Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem Budrysku ze nie masz czasu ale jakys chwile znalazla napisalabym w 1 poscie przy deklaracjach kto kiedy zaplacil, bo ja jak zwykle nie pamietam czy zaplacilam za pazdziernik. chyba place na 2 miesiace, ale juz mi sie wszystko pomieszalo, za duzo tego mam:(.

Posted

Olena84 napisał(a):
Wiem Budrysku ze nie masz czasu ale jakys chwile znalazla napisalabym w 1 poscie przy deklaracjach kto kiedy zaplacil, bo ja jak zwykle nie pamietam czy zaplacilam za pazdziernik. chyba place na 2 miesiace, ale juz mi sie wszystko pomieszalo, za duzo tego mam:(.

sprawdze wieczorem :)

Posted

ja z bazarku ;) robię allegro z dyplomikiem dla Wizuska , ale potrzebne mi konto do wpisania w aukcję , jeżeli macie jakieś fundacyjne czy stowarzyszeniowe , czy podać to co w poprzedniej aukcji ? i ile cegiełek ?

Posted

[quote name='lilk_a']proszę , obejrzyjcie aukcję tak będzie wyglądać ... na razie wstawiłam dane z poprzedniego allegro ( dane kontaktowe i nr konta )
jest tam jeden błąd , ale go poprawię ,
uwagi mile widziane :)
Witaj, nie jestem pewna czy wpłaty mają być na konto Stowarzyszenia, wyslałam zapytanie do BUDRYSKA.

Posted

[quote name='lilk_a']ja z bazarku ;) robię allegro z dyplomikiem dla Wizuska , ale potrzebne mi konto do wpisania w aukcję , jeżeli macie jakieś fundacyjne czy stowarzyszeniowe , czy podać to co w poprzedniej aukcji ? i ile cegiełek ?[/QUOTE]

nie musi byc konta fundacji czy stowarzyszenia
my działamy już sami
wykasuj ta częśc i będzie ok :)
sprzedajesz dyplomy i nikogo nie powinno interesować na co idzie kasa
zaznacz dokładnie ze jest przesyłka elektroniczna i pocztowa

zeby ktoś wogóle zobaczył tą aukcje i była jakas sprzedaż musi byc pogrubiona i podświetlona a to koszt ok 23 zł..zasponsoruje ktoś je dla Wizuska?

allegro rewelacyjne :) bardzo dziękuję :)

edit: jeszcze proszę zmienić nr bo zgubiłam komórkę :( 605 427 615

Posted

[quote name='BUDRYSEK']nie musi byc konta fundacji czy stowarzyszenia
my działamy już sami
wykasuj ta częśc i będzie ok :)
sprzedajesz dyplomy i nikogo nie powinno interesować na co idzie kasa
zaznacz dokładnie ze jest przesyłka elektroniczna i pocztowa

zeby ktoś wogóle zobaczył tą aukcje i była jakas sprzedaż musi byc pogrubiona i podświetlona a to koszt ok 23 zł..zasponsoruje ktoś je dla Wizuska?

allegro rewelacyjne :) bardzo dziękuję :)

edit: jeszcze proszę zmienić nr bo zgubiłam komórkę :( 605 427 615

ok , czyli na moje konto pójdzie i jak się aukcja skończy czy jakoś po drodze będę przepłacać :)
zamawiała na bazarku paulinken to ja nie wiem jak z opłatami za wystawienie aukcji , dojdzie jeszcze później prowizja od sprzedaży , ale to już z cegiełek się odliczy

to nie pisać że na leczenie i rehabilitację ?

i ile szt napisać ?

Posted

[quote name='lilk_a']ok , czyli na moje konto pójdzie i jak się aukcja skończy czy jakoś po drodze będę przepłacać :)
zamawiała na bazarku paulinken to ja nie wiem jak z opłatami za wystawienie aukcji , dojdzie jeszcze później prowizja od sprzedaży , ale to już z cegiełek się odliczy

to nie pisać że na leczenie i rehabilitację ?

i ile szt napisać ?

głownie na leczenie , mozna napisdac ze dostaje trocoxil na stawy i cyklosporyne do oczek
i na opłate hotelu
leki + hotel=600 zł

wystaw na 2 tyg.bo bardziej sie opłaca, 200 szt

Posted

[quote name='BUDRYSEK']głownie na leczenie , mozna napisdac ze dostaje trocoxil na stawy i cyklosporyne do oczek
i na opłate hotelu
leki + hotel=600 zł

wystaw na 2 tyg.bo bardziej sie opłaca, 200 szt[/QUOTE]

tak jest ;) wystawiam na 14 dni , napiszę że na utrzymanie w hotelu i na leczenie , zmienię nr tel ... skasuję konto ... no i jeszcze co z wyróżnieniem ? , bo jakby była decyzja to już wystawiam :)

Posted

[quote name='lilk_a']tak jest ;) wystawiam na 14 dni , napiszę że na utrzymanie w hotelu i na leczenie , zmienię nr tel ... skasuję konto ... no i jeszcze co z wyróżnieniem ? , bo jakby była decyzja to już wystawiam :)[/QUOTE]

wyróżnienei musi być bo inaczej aukcja zginie w tłumie
jeżeli ikt nie pomoże to odliczymy ze sprzedazy