, kilkadziesiąt km od Szczecina. Być może to miejsce będzie od dziś jego nowym domem, trzymamy kciuki :cool3: Quote
Recommended Posts