elu Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='ihabe']ale jak to? :-( Biedaczku kochany:-( "Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy" Piękny wierszyk... Quote
paros Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 strasznie mi przykro .... :cry::cry::cry::cry: Quote
Freya Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Żegnaj Wizusku...Nie spodziewałam się takiej wiadomości:( Był moim pierwszym pieskiem na Dogo, na którego złożyłam stałą deklarację i mocno wierzyłam ,że wszystko będzie dobrze. Pociesza jedynie to, że przez te kilka ostatnich miesięcy był szczęśliwy, kochany i myślało o nim tak wiele osób, nie odszedł samotny i zapomniany... Śpij Wizusku, będziemy pamiętać twoją uśmiechną mordkę. Quote
Cajus JB Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Przepraszam, że mnie nie było na wątku. Wizus Żegnaj Przyjacielu Psie. Quote
Majaa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Wizusku odpoczywaj za TM:-(:-(. Tam powinno podobno być lepiej! Nie spodziewałam się, aż takiej koszmarnej wiadomości jaką dzisiaj odkryłam ............ :placz::placz::placz: Ryczę jak bóbr :placz::placz::placz: Często przytaczam to na na dogo ostatnio, bo to chyba 4-ty raz, ale dla mnie ten kawałek brzmi jak hymn - nad psiakami, bo może uświadomić sens współistnienia nas - ludzi i zwierząt Więc przytoczę raz jeszcze Wizusku To jest mój hołd dla Ciebie .............. Bezpieczny listonosz i pudel sąsiada, spokojnie już można na schodach pogadać, bezpieczni złodzieje, bezpieczni pijacy, tylko ta cisza, gdy wracam po pracy... Ref.: Nikt na mnie nie czeka, nikt do mnie nie szczeka, i niby jakoś jest, można żyć i bez …................ x2 Nikt już cieciowi przed bramą nie brudzi, lecz nikt nie rozróżnia od dobrych złych ludzi. Nikt już nie merda ogonem do dzieci, Muszę wieczorem wynosić sam śmieci Ref.: Nikt na mnie nie czeka, nikt do mnie nie szczeka, i niby jakoś jest, można żyć i bez …................ x2 Mówią; „Właściwie to nic się nie stało. Mało to kundli na świecie zostało?!” Więc czemu ta cisza tak we mnie skowycze …........ ….......... Nikt na mnie nie czeka, ….......................... Niby jakoś jest, można żyć i bez …................ x2 do posłuchania i przemyślenia, wspomnienia o tych wszystkich psach, które odeszły, a które były nam bliskie: http://www.youtube.com/watch?v=lcZSO1EkCdw&feature=related Quote
elu Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Majaa']Wizusku odpoczywaj za TM:-(:-(. Tam powinno podobno być lepiej! Nie spodziewałam się, aż takiej koszmarnej wiadomości jaką dzisiaj odkryłam ............ :placz::placz::placz: Ryczę jak bóbr :placz::placz::placz: Często przytaczam to na na dogo ostatnio, bo to chyba 4-ty raz, ale dla mnie ten kawałek brzmi jak hymn - nad psiakami, bo może uświadomić sens współistnienia nas - ludzi i zwierząt Więc przytoczę raz jeszcze Wizusku To jest mój hołd dla Ciebie .............. do posłuchania i przemyślenia, wspomnienia o tych wszystkich psach, które odeszły, a które były nam bliskie: http://www.youtube.com/watch?v=lcZSO1EkCdw&feature=related Poryczałam się :( Quote
Leyla Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Punisher napisał(a):po tamtej stronie ma na pewno lepiej ...a wiec do zobaczenia w lepszym swiecie Wizusku Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 przepraszam Was ,że dopiero dzisiaj tutaj zaglądam :( nie miałam siły tu wchodzić...a do tego zepsuł się laptop :( w parcy na moment wchodzę na dogo ale nic chciałam Wizuskoi poświęcać tylko 5 min wieczorem zaktualizuję wszystko bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za pomoc!!!! **** proszę zajrzyjcie i chociaż cieplutko pomyślcie o nim... http://www.dogomania.pl/threads/1962...7#post15718737 Quote
fochu Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 mało mnie było u ciebie,mimo wszystko boli :( aniele śpij dobrze niech z nieba spada pełna micha i kości do chrupania,dobra ręka która głaszcze i sprawne nogi do biegania Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zgubiłam ten wątek. Dziś uaktualniam zlecenia stałe więc się przkopałam przez setki wątków. Przykro mi Wizusku. :-( Mam taką uwagę praktyczną - warto by było zawiadomić tych, którzy mają zlecenie stałe, które ciągle wpływa, że mogą je przeznaczyć na innego psa ;) Quote
bakusiowa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Pamiętałam Wizusku o Tobie 1-go listopada. Chciałam zapalić jakąś świeczuszkę ale nie potrafiłam. Za rok muszę się nauczyć. Quote
bakusiowa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Wizusku, cały czas pamiętam o Tobie. Edited November 1, 2012 by bakusiowa Quote
Recommended Posts