Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga,
przelewam na podane mi przez BUDRYSEK konto, łączną kwotę 230 zł uzyskaną z dwóch bazarków:

Ciuszkowo-torebkowy:
http://www.dogomania.pl/threads/187377-Koniec!-Fajne-ciuszki-oraz-torebki!!!-Na-podopiecznych-BUDRYSEK!?p=14864146#post14864146

i sukienkowy:
http://www.dogomania.pl/threads/187436-Dwie-pi%C4%99kne-tanie-kiecki-na-wesele-Sylwestra-randk%C4%99-do-22.06.-godz.22

Z pierwszego bazarku dochód wynosi 210 zł, z drugiego 20 zł - brakuje jeszcze kwoty 25 zł - zostanie ona dosłana później, po dojściu wpłaty.

Dochód bazarkowy jest przeznaczony na długi Wizuska, a także na wydatki na innych podopiecznych BUDRYSEK, proszę o potwierdzenie dojścia wpłaty na konto:)

Posted

mam do wszystkich prośbę
może macie w domu niepotrzebne legowiska , koce , miski?
tylko raczej w dobrym stanie , żeby jakiś czas mogły jeszcze posłuzyc innym psiakom

brakuje nam jeszcze trochę do zebrania 300 zł
a yumanji musi kupić miski, legowiska i tak do hoteliku
moze w ten sposób "zapłacilibyśmy" za 1 -szy miesiąc?

niech już ta biedna psinka jedzie do hotelu, niech już zacznie normalnie żyć
niech wyleguje się na zielonej trawce cały dzień jeżeli mu się spodoba a nie siedzi w malutkim , zimnym pokoiku w lecznicy

wetka powiedziała,ze w takim stanie w jakim był w schronie mógłby przeżyć jeszcze może miesiąc
teraz jest już ogromna poprawa
nie pozwólmy tego zniszczyć :(
dajmy mu tą szansę

proszę.....

Posted

Wizusku kochany, tak mi przykro, że nie moge cie wesprzec finansowo. Bede do ciebie zagladac, porozsyłam watki na pw. Moze pod koniec sierpnia cos wyskrobie finansow

Posted

dudson13 napisał(a):
Wizusku kochany, tak mi przykro, że nie moge cie wesprzec finansowo. Bede do ciebie zagladac, porozsyłam watki na pw. Moze pod koniec sierpnia cos wyskrobie finansow

taka pomoc tez jest potrzebna...dziękuje :)

Wizus jest w cięższej sytuacji
Wizus nadal nie ma uzbieranych deklaracji
jest chory , nabija straszną kasę w lecznicy...mamy okropne długi
dopoki ich nie spłacimy nie mozemy leczyc innych biedaków
a Wizus trafi do schronu...gdzie nie ma szans na życie...wróci po pewną smierć

bez waszej pomocy same nie damy rady mu pomóc

Posted

dudson13 napisał(a):
Mogę zaoferować tylko 5 zl miesiecznie, pozniej moze zwieksze. Od kiedy zaczynamy wplacać na nowy domek??

na razie dopisze Cię do deklaracji
jak będzie trzeba wpłacać to dam znać ;) dziękuję :)

Posted

yumanji napisał(a):
Czy tu nikt nie wchodzi prawie oprocz Budryska?

a ON JEST TAKI DZIELNY...TAK BARDZO WALCZY O SIEBIE...już tyle dokonał w przeciągu ledwie kilku tygodni- Z KOMPLETNEGO WRAKU, STAJE SIĘ WSPANIAŁYM PSEM...I TO MIMO WSZYSTKO!!!!

każdy dzień pobytu w lecznicy,to ogromny zysk, ale i strata, bo Wizus już nie potrzebuje lecznicy,a koszty są znacznie wyższe niż hoteliku...a on właśnie teraz potrzebuje tego co w naszych oczach tańsze,bo mniej kosztuje,a dla niego jest bezcenne...NIE, JEDNAK MA OKREŚLONĄ CENĘ- TO CENA ŻYCIA WIZUSA!

CZY BĘDZIE JĄ MUSIAŁ ZAPŁACIĆ?:-(
czy zgaśnie ta iskra radości w tych ślepych oczach?

Posted

Olena84 napisał(a):
Jaki jest koszt miesiąca w hotelu?

Koszt hotelu to 300zł plus karma...

i oczywiście wet jak będzie potrzeba...ale z informacji niejako dzisiejszych,wiem,że najważniejsze to krople do oczu i tabletka,którą dostawać będzie raz na miesiąc przez pół roku...innych leków na ten moment nie potrzebuje...

JEDYNYM NAPRAWDĘ POTRZEBNYM LEKIEM DLA WIZUSA jest świeże powietrze, przestrzeń i czuła opieka człowieka...

Posted

dudson13 napisał(a):
Wizusku, nie damy o tobie zapomnieć

Pokazujemy się i prosimy o pomoc dla Wizusa...on sam nie rozplącze swego WĘZŁA GORDYJSKIEGO...sam może zrobić tylko na jeden sposób...niech tego nie robi...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Pokazujemy się i prosimy o pomoc dla Wizusa...on sam nie rozplącze swego WĘZŁA GORDYJSKIEGO...sam może zrobić tylko na jeden sposób...niech tego nie robi...

Pokazujemy się...TEN, KTÓRY NIE PODDAJE SIĘ SŁABOŚCI I CHOROBIE...