zuzlikowa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Pomóżcie prowadzić wątek WIZUSA...czy ktoś może to na ten tydzień przejąć? Bardzo proszę!!!POMÓZCIE...WIZUS POTRZEBUJE NASZEGO WSPÓLNEGO DZIAŁANIA! Quote
mercy Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 prosze pomóżcie Wizuskowi, juz za kilka dni mogłby lezec sobie w cieniu na zielonej trawce Quote
zuzlikowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='mercy']prosze pomóżcie Wizuskowi, juz za kilka dni mogłby lezec sobie w cieniu na zielonej trawce[/QUOTE] Pomóżcie... mercy,a znalazłabyś chwilę by wysłać kilkanaście pw do cioteczek,które mogłyby pomóc Wizuskowi?...warto byłoby okazać go szerzej,bo baaaardzo potrzebuje wsparcia... Quote
Undercia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ja co prawda nie mercy ale chętnie porozsyłam pw jak wrócę ze spaceru z moim psiakiem Quote
zuzlikowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Undercia']ja co prawda nie mercy ale chętnie porozsyłam pw jak wrócę ze spaceru z moim psiakiem[/QUOTE] Dziękuję bardzo!!!...ja troszkę zadziałałam jak ze stołem i nożycami...dzięki,że sie odezwałaś!!!Każda pomoc się przyda!!! Wizus, bardzo potrzebuje wsparcia...a rozesłanie wątku,może bardzo być pomocne! Miłej niedzielki!!! Quote
andzia69 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='zuzlikowa']Pomóżcie prowadzić wątek WIZUSA...czy ktoś może to na ten tydzień przejąć? Bardzo proszę!!!POMÓZCIE...WIZUS POTRZEBUJE NASZEGO WSPÓLNEGO DZIAŁANIA! a za co Budryskowa ma banana? ja mogę tylko podniesć...no bo co innego mogę zrobic:( Quote
Undercia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 powysyłałam trochę pw, głównie do osób z małą ilością postów :) Quote
IVV Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ja juz od x czsu wysylam gdzie moge ,ale odzew malutki :( . no nic dalej z uporem maniakow rozsylajmy,szkoda psa :( Quote
mercy Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='magenka1']poleciało ode mnie 10 zł dla Wizusa ,[/QUOTE] dzięki wielkie :) Quote
ilon_n Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Zaglądam do Wizusa. Widzę apel. Jak mogę jeszcze pomóc?? niestety z deklaracjami jestem zamrożona. Quote
mercy Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='ilon_n']Zaglądam do Wizusa. Widzę apel. Jak mogę jeszcze pomóc?? niestety z deklaracjami jestem zamrożona.[/QUOTE] dzięki za chęć pomocy :) mozna podnosić watek, pisac pw do znajomych, moze ktos jeszcze zaglądnie moze jakieś fanty na aukcje masz?moge zrobić bazarek i mozna jeszcze trzymac mocne kciuki zeby się udało :) Quote
Iv_ Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='mercy']BUDRYSEK ma bana na tydzień za długi podpis :([/QUOTE] [quote name='andzia69']a za co Budryskowa ma banana? ja mogę tylko podniesć...no bo co innego mogę zrobic:([/QUOTE] za to ..... Quote
mercy Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Undercia']powysyłałam trochę pw, głównie do osób z małą ilością postów :)[/QUOTE] dobry pomysł :) Quote
ilon_n Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='mercy']dzięki za chęć pomocy :) mozna podnosić watek, pisac pw do znajomych, moze ktos jeszcze zaglądnie moze jakieś fanty na aukcje masz?moge zrobić bazarek i mozna jeszcze trzymac mocne kciuki zeby się udało :)[/QUOTE] to od ręki podnoszę i łapię mocno kciuki .. postaram się rozesłać dziś/jutro zestaw PW do userów na wybraną literkę no i może nawet jakieś fanty się znajdą .. hop Quote
IVV Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Wizusku biedaczku pokazuj sie ciotkom ,moze ktos pomoze ci dozyc do konca w normalnych warunkach :( Quote
ranias Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Witam wszystkich wielbicieli staruszka. Dziękuję za zaproszenie.Dzisiaj fajny dzień, bo jeden z "moich" psiaczków pojechał do swojego domku. Moja deklaracja na niego nie była duża, bo tylko 10zł miesięcznie, ale grosik do grosza i coś się uzbiera.No to dla Wizuska dyszka ode mnie i trzeba się spieszyć, bo czas ucieka.Wiem coś o tym, bo mam dwa staruszki w domu.;-) Quote
IVV Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 dzieki serdeczne ranias !!!! pokazuj sie Wizusek!!!! Quote
mercy Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='ranias']Witam wszystkich wielbicieli staruszka. Dziękuję za zaproszenie.Dzisiaj fajny dzień, bo jeden z "moich" psiaczków pojechał do swojego domku. Moja deklaracja na niego nie była duża, bo tylko 10zł miesięcznie, ale grosik do grosza i coś się uzbiera.No to dla Wizuska dyszka ode mnie i trzeba się spieszyć, bo czas ucieka.Wiem coś o tym, bo mam dwa staruszki w domu.;-)[/QUOTE] huraaaa!!! bardzo dziękujemy :) Quote
ilon_n Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Wizusku, coś tam szydełkuję dla Cię na PW, oby z jakimś wymiernym skutkiem .. Quote
bico Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Zobaczcie, jaki szkielecik w schronie w Dzierżoniowie:crazyeye::-( Proszę Was, zajrzyjcie do kolegi Wizusa, do psiaka w typie labradora - Labusia. Zdjęcia z postu nr 143 i dalej wywołują szok!:crazyeye::-( Z psiaka zostały tylko skóra i kości:placz: Wygląda strasznie, szkielecik i nie wiemy jaka jest tego przyczyna:shake::-( Dla porównania można zobaczyć foty z pierwszego postu i obecne link do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1863...e-za-TM/page15 Teraz:crazyeye::-( Miesiąc temu: Quote
Recommended Posts