INU Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [B][COLOR=Blue]PSY kl. baby[/COLOR] HOSHI Go Akogareno HARU Go Akogareno [COLOR=Blue] kl. szczeniąt[/COLOR][/B] [B] YORIHIKO Roal [COLOR=Blue] kl. otwarta[/COLOR][/B] [B] AKOGARENO Go Hanawa Kisaragi Akita u Izis (FCI) FUKASHI [COLOR=Blue]SUKI[/COLOR][/B] [B][COLOR=Blue] kl. baby[/COLOR] HACHI Go Akogareno HISAKO Go Akogareno [COLOR=Blue] kl. otwarta[/COLOR][/B] [B] Akita u Izis GACHI RINA Roal Akita u Izis GINA Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI [/B]Stawka jak dla mnie super, cieszę się, że jadę. :multi: Quote
Agappe Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 rzekłabym, że taka japońska, rodzinna staweczka ;) tylko mamuśki brakuje ;) licze na dużo zdjęć!! Quote
INU Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Agappe']rzekłabym, że taka japońska, rodzinna staweczka ;) tylko mamuśki brakuje ;) licze na dużo zdjęć!![/QUOTE] Obiecałabym, że zrobię, ale... ekhem... zazwyczaj zapominam, albo znajduję sobie kogoś z kim przegaduję całą wystawę... ;-) No, ale w każdym razie - postaram się, to mogę obiecać. Quote
Angelika_Roser Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]AKOGARENO W AKCJI !! [/B]W k[B]ońcu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:czekam na fotki[/B][/FONT][/CENTER] Quote
INU Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Wystawa już jutro, Fukashi taki czyściutki, że aż wali po oczach ;-) Aparat przygotowany, bateria naładowana, karta czyściutka, ale i tak nie obiecuję zdjęć (jak już wcześniej pisałam) ;-) Nie piszę "do zobaczenia", bo nikogo znajomego z Dogo tam nie spotkam :-(, ale trudno... Przynajmniej będę miała co podziwiać :loveu: Quote
INU Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 PSY kl. baby HOSHI Go Akogareno - lokata II HARU Go Akogareno - lokata I kl. szczeniąt YORIHIKO Roal - lokata I kl. otwarta AKOGARENO Go Hanawa Kisaragi - oc. doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca, Zw. Rasy Akita u Izis (FCI) FUKASHI - oc. doskonała, lokata II SUKI kl. baby HACHI Go Akogareno - lokata II HISAKO Go Akogareno - lokata I, NBwR kl. otwarta Akita u Izis GACHI - lokata III RINA Roal - nieobecna Akita u Izis GINA - oc. doskonała, lokata II Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI - oc. doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam... Długo sobie na wystawie nie pobyliśmy, bo nam zimno było... Jakieś fotki mam, jak przebiorę to wstawię :-) Panu sędziemu Fukashek się spodobał, opis ma w samych superlatywach. Co najważniejsze - Niuniek zachowywał się bardzo dobrze! Że zajmie drugą lokatę to wiedzieliśmy od początku, żadne zaskoczenie ;-) Quote
Angelika_Roser Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gratulujemy wszystkim uczestnikom, Fukashiemu również, i poprosimy jego pancie o fotki:loveu: a szczególnie o fotki Naj Bejbika w Rasie :loveu:[/FONT] Quote
INU Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Gratulujemy wszystkim uczestnikom, Fukashiemu również, i poprosimy jego pancie o fotki:loveu: a szczególnie o fotki Naj Bejbika w Rasie :loveu:[/FONT] Na razie tylko po jednej fotce każdego baby-ka i dwie tego najlepsiejszego , bo jakoś nie mam cierpliwości do tych zdjęć ;-) HARU Go Akogareno - lokata I HOSHI Go Akogareno - lokata II HACHI Go Akogareno - lokata II HISAKO Go Akogareno - lokata I, NBwR U tej Niuni chyba najbardziej wyszły geny tatusia :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękuje Kochana za fotki :loveu: bejbiki zawsze mnie rozczulają :lol: a fotki Fukashiego tez bedą? :loveu: [/FONT] Quote
INU Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Dziękuje Kochana za fotki :loveu: bejbiki zawsze mnie rozczulają :lol: a fotki Fukashiego tez bedą? :loveu: [/FONT] No a jakby inaczej, ja tu puchnę z dumy, muszę go koniecznie pokazać :evil_lol: No więc lecimy z klasą otwartą: AKOGARENO Go Hanawa Kisaragi - oc. doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca, Zw. Rasy Akita u Izis (FCI) FUKASHI - oc. doskonała, lokata II Quote
INU Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 SUKI kl. otwarta Akita u Izis GACHI - lokata III Akita u Izis GINA - oc. doskonała, lokata II Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI - oc. doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca I to by było na tyle ode mnie, chyba że ktoś chce jakieś dodatkowe fotki konkretnego psa, to zobaczę, co da się zrobić ;-) Szczeniaczka nie będzie, bo biedaczek spanikował i się w ogóle nie pokazał, więc sobie odpuściłam robienie zdjęć w tej klasie... Quote
Angelika_Roser Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pięknie dziękuje za równie piękne fotki, jeszcze piękniejszych akitek :loveu: :evil_lol:[/FONT] Quote
INU Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Pięknie dziękuje za równie piękne fotki, jeszcze piękniejszych akitek :loveu: :evil_lol:[/FONT] Proszę bardzo :-) Quote
Angelika_Roser Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Daria udzieliło Ci się bejbikowanie, tak jak mnie?! :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: się rozpuszcze zaraz.... :diabloti: [/FONT] Quote
INU Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Agappe napisał(a):A dałoby radę więcej zdjęć bejbisiów? :) Pewnie by dało, tylko nie wiem czy wszystkich ;-) Zaraz poszukam :-) Quote
INU Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Daria udzieliło Ci się bejbikowanie, tak jak mnie?! :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: się rozpuszcze zaraz.... :diabloti: [/FONT] Nie tylko Wy się zauroczyłyście, ja również :loveu: A że widziałam je na żywo, to podwójnie ;) No dobra, coś tam mam: HARU HOSHI Staweczka pieskowa Quote
INU Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 HACHI HISAKO Porównanie o Najlepsze Baby w Rasie Więcej nie mam :-( Quote
lady_m Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To może ja też trochę? HARU Go Akogareno HOSHI Go Akogareno Quote
lady_m Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 YORIHIKO gdzieś mi umknął przyznam szczerzę :oops: AKOGARENO Go Hanawa Kisaragi Quote
Angelika_Roser Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Akogareno piękny.... ach :loveu: czemu te japońskie ringówki są takie drogie, kurcze!!.... złote bardzo eleganckie, śliczne... białe też, błękitne widziałam... a cena zabija :angryy: [/FONT] Quote
lady_m Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 HACHI GO Akogareno HISAKO Akogareno Obie siostrzyczki Quote
Recommended Posts