Asiaczek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 W dniach 8-9 kwietnia 2006 r. odbyła się w Wieselburgu międzynarodowa wystawa psów rasowych. Byłam tam i wracam zadowolona: Abotere's ADUNBI (Gusio-pręgusio) - CAC (pierwszy CAC austriacki), r. CACIB (a ponieważ po Interze, to Gusio dostał swój trzeci CACIB), FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (Farik) - r. CAC (po Ch.AUT - a więc Farik ma swój trzeci CAc austriacki). Sędzia Erwin Deutscher Plan wykonany w 100 %!!! Jeżeli ktoś chce stawki lub inne info. nt. wystawy- zapraszam... Pzdr. Jeżeli Quote
Kika Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Asiaczek napisał(a):W dniach 8-9 kwietnia 2006 r. odbyła się w Wieselburgu międzynarodowa wystawa psów rasowych. Byłam tam i wracam zadowolona: Abotere's ADUNBI (Gusio-pręgusio) - CAC (pierwszy CAC austriacki), r. CACIB (a ponieważ po Interze, to Gusio dostał swój trzeci CACIB), FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (Farik) - r. CAC (po Ch.AUT - a więc Farik ma swój trzeci CAc austriacki). Sędzia Erwin Deutscher Plan wykonany w 100 %!!! Jeżeli ktoś chce stawki lub inne info. nt. wystawy- zapraszam... Pzdr. Jeżeli Asiu daliście popis!!! Możesz mi napisac stawke dalmatyńczyków?Pewnie nie było ich dużo:lol: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 donya napisał(a):GRATULACJE o akity mogę prosić Dawno Cie nie słyszałam i nie widziałam... Musimy scos z tym zrobić;) A na razie podaje Akity, sędzia: Ingrid Ehold/A PSY kl. (6-9 m-cy) Beni-Kobito Go Seijitsu Tamashii - vv kl. o A'Shirokuma Go Seijitsu Tamashii - SG1 kl. ch Toramaru Go Sanzenkarisov - v1, bez tytułu SUKI kl. (6-9 m-cy) A'Kumihime of Shinsen-en - vv B-Chiisai Nezumi Go Seijitsu Tamashii - vv kl. mł. Beni Hime z Hrabovskeho Dvora - V1, Best Junior, BOB. Pzdr. Quote
Justuss Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Asiaczku moje gratulacje...!!!! :klacz: :klacz: :klacz: [SIZE=2]cieszę się bardzo z Waszych sukcesów:thumbs: :thumbs: Szukałam Was, ale nie znalazłam- chyba juz musieliście pojechać do domku:sad: My także wystawę w Wieselburgu zaliczamy do jak najbardziej udanych:thumbs: :thumbs: Mój staffik INT.CH. TORPEDUS SANDARRI STAFF-KA FCI- CACA, CACIB,BOB- i tym samym zakończył tytuł CHAMPIONA AUSTRII...:thumbs: :thumbs: A oprócz tego na wyborach grupy III w stawce 27 terrierów został ZWYCIĘZCĄ GRUPY III- sprawił nam niesamowitą radość...:thumbs: :thumbs: :thumbs: Faficzku wszyscy jesteśmy z Ciebie dumni:klacz: :klacz: :klacz: A tu pozostali zwycięzcy grup: Grupa IV- Jamnik Krótkowłosy Grupa V- Basenji Grupa VI- Basset Hound Grupa VII- Seter Angielski Grupa VIII- Golden Lablador Grupa X- Wilczarz Irlandzki Najpiekniejszym Psem Sobotniej Wystawy został Wilczarz, l.II- Golden Lablador a l.III- Basset Hound- ogromne gratulacje:klacz: :klacz: :klacz: Pozdrawiam serdecznie:) :) Quote
Asiaczek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Kika napisał(a):Asiu daliście popis!!! Możesz mi napisac stawke dalmatyńczyków?Pewnie nie było ich dużo:lol: Kika - już pisze: sędzia Brigitte Bregenzer/A PSY kl. mł. Damn Riht of Spotted Joy kl. o Cajus von der Montforter Ebene kl. ch Hollywood's Dream Raul SUKI kl. mł. Fee von Der Montforter Ebene Fiala Figlia Fedele von Hammerbuhl Panthera Unica Very Lovely kl. o Close Enough of Spotted Joy kl. ch Desiree Vodanoj kl. w Quirina von der Villa Justi Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Justuss napisał(a):Asiaczku moje gratulacje...!!!! :klacz: :klacz: :klacz: [SIZE=2]cieszę się bardzo z Waszych sukcesów:thumbs: :thumbs: Szukałam Was, ale nie znalazłam- chyba