Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ wspaniałe fotki Ufolka :-)

LAro plakat w dobrej konwencji, podoba mi się. Szkoda, że jestem tak daleko i niewile mogę zrobić dla UFolka :-(

Posted

[quote name='martka1982']foty super! najlepszy gdy Ryżyk daje jej buzi. Swoją drogą Ryżyk też piękna a zasiedziała się w schronie i też zero odzewu z ogłoszeń[/QUOTE]

Też nie ma domu, a taki fajny psiak :(

Posted

wcześniej czy później ktoś odpowie na apel z ogłoszeń, trzeba w to wierzyć, teraz są wakacje, adopcji mało ale od września ruszy
nie takie psiaki jak ona domy znajdowały... jej niczego nie brakuje, trzyma się bardzo dobrze jak na swój wiek

• 3 weeks later...
Posted

Ag_konin napisał(a):
Ufolka nam głuchnie... Dziewczyna ledwo słyszy, ale na znak zawsze wraca do nogi. Biega też jak szalona i często się potyka. Śliczna w górę!

Przykre strasznie :(

• 3 weeks later...
Posted

Ufolku jesteś piękna. Zaraz zamawiam nowy duży pakiet dla ciebie :-) Cały czas udaje mi się już drugi miesiąc przedłużać 3 ogłoszenia dla suni i znowu zrobi się głośno o piękności :-)

• 3 weeks later...
Posted

Odwiedzam śliczne UFO, pies u moich rodziców jest w jej wieku, to już teraz 14 lat...Tez wzięliśmy go jako 3 miesięcznego szczeniora, a jakie odmienne życie mają...Muszę powiedzieć, że chociaż Gabor jest zdrowy i w dobrej formie to jednak ma bardziej siwy pysio niż UFO. Jej bym nie dała 14 lat.