BUDRYSEK Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Cioteczki bardzo dziękuje za pilnowanie wątku :):loveu: dziękuje wszystkim darczyńcom :):loveu: dziękuję za wysyłanie pw :):loveu: wieczorem siądę i na spokojnie wszystko posprawdzam zaktualizuje 1 post na tą chwilę powiem tylko,że Wizusek na bank jedzie do hoteliku może uda się jeszcze w tym tygodniu?:) moze ktoś mógłby zasponsorowac worek karmy? ze względu na to,że ma problemy jelitowe dostaje Purinę jagnięcina z czymś tam :oops: Quote
BUDRYSEK Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 finansami Wizuska zajmiuje się Hund, wklejam wszystkie wpłaty jakie otrzymałam od niej do tej pory dzisiaj powinnam mieć kolejne info dotyczące nowych wpłat Koszt leczenia Wizuska do końca czerwca: 2124,62 zł asl-5 zł ketunia-200 zł Bjuta-50 zł Danuta R.-50 zł - deklaracja stała kajtek-20 zł Małgorzata K.-10 zł kycial-10 zł iv_i CH-50 zł (nie wiem czy dobrze wpisałam nazwę?) magenka1-10 zł ranias-20 zł za czerwiec i lipiec Urszula B.- 20 zł Bartosz S.-20 zł maruda666-30 zł Magdalena Ch.-100 zł Danuta R.-50 zł wiolapiszop-25 zł IVV-62 zł + 99 zł jezeli coś się nie zgadza to proszę pisać ;) Quote
mercy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 elu z miau dokłada 5 zł miesięcznie, a jak będzie mogła to przesle więcej :) Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Koszt leczenia Wizuska do końca czerwca: 2124,62 zł asl-5 zł ketunia-200 zł Bjuta-50 zł Danuta R.-50 zł - deklaracja stała kajtek-20 zł Małgorzata K.-10 zł kycial-10 zł iv_i CH-50 zł (nie wiem czy dobrze wpisałam nazwę?) magenka1-10 zł ranias-20 zł za czerwiec i lipiec Urszula B.- 20 zł Bartosz S.-20 zł maruda666-30 zł Magdalena Ch.-100 zł Danuta R.-50 zł wiolapiszop-25 zł IVV-62 zł + 99 zł Negra & Anna- 50 zł zapłacona(faktura) wizyta u okulisty *** elu- 5 zł/mies. tomek2857-20 zł wupl-100 zł mery_czery-15 zł galezeiwska_2009-30 zł Małgorzata G.- 40 zł-deklaracja stała jezeli coś się nie zgadza to proszę pisać Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 mam prośbę, prosze potwierdzcie kto deklaruje się na stałe ok? chcę się jeszcze raz upewnić,żeby coś nie schrzanić :oops: wpłaty jednorazowe: 5 zł - asl :smile: 200 zł - ketunia :smile: 49zł - siepomaga :smile: 62,54 + 99 - IVV po przeliczeniu przez bank:) 10 zł - kycia1 10 zł - fochu 10 zł - magenka1 20 zł - kami_23 50 zł - "Iv_ i CHI" Diegula obiecała wpłacić coś w lipcu ;) 25 zł - wiolabiszop 30 zł -Maruda666 20 zł - kajtek 20 zł - Urszula B 20 zł - Bartosz S 10 zł - Małgorzata K 50 zł - Negra & Anna zapłacona wizyta u okulisty 100 zł - Magdalena Ch 50 zł- Bjuta 20 zł - tomek2857 100 zł - wupl 15 zł - mery_czery 30 zł - galeziewska_2009 DEKLARACJE STAŁE na hotel 5 - Bjuta 5 -ja 5-elu 50 - Danuta R. 50 - Negra & Anna jeżeli bedzie juz w hoteliku 10 - seduction (foum wizaz) 10 - ranias wpłacone za czerwiec i lipiec 40 - Małgorzata G ***razem 175 zł stałych deklaracji jeżeli coś nie gra to proszę krzyczeć ;) Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Olena84 napisał(a):Mogę wspomóc jednorazowo tylko:(. każda pomoc jest na wagę złota :) Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 kilka fotek z wyprawy do Krakowa bardzo lubię zuzlikową....;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us