Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
mam do wszystkich prośbę
może macie w domu niepotrzebne legowiska , koce , miski?
tylko raczej w dobrym stanie , żeby jakiś czas mogły jeszcze posłuzyc innym psiakom

brakuje nam jeszcze trochę do zebrania 300 zł
a yumanji musi kupić miski, legowiska i tak do hoteliku
moze w ten sposób "zapłacilibyśmy" za 1 -szy miesiąc?

niech już ta biedna psinka jedzie do hotelu, niech już zacznie normalnie żyć
niech wyleguje się na zielonej trawce cały dzień jeżeli mu się spodoba a nie siedzi w malutkim , zimnym pokoiku w lecznicy

wetka powiedziała,ze w takim stanie w jakim był w schronie mógłby przeżyć jeszcze może miesiąc
teraz jest już ogromna poprawa
nie pozwólmy tego zniszczyć
dajmy mu tą szansę

proszę.....

Podnoszę i przy okazji przypominam...

Posted

A Wizus nadal walczy...siada na poopie...wstaje i przed siebie...przed siebie...TYLE CIEKAWYCH DNI DO PRZEŻYCIA...TYLE CIEKAWYCH LUDZI DO POZNANIA...TYLE CIEKAWYCH ZAPACHÓW!!!...i nic,że boli...i nic,że cierpi...WSTAJE I DALEJ PRZED SIEBIE!!!

Wesprzyjmy tę niezachwianą wiarę w piękno życia!

Posted

dudson13 napisał(a):
Budrysku, dopisz moja deklaracje stałą w pierwszym poście. Deklarowałam 5 zł miesiecznie tylko:(

To nie tylko. to aż 5zł, dla kogoś kto tak niewiele ma...DZIĘKUJĘ w jego imieniu!

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Wysłałam z dopiskiem dla Wizusa 07 lipca,ale może jeszcze nie jest zaksięgowny ( chyba nic nie poplątałam bo nie wrócił )

Hund sprawdza konto
dzisiaj jeszcze nic mi nie pisala o wplatach
ale podejrzewam ze dopiero jutro po 15 bedzie na koncie
jak tylko dojda zaraz napisze

Posted

Jakie te miski mają być? Plastik pewnie, ale jaka pojemność? Konkretnie, może uda mi się kupić na all z przesyłką od razu tam gdzie trzeba.

A legowisko? Może to być koc polarowy np?

Posted

1000days napisał(a):
Jakie te miski mają być? Plastik pewnie, ale jaka pojemność? Konkretnie, może uda mi się kupić na all z przesyłką od razu tam gdzie trzeba.

Myślę,że miski każdej wielkości w nowo urządzanym hoteliku się przydadzą,ale najbezpieczniejsze są te średnie i większe...A koc polarowy także może być przydatny...DZIĘKUJEMY BARDZO!!!
Jak mogę prosić,zaznacz,że to NA WIZUSA...tak część kosztów hotelowania będzie miała szansę być obniżona...dziękuję!

Posted

1000days napisał(a):

bardzo dziękuję :loveu: - wysłałam adres na pw

jeżeli ktoś może jeszcze pomóc to proszę o kontakt

mamy 7 dni na uzbieranie deklaracji
w nast.tyg.Wizus musi jechać do hoteliku
o ile będą deklaracje...brakuje 120 zł :(:(

proszę o pomoc

Posted

[quote name='Olena84']Podnoszę. Dobrze deklaruje 5zł miesieznie, wiem, że to kropla w morzu, ale więcej naprawde nie moge.

Dziękuję...i już po raz drugi uzupełniam do pełnej dyszki...dla Wizusa 5zł co miesiąc...też nie mogę więcej...

Może ktoś jeszcze choć piątką złotych wspomoże Wizusa...nie bedę pisała,że dla nas to mało, bo niestety tak nie zawsze jest,że to mało...napiszę tyko,że dla WIZUSA, to ogromnie DUŻO...OGROMNIE!!!