_Pixia_ Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Szkoda , że równie szybko szczenianianko nie napisałaś o obecnej sytuacji. Niestety po Misia musiałyśmy pojechać, " nie sprawdził się". Warunki mieszkalne idealne ale widocznie nie zaiskrzyło. Jeżeli ktoś zechciałby przeczytać coś więcej zapraszam na uaktualnionego bloga: http://tozszczecin-misiek.blogspot.com/ Misio jest wspaniały i wierzę, że ktoś wyjątkowy czeka na niego. Quote
ilon_n Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!! Dziękuję http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony. Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu. Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu. Quote
bela51 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ludzie, którzy oddaja adoptowanego psa, nigdy nie powinni dostac nastepnegpo. W ogole nie zasługuja na szacunek. Na pewno nie na mój. Równie łatwo pozbyli by sie ciezko chorych starych rodziców. Zero odpowiedzialnosci za swoje decyzje.:shake: Misiu, na szczescie nie wszyscy sa tacy, jeszcze znajdziesz dom... zobaczysz. Quote
MyrkurDagur Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ja również przyłączam się do pytania - co słychać u Miśka...? Quote
agata51 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 polubek napisał(a):misiek i dalej czekasz? Kto czeka, ten się doczeka. Quote
magdola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja myślę, że to tylko kwestia czasu... Taki Misiek to Skarb! Quote
szczecinianka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Misiu ma już dom, wyjechał do Niemiec. ;) Quote
magdola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 szczecinianka napisał(a):Misiu ma już dom, wyjechał do Niemiec. ;) Chyba najwyższy czas na zmianę tytułu.... tak jakoś mi się tu dziwna wydawała taka cisza..... Świetnie!!!!!! Quote
Recommended Posts