taki jestem szczęśliwy dzięki Wam :) Uploaded with ImageShack.us lody tez uwielbiam :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Iv_ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Wizusek, śliczna mordeczka :loveu: P.S Cioteczka, prawidłowe nicki to "Iv_ i CHI" ;) Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 proszę o pomoc, rady dla 17 letniej kici Kropeczki ma ogromne guzy na listwie mlecznej nie wiem co robić? operować zle, zostawić tez zle? :-( może ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem? http://www.dogomania.pl/threads/188716-17-letnia-kotka-ma-guzy-na-listwie-mlecznej-operowa%C4%87-%28?p=14995467#post14995467 Quote
yumanji Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zalezy ,w jakim jest stanie ogolnie,serce itd.Z tym dlugo nie pociagnie raczej.Chirurg to ogladal? Ja robilam taka operacje kotce z chorym sercem ,tarczyca i nadcisnieniem.Przezyla jeszcze rok,zmarla na udar.Miala ponad 16 lat. Quote
Paula03 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Na zdjęciach Wizus jest zadowolony! I to bardzo! Quote
zuzlikowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Paula03 napisał(a):Na zdjęciach Wizus jest zadowolony! I to bardzo! No myślę!!! Miejsca było,aż na tyle,że aby sie nie zgubić musieliśmy się siebie trzymać kurczowo...ale dwa chu...tfu-szczupłe zgredki,wtulone w siebie całkiem dobrze się czuły wiezione przez Budryska,a odpocząć trzeba było koniecznie,bo wcześniej trening Budryskowi zaserwowaliśmy(a co,niech się dziewczyna nie zastoi...kosteczki trzeba rozruszać!) i przyszła pora na zasłużone wylegiwanie się! A jeszcze po deserku, tym bardziej było to przyjemne! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...a co mi tam...się zważę...chociaż połowę... Uploaded with ImageShack.us Quote
Olena84 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Czy Wizus jest w hoteliku, bo zbieranie jest kaski widze tez na hotelik, czy dopiero jest szukany? Przepraszam, ale nie mogę sie doczytać:oops:. Czy w ogłoszeniach wypada podać nr konta? Tego w regulaminach nie ma, a mozeto by coś pomogło? Ja kaske prześlę do końca tyg. mało tego będzie, ale niestety tyle tylko dam rade. Quote
BUDRYSEK Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Olena84 napisał(a):Czy Wizus jest w hoteliku, bo zbieranie jest kaski widze tez na hotelik, czy dopiero jest szukany? Przepraszam, ale nie mogę sie doczytać:oops:. Czy w ogłoszeniach wypada podać nr konta? Tego w regulaminach nie ma, a mozeto by coś pomogło? Ja kaske prześlę do końca tyg. mało tego będzie, ale niestety tyle tylko dam rade. w ogłoszeniach lepiej nie podawac konta jak juz to link do allegro-zaraz zobacze czy jest juz uaktywniony? hotelik jest zaklepany ale nie mamy na razie deklaracji bez nich niestety nic nie wymyslimy nie oddamy go do hotelu bo nie bedziemy w stanie za niego płacić mamy za duże długi w lecznicach a to jest najwazniejsze w tej chwili, bo nie mozemy leczyc kolejnych chorych bid :( w tej chwii mamy ponad 4 tys długu jeżeli faktura nie bedzie zapłacona to nawet w lecznicy Wizus zostać nie bedzie mógł :( Quote
ranias Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Kurcze i zawsze ten sam problem....pieniądze.... Quote
Recommended Posts