zuzlikowa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 ...Czy wygodnie mi bedzie w budce sprawdziłem sam ( nie wypadało prosić ani Budrysek, ani zuzlikowej:cool3:...ale o sprawdzenie materacyka poprosiłem Budrysek...było jej wygodnie(tak mi powiedziała!)... to chyba wszystko ok...:lol: Uploaded with ImageShack.us ...I WIECIE CO ZAUWAŻYŁEM?...że coś chyba słyszę!!!!Podniósł się nagle ogromny rejwach...i ja chyba usłyszałem:multi:...zacząłem też szczekać!!!!Chyba coś usłyszałem!!! Uploaded with ImageShack.us Acha...jeszcze pokażę z kim podróżowałem...a właściwie u weta byłem...ŚLICZNA Lusi, PRAWDA?...ale bardzo chora- ma wylew po wypadku:-( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
beataczl Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 ojojoj, ile fotek!!! :-o jakie super warunki ma teraz Wizusek, wspaniale :multi: Quote
hotelamok Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Wizus już czuje się jak w domu, sam dozuje sobie spacerki, jak się zmęczy staje koło bramki na wybiegu i czeka by go już zaprowadzić do boksu. Z wybiegu do boksu też sam prowadzi a i nawet bez żadnych późniejszych problemów zjadł troszeczkę makaronu z mięsem:lol: Zdjęcia zrobione, ale będą jutro bo dzisiaj już oczy mi się same zamykają Quote
BUDRYSEK Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 hotelamok napisał(a):Wizus już czuje się jak w domu, sam dozuje sobie spacerki, jak się zmęczy staje koło bramki na wybiegu i czeka by go już zaprowadzić do boksu. Z wybiegu do boksu też sam prowadzi a i nawet bez żadnych późniejszych problemów zjadł troszeczkę makaronu z mięsem:lol: Zdjęcia zrobione, ale będą jutro bo dzisiaj już oczy mi się same zamykają świetne wieści :) Quote
zuzlikowa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A mnie najbardziej ten makaron cieszy...to może bardzo dobrze mówic o stanie jelitek i innych wewnątrzśrodkowych organów...może nie jest tak źle jak przewidują weci! Nadzieja, nadzieją ale ostroznie jeszcze z radykalnymi zmianami...teraz po troszku...po troszku...i bez rewelacji jakichkolwiek! Quote
IVV Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 az milo jest widziec tak szczesliwego staruszka!!! super robota dziewczyny!!!! jestescie ANIOLAMI :) Quote
IVV Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wizusek na spacerek :) zobaczcie ta umierajaca onke http://www.dogomania.pl/threads/191207-Czy-stare-skóra-i-kości-nadają-się-do-czegokolwiek-Zagłodzona-ON-ka Quote
hotelamok Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Obiecane zdjęcia z wczorajszych spacerów Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 fotki śliczne :) i Wizusek szczęśliwy :) Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wizusek promienieje szczesciem, az oczy rwie... :smile::smile: zdjecia rzeczywiscie bardzo ladne... Quote
zuzlikowa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Z jaką radościa patrzę jak to psisko chodzi po trawce...i jak ludzia ma przy sobie...a jest w tym pychu jakaś nienasyconość...rzeczywiście promienieje!!! Do poniedziałku chłopie!!! Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 bardzo prosze zajrzyjcie do mojej Myszki...kolejna połamana ja juz wysiadam http://www.dogomania.pl/threads/1917...4#post15275044 Quote
zuzlikowa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='BUDRYSEK']bardzo prosze zajrzyjcie do mojej Myszki...kolejna połamana ja juz wysiadam http://www.dogomania.pl/threads/1917...4#post15275044 ...i ja bardzo proszę... Quote
ranias Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 zuzlikowa napisał(a):Z jaką radościa patrzę jak to psisko chodzi po trawce...i jak ludzia ma przy sobie...a jest w tym pychu jakaś nienasyconość...rzeczywiście promienieje!!! Do poniedziałku chłopie!!! I tyle wkoło zapachów, i wszystkiego łapą dotknąć trzeba...:lol: Quote
Olena84 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ależ Wizusek pięknie sie prezentuje, to dobrze, że jest już bezpieczny. Quote
dudson13 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wizusku, tak się cieszę, że już jesteś w hoteliku. Bałam się ze nie uzbieramy kwoty, ale udało się!!! Ciesz się kochany normalnym życiem. Quote
IVV Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 jest taki nowy wazny watek http://www.dogomania.pl/threads/191868-BEZPŁATNY-Dom-Tymczasowy-wątek-zgłoszeniowy-Hotele-NIE-MILE-widziane Quote
BUDRYSEK Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 dudson13 napisał(a):Wizusku, tak się cieszę, że już jesteś w hoteliku. Bałam się ze nie uzbieramy kwoty, ale udało się!!! Ciesz się kochany normalnym życiem. no właśnie nie mamy uzbieranej całej kwoty :( brakuje jeszcze 60 zł płacimy 12 zł/doba bez karmy + karma kosztuje 280 zł na niecały miesiąc, a tylko po RC nie ma problemów jelitowych wszystkie inne zostały sprawdzone jezeli mona te problemy płacimy 15 zł/doba z karmą więc jeszcze "trochę" nam brakuje :( nie wiem jak uda mi sie to zapłacic :( Quote
elu Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Przelałam deklaracje za sierpień i wrzesień. Miło czytać dobre wieści o Wizusku :) Quote
hotelamok Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wizusek oszalal, zimno, leje jak z cebra a on tylko by chodził, w formie to on jest genialnej:multi: Quote
ranias Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='hotelamok']Wizusek oszalal, zimno, leje jak z cebra a on tylko by chodził, w formie to on jest genialnej:multi:[/QUOTE] No to nasz staruszek ożył, pobyt u Was mu najwyraźniej służy:multi: Quote
BUDRYSEK Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [B]bardzo proszę o pw kto nie ma jeszcze mojego nr konta - deklaracje stałe[/B] cioteczki proszę porozsyłajcie watek Wizuska ...brakuje nam jeszcze deklaracji....każdy grosik przyda się na hotelik jeszcze uzbieram z bazarków ale na karmę juz nie :( Quote
Diegula Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 W drugiej połowy września postaram się wspomóc Wizuska grosikiem Quote
dudson13 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ja byłam przekonana, że już jest cała suma na hotelik. Oczywiście, tzreba to rozgłaszać, bo Wizusek musi mieć to co najlepsze. Powysyłam trochę na pw Quote
Recommended Posts