Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ag_konin napisał(a):
Smutne spojrzenie...

__Lara napisał(a):
Dokładnie, smutek w oczach :(

Czy ja wiem? Raczej - dajcie mi spokój, mnie tu jest dobrze na tych kwiecistych piernatach.

• 2 weeks later...
  • Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Czy ja wiem? Raczej - dajcie mi spokój, mnie tu jest dobrze na tych kwiecistych piernatach.[/QUOTE]

e tam ... spojrzenie ewidentnie pokazuje, że jest niepewna co jest grane i boi się; znam to z mojego strachulca, który wszystkiego nowego się boi

Posted

[quote name='caryca26']Biedna sunia. Mam nadzieję , że nie umrze w schronisku. Całe życie w schronisku to jest wyjątkowy przypadek.

Ano... chociaż przystosowanie jej do życia poza schroniskiem mogłoby być trudne, jak pisały powyżej cioteczki. My też w zabrzańskim schronisku mamy takie psiaczki, dreptają sobie nawet luzem wokół schroniska i zawsze do niego wracają, bo traktują go jak własny dom...

Cioteczki, zajrzyjcie do staruszka Toro, któremu się deklaracje wykruszyły :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/209422-Staruszek-Toro-nie-ma-funduszy-na-hotel-Prosz%C4%99-Pom%C3%B3%C5%BC!

Posted

o ile dobrze pamietam to Ufo miala wydarzenie na FB mam nowy laptom i tu nie znajde ale poszukam w pozostalych domowych powino gdzies byc w histori. Ale napewno juz wygaslo :-(

Posted

Uffff ciekawam kto to jest ta wolontariuszka co to tak pokochala Ufolaka ;-)

popatrzcie jak sie maja kangury w Australii

[video=youtube;YNdWOiQTWpw]http://www.youtube.com/watch?v=YNdWOiQTWpw[/video]

• 8 months later...
Posted

Wiem , że DT nie miał wyboru... Byłam w kontakcie. Jeździliśmy na terapię i wszystkie środki farmakologiczne zostały wykorzystane...
Po tylu latach w schronisku przez 8 m-cy wiedziała co to dom , kanapa i kochająca pani...
Teraz biega szczęśliwie za TM.
Nigdy Cię nie zapomnę , moja charakterna psiapsiółko...