dudson13 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Kochany Wizusku, tak bym chciała byś był zdrowy i bezpieczny!!! Quote
dudson13 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Budrysek, w pioerwszym poście nie ma mojej skromnej deklaracji:( Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 dudson13 napisał(a):Budrysek, w pioerwszym poście nie ma mojej skromnej deklaracji:( Cytuję,żeby nie umknęło jak wróci z dwudniowego festynu na rzecz zwierząt z Żywca... Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 zuzlikowa napisał(a):Pokazujemy się...TEN, KTÓRY NIE PODDAJE SIĘ SŁABOŚCI I CHOROBIE... Wizus i tak trzymaj...ni słbości ni chorobie...ni innym przeciwnościom! Quote
ranias Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Trzymaj się chłopie.Zobacz, ile ciotek cię kocha:-):-):-) Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 BUDRYSEK napisał(a):mam do wszystkich prośbę może macie w domu niepotrzebne legowiska , koce , miski? tylko raczej w dobrym stanie , żeby jakiś czas mogły jeszcze posłuzyc innym psiakom brakuje nam jeszcze trochę do zebrania 300 zł a yumanji musi kupić miski, legowiska i tak do hoteliku moze w ten sposób "zapłacilibyśmy" za 1 -szy miesiąc? niech już ta biedna psinka jedzie do hotelu, niech już zacznie normalnie żyć niech wyleguje się na zielonej trawce cały dzień jeżeli mu się spodoba a nie siedzi w malutkim , zimnym pokoiku w lecznicy wetka powiedziała,ze w takim stanie w jakim był w schronie mógłby przeżyć jeszcze może miesiąc teraz jest już ogromna poprawa nie pozwólmy tego zniszczyć dajmy mu tą szansę proszę..... Podnoszę i przy okazji przypominam... Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 A Wizus nadal walczy...siada na poopie...wstaje i przed siebie...przed siebie...TYLE CIEKAWYCH DNI DO PRZEŻYCIA...TYLE CIEKAWYCH LUDZI DO POZNANIA...TYLE CIEKAWYCH ZAPACHÓW!!!...i nic,że boli...i nic,że cierpi...WSTAJE I DALEJ PRZED SIEBIE!!! Wesprzyjmy tę niezachwianą wiarę w piękno życia! Quote
dudson13 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Wizusek prosi o pomoc, niech ktoś też rozsyła informacje na temat Wizuska ludziom na PW Quote
dudson13 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Budrysku, dopisz moja deklaracje stałą w pierwszym poście. Deklarowałam 5 zł miesiecznie tylko:( Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 dudson13 napisał(a):Budrysku, dopisz moja deklaracje stałą w pierwszym poście. Deklarowałam 5 zł miesiecznie tylko:( To nie tylko. to aż 5zł, dla kogoś kto tak niewiele ma...DZIĘKUJĘ w jego imieniu! Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Jolanta08 napisał(a):A mój przelew dla Wizusa dotarł ? a kiedy byl przelew? i czy byl dopisek ze dla Wizusa? Quote
Jolanta08 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Wysłałam z dopiskiem dla Wizusa 07 lipca,ale może jeszcze nie jest zaksięgowny ( chyba nic nie poplątałam bo nie wrócił ) Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Jolanta08 napisał(a):Wysłałam z dopiskiem dla Wizusa 07 lipca,ale może jeszcze nie jest zaksięgowny ( chyba nic nie poplątałam bo nie wrócił ) Hund sprawdza konto dzisiaj jeszcze nic mi nie pisala o wplatach ale podejrzewam ze dopiero jutro po 15 bedzie na koncie jak tylko dojda zaraz napisze Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 dudson13 napisał(a):Budrysku, dopisz moja deklaracje stałą w pierwszym poście. Deklarowałam 5 zł miesiecznie tylko:( bardzo dziekuje :lol: Quote
1000days Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Jakie te miski mają być? Plastik pewnie, ale jaka pojemność? Konkretnie, może uda mi się kupić na all z przesyłką od razu tam gdzie trzeba. A legowisko? Może to być koc polarowy np? Quote
zuzlikowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 1000days napisał(a):Jakie te miski mają być? Plastik pewnie, ale jaka pojemność? Konkretnie, może uda mi się kupić na all z przesyłką od razu tam gdzie trzeba. A legowisko? Może to być koc polarowy np? Myślę,że miski każdej wielkości w nowo urządzanym hoteliku się przydadzą,ale najbezpieczniejsze są te średnie i większe...A koc polarowy także może być przydatny...DZIĘKUJEMY BARDZO!!! Jak mogę prosić,zaznacz,że to NA WIZUSA...tak część kosztów hotelowania będzie miała szansę być obniżona...dziękuję! Quote
BUDRYSEK Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 1000days napisał(a):Jakie te miski mają być? Plastik pewnie, ale jaka pojemność? Konkretnie, może uda mi się kupić na all z przesyłką od razu tam gdzie trzeba. A legowisko? Może to być koc polarowy np? bardzo dziękuję :loveu: - wysłałam adres na pw jeżeli ktoś może jeszcze pomóc to proszę o kontakt **** mamy 7 dni na uzbieranie deklaracji w nast.tyg.Wizus musi jechać do hoteliku o ile będą deklaracje...brakuje 120 zł :(:( proszę o pomoc Quote
paulinken Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wysyłajcie ludziom na PW prośbę o deklarację. Jak tylko się bazarek skończy to wpłacam na Wizuska. A co z tymi kocami? Dostałam już jakiś adres na PW? Quote
Olena84 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Podnoszę. Dobrze deklaruje 5zł miesieznie, wiem, że to kropla w morzu, ale więcej naprawde nie moge. Quote
zuzlikowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Olena84']Podnoszę. Dobrze deklaruje 5zł miesieznie, wiem, że to kropla w morzu, ale więcej naprawde nie moge. Dziękuję...i już po raz drugi uzupełniam do pełnej dyszki...dla Wizusa 5zł co miesiąc...też nie mogę więcej... Może ktoś jeszcze choć piątką złotych wspomoże Wizusa...nie bedę pisała,że dla nas to mało, bo niestety tak nie zawsze jest,że to mało...napiszę tyko,że dla WIZUSA, to ogromnie DUŻO...OGROMNIE!!! Quote
Olena84 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zuzilkowa, przestań papugować moje wpłaty:mad:. Może byś tak je przebiła a nie powielała:evil_lol:!!! Quote
Recommended Posts