__Lara Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 caryca26 napisał(a):Wiem , że DT nie miał wyboru... Byłam w kontakcie. Jeździliśmy na terapię i wszystkie środki farmakologiczne zostały wykorzystane... Po tylu latach w schronisku przez 8 m-cy wiedziała co to dom , kanapa i kochająca pani... Teraz biega szczęśliwie za TM. Nigdy Cię nie zapomnę , moja charakterna psiapsiółko... :( :( :( Czy Ufo była przez te ostatnie swoje 8 miesięcy w domku? Czy zasnęła przy swojej tymczasowej Pańci? Quote
caryca26 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 __Lara napisał(a)::( :( :( Czy Ufo była przez te ostatnie swoje 8 miesięcy w domku? Czy zasnęła przy swojej tymczasowej Pańci? Dokładnie tak... Quote
__Lara Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 caryca26 napisał(a):Dokładnie tak... To kamień z serca i wielkie dzięki dla tych dobrych ludzi :Rose: Quote
Secia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ag_konin napisał(a):Moja piękna dziękuję....... Quote
Recommended Posts