Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko, ale psiak się zapadł!!!
może to znów jakieś sercowe podłoże jak u Bruna???!!!! a badania ma w porządku???

czy giselle4 przypadkiem nie zagląda do tego schronu??? czy ona coś wie???

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ilon_n']O matko, ale psiak się zapadł!!!
może to znów jakieś sercowe podłoże jak u Bruna???!!!! a badania ma w porządku???

czy giselle4 przypadkiem nie zagląda do tego schronu??? czy ona coś wie???

giselle do schronu zagląda i to często, ale ostatnio na wątku Labusia nic nie pisała o takim pogorszeniu, info "wybuchło" nagle:-(:crazyeye:

zupełnie nie wiemy co na to "zeszkielecenie"(bo trudno to nazwać chudnięciem:oops:) schroniskowy wet:roll: nie ma o tym info na wątku.

dziś dziewczyny mają Labusiowi tablety na wybicie ewentualnego tasiemce podać....no ale tu bez morfologii, biochemii, badań moczu i kału się nie obędzie:-(:shake:

zresztą...zapraszamy na wątek...nie będę już offować u Wizusa:oops:

Posted

[quote name='ranias']Witam wszystkich wielbicieli staruszka. Dziękuję za zaproszenie.Dzisiaj fajny dzień, bo jeden z "moich" psiaczków pojechał do swojego domku. Moja deklaracja na niego nie była duża, bo tylko 10zł miesięcznie, ale grosik do grosza i coś się uzbiera.No to dla Wizuska dyszka ode mnie i trzeba się spieszyć, bo czas ucieka.Wiem coś o tym, bo mam dwa staruszki w domu.;-)

RANIAS...bardzo dziękujemy!!!W związku z króciutkim banikiem BUDRYSKA:razz:...pozwolę sobie zebrać deklaracje ostatnie i odrebnie je wynotować...jeśli palnę jakiś błąd- pobuczcie,bo nie wracam zbyt daleko!

Deklaracje ostatniego tygodnia:
ranias...10zł/stałe

.[SIZE=3]..jeśli pojawi się coś(a bardzo o to proszę!)...będę tu uzupełniać,by łatwiej było wszystko ogarniać!

dziękuję!!!

Posted

Wysłałam Budryskowi mailem informacje o fantach na bazarek, zostawionych w Krakowie w pobliżu Arki (sama jestem teraz w Warszawie). Nie dostałam odpowiedzi. mam nadzieję, że informacja doszła i będziecie miały czas wpaść po fanty. Sama niestety nie umiem robić bazarków:-(

Posted

[quote name='Negra & Anna']Wysłałam Budryskowi mailem informacje o fantach na bazarek, zostawionych w Krakowie w pobliżu Arki (sama jestem teraz w Warszawie). Nie dostałam odpowiedzi. mam nadzieję, że informacja doszła i będziecie miały czas wpaść po fanty. Sama niestety nie umiem robić bazarków:-([/QUOTE]

Jeśli Budrysek da radę wejść na neta, odpowie...w razie czego przypomnę jej...teraz najważniejsze dowiedzieć się,czy możemy jutro jechać...i z którym psiakiem...TRZYMAJCIE KCIUKI,BYŚMY MOGŁY JECHAĆ JUTRO...

Posted

[quote name='Negra & Anna']Wysłałam Budryskowi mailem informacje o fantach na bazarek, zostawionych w Krakowie w pobliżu Arki (sama jestem teraz w Warszawie). Nie dostałam odpowiedzi. mam nadzieję, że informacja doszła i będziecie miały czas wpaść po fanty. Sama niestety nie umiem robić bazarków:-([/QUOTE]

wYBACZ...zapomniałam- DZIĘKI OGROMNE!!!!

Guest Madziadalena
Posted

Zgłaszam się, niestety na razie mogę tylko podnosic. Do góry psiaku !

Posted

Jestem podwójnie zaproszona, ale dopiero teraz mogłam przeczytać kawałek wątku.

Widzę, że Wizusek ma allegro, ale może trzeba allegro rozreklamować jako banerek. To może więcej osób zajrzy i pomoże.
A gdzie przebywa aktualnie? I może jakieś info gdzie wpłacić dla psiaka w potrzebie? :-(:-(

Posted

[quote name='paros']Jestem podwójnie zaproszona, ale dopiero teraz mogłam przeczytać kawałek wątku.

Widzę, że Wizusek ma allegro, ale może trzeba allegro rozreklamować jako banerek. To może więcej osób zajrzy i pomoże.
A gdzie przebywa aktualnie? I może jakieś info gdzie wpłacić dla psiaka w potrzebie? :-(:-(

Allegro warto rozreklamować...jako banerek także, ale banerka nie każdy już może wziąść...a za za długi podpis Budrysek ma bana...może i na pw, zaprosić cioteczki na allegro Wizuskowe?

KONTO dla WIZUSA na poczatku wątku...jest- NA STOWARZYSZENIE!...tu też wklejam...

[FONT=Arial]Stowarzyszenie humanitarno - ekologiczne [/FONT]
[FONT=Arial] Dla Braci Mniejszych[/FONT]

[FONT=Times New Roman]

[FONT=Arial]
ul.Folwark 8

Żywiec 34-300

[/FONT]
NR KONTA 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220

***[SIZE=5]PROSIMY O DOPISEK:"nick + dla WIZUSA"***

[/FONT]

Posted

Witam ja wpłacam jutro małe co nieco 5zł jednorazowo.Będę śledzić wątek Wizusia jesli tylko będę mogła pożniej jeszcze cos wpłacić albo jak sie naucze tu operować dobrze to w miare możliwości będe pomagać.CZUJESZ TO WIZUŚ ILE LUDZI CIĘ TU KOCHA????????????? jestem przekonana że tak .Dobranoc słodziutki.