juz musieliście pojechać do domku:sad: My także wystawę w Wieselburgu zaliczamy do jak najbardziej udanych:thumbs: :thumbs: Mój staffik INT.CH. TORPEDUS SANDARRI STAFF-KA FCI- CACA, CACIB,BOB- i tym samym zakończył tytuł CHAMPIONA AUSTRII...:thumbs: :thumbs: A oprócz tego na wyborach grupy III w stawce 27 terrierów został ZWYCIĘZCĄ GRUPY III- sprawił nam niesamowitą radość...:thumbs: :thumbs: :thumbs: Faficzku wszyscy jesteśmy z Ciebie dumni:klacz: :klacz: :klacz: A tu pozostali zwycięzcy grup: Grupa IV- Jamnik Krótkowłosy Grupa V- Basenji Grupa VI- Basset Hound Grupa VII- Seter Angielski Grupa VIII- Golden Lablador Grupa X- Wilczarz Irlandzki Najpiekniejszym Psem Sobotniej Wystawy został Wilczarz, l.II- Golden Lablador a l.III- Basset Hound- ogromne gratulacje:klacz: :klacz: :klacz: Pozdrawiam serdecznie:) :) Justuss - rzeczywiście wyjechalismy wcześniej. Szkoda, że tym razem nie udało nam się spotkac... OGROMNE GRATULACJE ZA WSZYSTKIE WYNIKI!!! pZDR. Quote
Elitesse Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 gratulacje asiaczku !! moge prosic o sznaucery srednie pieprz i sol i miniatury czarno srebrne ? Quote
donya Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Asiaczek napisał(a):Dawno Cie nie słyszałam i nie widziałam... Musimy scos z tym zrobić;) A na razie podaje Akity, sędzia: Ingrid Ehold/A PSY kl. (6-9 m-cy) Beni-Kobito Go Seijitsu Tamashii - vv kl. o A'Shirokuma Go Seijitsu Tamashii - SG1 kl. ch Toramaru Go Sanzenkarisov - v1, bez tytułu SUKI kl. (6-9 m-cy) A'Kumihime of Shinsen-en - vv B-Chiisai Nezumi Go Seijitsu Tamashii - vv kl. mł. Beni Hime z Hrabovskeho Dvora - V1, Best Junior, BOB. Pzdr. Dzięki :lol: Ja też dawno Cię nie widziałam i nie słyszałam - trzeba coś z tym zrobić :lol: Tylko, że po świętach się przeprowadzam :lol: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Elitesse napisał(a):gratulacje asiaczku !! moge prosic o sznaucery srednie pieprz i sol i miniatury czarno srebrne ? Służę: Schnauzer Pfeffersalz sędzia F. Berchtold/A PSY kl. o Enrico Gagatek kl.ch. Ervin ze Vsackych Luhu SUKI kl. mł. Daiquincy Dream ze Zahrabske kl. p Able Abigail fortuna Moravia Zwergschnauzer Schwarz-Silber sędzia: F. Berchtold/A PSY kl. mł. Scedir Wayne John kl. p Jubilee's Football Figo kl. o Cruiser de Lordship's Hassan Hill's Scedir Simply the Best kl. ch Scedir ForrestgumpSUKI kl. mł. Efedra del Nuovo Gervasio Scedir Wally Simpson kl. o Happy Von Soldbach kl. ch Scedir Florence Griffith Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 donya napisał(a):Dzięki :lol: Ja też dawno Cię nie widziałam i nie słyszałam - trzeba coś z tym zrobić :lol: Tylko, że po świętach się przeprowadzam :lol: Rany boskie!!! I co zrobimy?! Pzdr. Quote
DużyCP Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Gratulacje :multi: :multi: :multi: miło poczytać o sukcesach. moge prosic o stawke Briardów (FCI 113) :modla: Quote
bongobongo Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 OGROMNE GRATULACJE DLA JUSTUSS I ASIACZKA:laola: W wolnej chwili, poproszę o stawkę staffiorków. Buziaki! Quote
dorotal Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Gratulacje :lol: :lol: :lol: Poprosze o stawke buldozków francuskich, bo kingow to chyba nie bylo Quote
króliczek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 gratulacje dla stafiorka i basków:loveu: również przyłączam się do prośby bongobongo i proszę o stawkę sharpków:roll: Quote
Musiałek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 GRATULUJEMY!!!!!!!!!!! a czy staweczkę owczarków australijskich (australian shepherd) mogę prosic ??? dzięki z góry Quote
