Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to hoooppppaaamy z rana. U mnie dzisiaj leje i jest zimno 6C a do pracy trzeba wyjść brrryyy a przedwczoraj było trzęsienie ziemi 5.4 w skali Richtera. Największe jakie zanotowano w AU od 1908 oj trzęsło się. Epicentrum było 120 km na pólnocny zachód od Melbourne

Posted

Secia napisał(a):
no to hoooppppaaamy z rana. U mnie dzisiaj leje i jest zimno 6C a do pracy trzeba wyjść brrryyy a przedwczoraj było trzęsienie ziemi 5.4 w skali Richtera. Największe jakie zanotowano w AU od 1908 oj trzęsło się. Epicentrum było 120 km na pólnocny zachód od Melbourne

O ludzie, trzęsienie ziemi :o :o :o

Ale zimno u Was, a u nas upały afrykańskie, ponad 30 C....

Posted

Kochana toż zime mamy na całego a będzie zimniej. Przyjechałam do Au w zeszłym roku 25 sierpnia, czyli na ostatnie dni kalendarzowej zimy, zupełnie nie przygotowana ubraniowo. Zmarzło mi d...., aż zęby latały a ciuchy płynęły, płynęły i dopłynęły na wiosnę :-) zagapiliśmy się trochę z wysyłką. No ale w tym roku jesteśmy gotowi i dajemy odpór zimie :-) Cóż to dla nas :-)

Posted

Secia napisał(a):
Kochana toż zime mamy na całego a będzie zimniej. Przyjechałam do Au w zeszłym roku 25 sierpnia, czyli na ostatnie dni kalendarzowej zimy, zupełnie nie przygotowana ubraniowo. Zmarzło mi d...., aż zęby latały a ciuchy płynęły, płynęły i dopłynęły na wiosnę :-) zagapiliśmy się trochę z wysyłką. No ale w tym roku jesteśmy gotowi i dajemy odpór zimie :-) Cóż to dla nas :-)

Hihih. A to rodzinka tam mieszka cioteczko, że opuściłaś Polskę?

(Ufo sorki za offa)

Posted

Secia napisał(a):
spełniłam swoje marzenia sprzed 20 lat :-) no i pociągnęłam za chłopakiem, którego ojciec mieszka tu od 5 lat

Aaaaaaaaaaaaaaa..................... kurcze, ja to bym tęskniła za Polską......

Posted

__Lara napisał(a):
Możemy zawsze szukać np. bdt za zwrot karmy i weta.

no to może czas. A może ustawić się w kolejkę do Kasi przystał i jak się zwolni miejsce, co następuje od czasu do czasu to może tam Ufolka ale to jest płatne :-(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Secia']Lara może wiesz, grze trzeba pytać o domek dla UFO? Gdzie pisać, gdzie szukać?

Nie wiem sama kochana, chyba trzeba robić bardzo dużo ogłoszeń i liczyć na łut szczęścia :( postaram się też podrukować jej plakaciki i porozwieszać.

Taki plakat jest na początku wątku: