Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wam wszystkim bardzo...

Byłyśmy dzisiaj w lecznicy,lecz nie poszłysmy do Wizusa...okazało sie,ze i Zuzia i Boruta maja kaszel kenelowy.Nie było zbyt bezpiecznym platac sie po lecznicy i narażać Wizusa.

Zastanawiałyśmy sie też nad ew. wspólnego wyjazdu Boruty i Wizusa jutro do Krakowa...niestety zagrożenie dla Wizusa-schorowanego i osłabionego psiaka ze schronu...nie zaszczepionego nawet standardowymi szczepionkami, jest zbyt wielkie.
Zdecydowałyśmy,że razem nie moga teraz jechać...pojedzie jeden z nich,a w zwiazku z tym,że w przypadku Borutki mamy do czynienia jeszcze ze stanem zapalnym , postanowiłysmy,że jutro pojedzie Boruta,ale od razu też zamówimy wizyte dla Wizusa na nastepny tydzień...i tez pojedziemy, juz bez zagrozenia,że złapie jeszcze i nastepne choróbsko!

Nie zapominajcie jutro o Wizusie...chłopak bardzo stara sie walczyc o siebie...baaaardzo!
A jeśli możecie zajrzyjcie do tego,który też nie przestaje pokazywać,ze jest tak samo łagodny jak czarny...i przez którego o tydzień odwlecze sie konsultacja Wizuska...:-(
http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_BORUTA_Ujawni%C5%82-si%C4%99_POMOCY-CHORE-OCZY_operacja-oczu-pilnie!POMOCY!?p=14950160#post14950160

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Dziękuję Wam wszystkim bardzo...

Byłyśmy dzisiaj w lecznicy,lecz nie poszłysmy do Wizusa...okazało sie,ze i Zuzia i Boruta maja kaszel kenelowy.Nie było zbyt bezpiecznym platac sie po lecznicy i narażać Wizusa.

Zastanawiałyśmy sie też nad ew. wspólnego wyjazdu Boruty i Wizusa jutro do Krakowa...niestety zagrożenie dla Wizusa-schorowanego i osłabionego psiaka ze schronu...nie zaszczepionego nawet standardowymi szczepionkami, jest zbyt wielkie.
Zdecydowałyśmy,że razem nie moga teraz jechać...pojedzie jeden z nich,a w zwiazku z tym,że w przypadku Borutki mamy do czynienia jeszcze ze stanem zapalnym , postanowiłysmy,że jutro pojedzie Boruta,ale od razu też zamówimy wizyte dla Wizusa na nastepny tydzień...i tez pojedziemy, juz bez zagrozenia,że złapie jeszcze i nastepne choróbsko!

Nie zapominajcie jutro o Wizusie...chłopak bardzo stara sie walczyc o siebie...baaaardzo!
A jeśli możecie zajrzyjcie do tego,który też nie przestaje pokazywać,ze jest tak samo łagodny jak czarny...i przez którego o tydzień odwlecze sie konsultacja Wizuska...:-(
http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_BORUTA_Ujawni%C5%82-si%C4%99_POMOCY-CHORE-OCZY_operacja-oczu-pilnie!POMOCY!?p=14950160#post14950160

Nie o tydzień...Wizusa zarejestrowałysmy już na ten czwartek na godz.11,30...Borutek nie zaszkodził Wizusowi...ani nie zaraził,ani nie przesunął nadmiernie wizyty konsultacyjnej...sory Wizus,Boruta już nie bedzie przeszkadzał.

Posted

[quote name='IVV']to jak stoimy z kasa na Wizuskowa przyszlosc?

Nie miałam jeszcze możliwości przelecieć wątku,by zebrać ew.deklaracje...nie udało mi sie też jeszcze zerknąć na allegro...
już niedługo Budrysek bedzie mogła osobiście podać konkretnie stan konta Wizusa oraz deklaracje...postaram sie zebrać ew. info...
a może któraś z cioteczek zbierze ew. informacje nt deklaracji?

Pamiętam,że wczoraj odnotowywałam jedną z nich...czy jeszcze jakieś doszły?

Posted

Witam. Odpowiadam na zaproszenie UNDERCI. Kupiłam kilka cegiełek na allegro, to wszystko co mogę na razie zrobić. Trzymam kciuki za powrót psiaka do zdrowia baaardzo mocno.
Pozdrawiam moje rodzinne strony.

Posted

[quote name='reniax1']Witam. Odpowiadam na zaproszenie UNDERCI. Kupiłam kilka cegiełek na allegro, to wszystko co mogę na razie zrobić. Trzymam kciuki za powrót psiaka do zdrowia baaardzo mocno.
Pozdrawiam moje rodzinne strony.

bardzo dziekujemy :)

Posted

[quote name='Maruda666']Mogę wspomóc tylko jednorazowo - posłałam 30zł. Wizus, trzymaj się staruszku :)[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ilon_n']Paros, piękne allegro!! dzięki!!![/QUOTE]

Piękne ale to nie ja zrobiłam, tylko przypominam o aukcji, bo jeszcze tyle cegiełek zostało :-(