Asiaczek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 DużyCP napisał(a):Gratulacje :multi: :multi: :multi: miło poczytać o sukcesach. moge prosic o stawke Briardów (FCI 113) :modla: Briard sędzia Otto Schimpf/A PSY kl. puppy Kaja J.Nadina-SIS kl. o Agino la Mia Amici Hitchcock de la Rue de Fleurs SUKI kl. p Cayenne la Mia Amici Inez z Psarskiego siola kl. o Jeane d'Arc Nadina-Sis Mannequin Tasja Moravia Campanella kl. u Charming Charisma Moravia Campanella kl. w Oh-Lala Des Monts d'en Crauzille Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Musiałek napisał(a):GRATULUJEMY!!!!!!!!!!! a czy staweczkę owczarków australijskich (australian shepherd) mogę prosic ??? dzięki z góry Australian Shepherd sędzia: Otto Schimpf/A PSY kl. puppy Silver Dream Aussies Eddy Murphy kl. mł. Meistersinger Ground Control Meistersinger Grand Duke kl. o A-Piedbald-Cloud of Country Aussies Meistersinger Dragonfly SUKI kl.puppy Shhirley vom Berglandhof kl. mł. Casa de Filler Lucy in the Sky Casa de Filler Lilly of the Valley kl. p Mountain-Ranch's Eve kl. o Koala-t's Red Elektra Lara From Skippyriver Western Recall's Fair Celine Western Recall's Eliza do Little Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 bongobongo napisał(a):OGROMNE GRATULACJE DLA JUSTUSS I ASIACZKA:laola: W wolnej chwili, poproszę o stawkę staffiorków. Buziaki! Staffordshire Bullterrier sędzia:Leopold Hofmann/A PSY kl. mł. Buddystaff's Ace Ventura Bullovar of Languish Eyes Sharoc Fransimo Red Boy kl. p Darkestock Fransimo Lad kl. o Dragon Heart of Canterbury Gentle Nature Adonis kl. ch Torpedus Sandarri Staff-Ka kl. w Cheerstaff Nobleman SUKI kl. mł. Buddystaff's Almost Heaven Pearl Magic Fransimo Bohemia kl. p Wincroft Cool Maiden kl. o Cheerstaff Vanilla Ice kl. ch Happy Smile Fransimo Bohemia kl. w Cheerstaff Kiss Me Quick Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 króliczek napisał(a):gratulacje dla stafiorka i basków:loveu: również przyłączam się do prośby bongobongo i proszę o stawkę sharpków:roll: Shar Pei sędzia: Otto Schimpf/A Psy kl. puppy Aladin von Lugatus kl. mł. Gumby's Marc Jacobs kl. p Deakie Shoutintheodos Epics Traveling Diamond kl. o Gimli SUKI kl. puppy Ally von Lugatus Annuka von Lugatus kl. p Connie Best Pei Good Fortune ms.Moxie kl. o Maga Mago'del Peodoro Tsihmao's Vanity Fair Wymander's Haylin Wymander's First Lady kl. ch Caecillia Crease Pei Marlehn's Pei's Asta la Vista Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 dorotal napisał(a):Gratulacje :lol: :lol: :lol: Poprosze o stawke buldozków francuskich, bo kingow to chyba nie bylo Franzosische Bulldogge sędzia: Brigitte Bregenzer/A PSY kl. mł. Foset Psi Radost Fridolin-Follet vom Druidentor IV Monplaisir dlja Palevyh Buldogov Ojabun Domino kl. p Mac Buffy van Muppy's Place kl. o Don Quijote vom Fridentor French-Stitch vom Kunigelberg Otto von Schloss Essling SUKI kl.puppy Caila du Miriem Germaine Franchie vom Kunigelberg Gloriette-Gigi vom Druidentor Hymalia Potala Dalaj Lama Zsa Zsa Janoel kl. p Florence vom Druidentor Glamour Girl Potala Dalaj Lama kl. o Charisma vom Druidentor Grand a'ne Beatrice Rita von Kurzschwarza kl. ch Grand a'ne Abeline Stefanie vom Kunigelberg Pzdr. Quote
Agasia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Brawo Asiaczku ! Wielkie gratulacje dla basków!!! :) :) :) A szczegolnie dla mojego ulubienca Gusia Pregusia :D:D!! Quote
donya Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Rany boskie!!! I co zrobimy?! Pzdr. Ojej, spotkamy się jak zwykle - może trochę wczesniej - do 24 chyba nie będę mogła siedzieć Quote
Recommended Posts