ranias Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wizusek zaprasza http://www.dogomania.pl/threads/193804-Dla-pań-panów-i-dzieci-na-staruszki-do-10.10.2010r.-do-godz.-24.00 Quote
Olena84 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Wiem Budrysku ze nie masz czasu ale jakys chwile znalazla napisalabym w 1 poscie przy deklaracjach kto kiedy zaplacil, bo ja jak zwykle nie pamietam czy zaplacilam za pazdziernik. chyba place na 2 miesiace, ale juz mi sie wszystko pomieszalo, za duzo tego mam:(. Quote
BUDRYSEK Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Olena84 napisał(a):Wiem Budrysku ze nie masz czasu ale jakys chwile znalazla napisalabym w 1 poscie przy deklaracjach kto kiedy zaplacil, bo ja jak zwykle nie pamietam czy zaplacilam za pazdziernik. chyba place na 2 miesiace, ale juz mi sie wszystko pomieszalo, za duzo tego mam:(. sprawdze wieczorem :) Quote
ranias Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cioteczki podrzucajcie chociaż. Wizuskowi potrzebne pieniążki, może coś uzbiera :lol: http://www.dogomania.pl/threads/193804-Dla-pań-panów-i-dzieci-na-staruszki-do-10.10.2010r.-do-godz.-24.00 Quote
BUDRYSEK Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 16 mamy kolejna dawke tocoxilu mam nadzieję,że zdązymy uzbierać? :( Quote
elu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 2 nowe bazarki: -> http://www.dogomania.pl/threads/194151-Jak-wytrzyma%C4%87-z-m%C4%99%C5%BCczyzn%C4%85-Na-dt-BUDRYSKA -> http://www.dogomania.pl/threads/194152-Torebka-na-dt-BUDRYSKA Quote
dudson13 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wizusku hop do góry! Tyle już przeszedłeś. Szkoda, że nie mogę wspomóc groszem.Całusy w pięknego pysia Quote
ranias Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 paulinken;1T5509159 napisał(a):I ja podnoszę, we dwie będzie lżej ;) To ja razem z Wami:multi: Quote
elu Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Zapraszam na mini-bazarek dla Wizuska! http://www.dogomania.pl/threads/194198-Pluszaki-dla-Wizuska Quote
dudson13 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wizusku kochany - hopaj do góry! Może ktoś wspomoże grosikiem psiaka?? Quote
ranias Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Bjuta']To jest przepiękne Wizusek- dostojny staruszek :lol: Quote
lilk_a Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 ja z bazarku ;) robię allegro z dyplomikiem dla Wizuska , ale potrzebne mi konto do wpisania w aukcję , jeżeli macie jakieś fundacyjne czy stowarzyszeniowe , czy podać to co w poprzedniej aukcji ? i ile cegiełek ? Quote
lilk_a Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 proszę , obejrzyjcie aukcję tak będzie wyglądać ... na razie wstawiłam dane z poprzedniego allegro ( dane kontaktowe i nr konta ) jest tam jeden błąd , ale go poprawię , uwagi mile widziane :) Quote
elu Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='lilk_a']proszę , obejrzyjcie aukcję tak będzie wyglądać ... na razie wstawiłam dane z poprzedniego allegro ( dane kontaktowe i nr konta ) jest tam jeden błąd , ale go poprawię , uwagi mile widziane :) Witaj, nie jestem pewna czy wpłaty mają być na konto Stowarzyszenia, wyslałam zapytanie do BUDRYSKA. Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='lilk_a']ja z bazarku ;) robię allegro z dyplomikiem dla Wizuska , ale potrzebne mi konto do wpisania w aukcję , jeżeli macie jakieś fundacyjne czy stowarzyszeniowe , czy podać to co w poprzedniej aukcji ? i ile cegiełek ?[/QUOTE] nie musi byc konta fundacji czy stowarzyszenia my działamy już sami wykasuj ta częśc i będzie ok :) sprzedajesz dyplomy i nikogo nie powinno interesować na co idzie kasa zaznacz dokładnie ze jest przesyłka elektroniczna i pocztowa zeby ktoś wogóle zobaczył tą aukcje i była jakas sprzedaż musi byc pogrubiona i podświetlona a to koszt ok 23 zł..zasponsoruje ktoś je dla Wizuska? allegro rewelacyjne :) bardzo dziękuję :) edit: jeszcze proszę zmienić nr bo zgubiłam komórkę :( 605 427 615 Quote
lilk_a Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='BUDRYSEK']nie musi byc konta fundacji czy stowarzyszenia my działamy już sami wykasuj ta częśc i będzie ok :) sprzedajesz dyplomy i nikogo nie powinno interesować na co idzie kasa zaznacz dokładnie ze jest przesyłka elektroniczna i pocztowa zeby ktoś wogóle zobaczył tą aukcje i była jakas sprzedaż musi byc pogrubiona i podświetlona a to koszt ok 23 zł..zasponsoruje ktoś je dla Wizuska? allegro rewelacyjne :) bardzo dziękuję :) edit: jeszcze proszę zmienić nr bo zgubiłam komórkę :( 605 427 615 ok , czyli na moje konto pójdzie i jak się aukcja skończy czy jakoś po drodze będę przepłacać :) zamawiała na bazarku paulinken to ja nie wiem jak z opłatami za wystawienie aukcji , dojdzie jeszcze później prowizja od sprzedaży , ale to już z cegiełek się odliczy to nie pisać że na leczenie i rehabilitację ? i ile szt napisać ? Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='lilk_a']ok , czyli na moje konto pójdzie i jak się aukcja skończy czy jakoś po drodze będę przepłacać :) zamawiała na bazarku paulinken to ja nie wiem jak z opłatami za wystawienie aukcji , dojdzie jeszcze później prowizja od sprzedaży , ale to już z cegiełek się odliczy to nie pisać że na leczenie i rehabilitację ? i ile szt napisać ? głownie na leczenie , mozna napisdac ze dostaje trocoxil na stawy i cyklosporyne do oczek i na opłate hotelu leki + hotel=600 zł wystaw na 2 tyg.bo bardziej sie opłaca, 200 szt Quote
lilk_a Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='BUDRYSEK']głownie na leczenie , mozna napisdac ze dostaje trocoxil na stawy i cyklosporyne do oczek i na opłate hotelu leki + hotel=600 zł wystaw na 2 tyg.bo bardziej sie opłaca, 200 szt[/QUOTE] tak jest ;) wystawiam na 14 dni , napiszę że na utrzymanie w hotelu i na leczenie , zmienię nr tel ... skasuję konto ... no i jeszcze co z wyróżnieniem ? , bo jakby była decyzja to już wystawiam :) Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='lilk_a']tak jest ;) wystawiam na 14 dni , napiszę że na utrzymanie w hotelu i na leczenie , zmienię nr tel ... skasuję konto ... no i jeszcze co z wyróżnieniem ? , bo jakby była decyzja to już wystawiam :)[/QUOTE] wyróżnienei musi być bo inaczej aukcja zginie w tłumie jeżeli ikt nie pomoże to odliczymy ze sprzedazy Quote
Recommended Posts