Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...Czy wygodnie mi bedzie w budce sprawdziłem sam ( nie wypadało prosić ani Budrysek, ani zuzlikowej:cool3:...ale o sprawdzenie materacyka poprosiłem Budrysek...było jej wygodnie(tak mi powiedziała!)...
to chyba wszystko ok...:lol:

Uploaded with ImageShack.us

...I WIECIE CO ZAUWAŻYŁEM?...że coś chyba słyszę!!!!Podniósł się nagle ogromny rejwach...i ja chyba usłyszałem:multi:...zacząłem też szczekać!!!!Chyba coś usłyszałem!!!

Acha...jeszcze pokażę z kim podróżowałem...a właściwie u weta byłem...ŚLICZNA Lusi, PRAWDA?...ale bardzo chora- ma wylew po wypadku:-(

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizus już czuje się jak w domu, sam dozuje sobie spacerki, jak się zmęczy staje koło bramki na wybiegu i czeka by go już zaprowadzić do boksu.
Z wybiegu do boksu też sam prowadzi
a i nawet bez żadnych późniejszych problemów zjadł troszeczkę makaronu z mięsem:lol:

Zdjęcia zrobione, ale będą jutro bo dzisiaj już oczy mi się same zamykają

Posted

hotelamok napisał(a):
Wizus już czuje się jak w domu, sam dozuje sobie spacerki, jak się zmęczy staje koło bramki na wybiegu i czeka by go już zaprowadzić do boksu.
Z wybiegu do boksu też sam prowadzi
a i nawet bez żadnych późniejszych problemów zjadł troszeczkę makaronu z mięsem:lol:

Zdjęcia zrobione, ale będą jutro bo dzisiaj już oczy mi się same zamykają

świetne wieści :)

Posted

A mnie najbardziej ten makaron cieszy...to może bardzo dobrze mówic o stanie jelitek i innych wewnątrzśrodkowych organów...może nie jest tak źle jak przewidują weci!
Nadzieja, nadzieją ale ostroznie jeszcze z radykalnymi zmianami...teraz po troszku...po troszku...i bez rewelacji jakichkolwiek!

Posted

Z jaką radościa patrzę jak to psisko chodzi po trawce...i jak ludzia ma przy sobie...a jest w tym pychu jakaś nienasyconość...rzeczywiście promienieje!!!

Do poniedziałku chłopie!!!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Z jaką radościa patrzę jak to psisko chodzi po trawce...i jak ludzia ma przy sobie...a jest w tym pychu jakaś nienasyconość...rzeczywiście promienieje!!!

Do poniedziałku chłopie!!!

I tyle wkoło zapachów, i wszystkiego łapą dotknąć trzeba...:lol:

Posted

dudson13 napisał(a):
Wizusku, tak się cieszę, że już jesteś w hoteliku. Bałam się ze nie uzbieramy kwoty, ale udało się!!! Ciesz się kochany normalnym życiem.

no właśnie nie mamy uzbieranej całej kwoty :(

brakuje jeszcze 60 zł

płacimy 12 zł/doba bez karmy

+ karma kosztuje 280 zł na niecały miesiąc, a tylko po RC nie ma problemów jelitowych
wszystkie inne zostały sprawdzone

jezeli mona te problemy płacimy 15 zł/doba z karmą

więc jeszcze "trochę" nam brakuje :(

nie wiem jak uda mi sie to zapłacic :(

Posted

[quote name='hotelamok']Wizusek oszalal, zimno, leje jak z cebra a on tylko by chodził, w formie to on jest genialnej:multi:[/QUOTE]

No to nasz staruszek ożył, pobyt u Was mu najwyraźniej służy:multi:

Posted

[B]bardzo proszę o pw kto nie ma jeszcze mojego nr konta - deklaracje stałe[/B]

cioteczki proszę porozsyłajcie watek Wizuska ...brakuje nam jeszcze deklaracji....każdy grosik przyda się

na hotelik jeszcze uzbieram z bazarków ale na karmę juz nie :(