Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z domkiem w Warce - Pani chciała, żeby nadać bernardynkę pociągiem:crazyeye: . Powiedziałam, że to odpada. Być może Pani przyjedzie osobiście 1 maja.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zgłosi się, na pewno się zgłosi. Tylko na tego wybranego trzeba poczekać.
Jak mi 16 osób Charlinkę obserwowało to dostawałam szału z nerwów, aż w końcu zgłosiła się ta jedna upragniona wspaniała osoba........

W przypadku Bernardynki też będzie happy end. Na pewno.

• 2 weeks later...
Posted

Bernardynka narozrabiała - uciekła i zżarła szczeniaki "konkurencji" .Jednocześnie - w stosunku do ludzi jest uległa i nie stwarza problemów. Można nawet powiedzieć że jest typem domowego pieszczocha:cool3: .....dopóki nie zobaczy innego psa.

Pilnie potrzebny dom z odpowiedzialnym, zrównowazonym człowiekiem, nie stosującym przemocy w układaniu psa, potrafiącym zapanowac nad nim samym głosem.

Idelanie byłoby gdyby to bya samotna kobieta.

Posted

Biedna sunia z kłopotami. Domek potrzebny ale faktycznie dobry profesjonalny. Mam podobne problemy z kaukazem, nie cierpi obcych psów. Ale domowe już toleruje bez problemów nie trzeba towarzystwa pilnować a jest tego 6 szt.

Posted

Z bernardynką bardzo niedobrze. Nie znalazła domu na czas. Została w hodowli, gdzie ją pokryto. Dopiero po odchowaniu szczeniaków będzie do adopcji. Szkoda, bo robi duże postępy. Zasłużyła na nowy dom.

• 2 weeks later...