BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Iv_']Podaj mi proszę nr konta do wpłaty ;) dorzucę coś Wizarkowi do wizyty :loveu: Jutro się tym zajmę, bo teraz lecę spać, rano wstaje do pracy :roll: [FONT=Arial][FONT=Batang][FONT=Batang]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych[/FONT][FONT=Batang][FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT][/FONT][FONT=Batang] ul.Folwark 8 34-300 Żywiec [FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Wizusa Bardzo dziękuję :) [/FONT][/FONT] [FONT=Batang] [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='fochu']choć 10 poleciała Wizusku ode mnie na dobranoc[/QUOTE] Wizusek bardzo, bardzo dziekuje :) ja również :):) Quote
IVV Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Wizus na pierwsza!!!! PODARUJCIE MU OSTATNIE CHWILE GODNEGO ZYCIA !!!!!!! Quote
kycia1 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='magenka1']10 zł jednorazowo mogę wpłacić[/QUOTE] Super ! :)))))))) Wizusku hooooooooooop :* Quote
BUDRYSEK Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='magenka1']10 zł jednorazowo mogę wpłacić[/QUOTE] bardzo dziękuję :) Quote
zuzlikowa Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Wizus bardzo stara się dać sobie szansę...nawet jak się wywracał nie rezygnował...wstawał!!! Pomóżmy mu tej walki nie przegrać!!! Quote
IVV Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='zuzlikowa']Wizus bardzo stara się dać sobie szansę...nawet jak się wywracał nie rezygnował...wstawał!!! Pomóżmy mu tej walki nie przegrać!!! podnosimy!!!! POMOZCIE prosze !!!!!! Quote
Iv_ Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Budrysku, nie mogę zrobić przelewu, ciągle mi piszą, że "nieprawidłowy nr konta" :shake: Edit: już przepchnęłam przelew :mad: :evil_lol: Quote
kami_23 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Przeleję dla chłopaka 20zł. Poproszę o numer konta:) Quote
Iv_ Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dobry wieczór ;) Zrobiłam dziś zlecenie przelewu na kwotę 50 zł dla Wizusia :loveu: W tytule przelewu jest wpisane "Iv_ i CHI" Jest to moja i cioteczki CHI wpłata, aczkolwiek pieniążki są cioteczki CHI :evil_lol:, ale z drugiej strony to są i moje pieniążki :cool3: trochę skomplikowane? zaraz wyjaśnię, żeby było wiadomo o co chodzi ;) Przeczytałam anons na wątku "co chcecie kupić na bazarku" i odpowiedziałam na niego mailem. Ciotka wyraziła chęć zakupu tej rzeczy, która posiadam, a którą ona pragnęła mieć :diabloti: Więc poprosiła mnie o dane do wpłaty i zapytała ile chcę za fant? a ja jej na to, wpłacisz mi "co łaska" a ja to przeznaczę na jakąś bidę, która wpadnie mi w oko ;) o czym oczywiście cię zawiadomię i podam link do wątku ;) Cioteczka CHI okazała ogromne serce i hojną rękę :multi: i przelała na moje konto 100 zł. Za co serdecznie jeszcze raz Jej dziękuję :Rose: Zajrzałam na Dogo i w oczy wpadł mi Wizuś i jeszcze jedna bida, dlatego postanowiłam podzielić tą kwotę na pół i wpłacić po 50 zł na dwa psiaczki. Tym sposobem Wizunek dostał te pieniążki na życie. Życzę powodzenia w całej tej akcji :loveu: Proszę o potwierdzenie wpłaty tu na wątku. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='kami_23']Przeleję dla chłopaka 20zł. Poproszę o numer konta:) [FONT=Comic Sans MS][FONT=Batang][SIZE=4]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Batang][SIZE=4][FONT=Batang]ul.Folwark 8[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Batang][SIZE=4][FONT=Batang]34-300 Żywiec[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Batang] [SIZE=4][FONT=Batang]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT] [/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Batang][FONT=Times New Roman][SIZE=4]tytułem : Pomoc dla Wizuska [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo dziekuję wszystkim pomagajacym ;) :):)[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Iv_']Dobry wieczór ;) Zrobiłam dziś zlecenie przelewu na kwotę 50 zł dla Wizusia :loveu: W tytule przelewu jest wpisane "Iv_ i CHI" Jest to moja i cioteczki CHI wpłata, aczkolwiek pieniążki są cioteczki CHI :evil_lol:, ale z drugiej strony to są i moje pieniążki :cool3: trochę skomplikowane? zaraz wyjaśnię, żeby było wiadomo o co chodzi ;) Przeczytałam anons na wątku "co chcecie kupić na bazarku" i odpowiedziałam na niego mailem. Ciotka wyraziła chęć zakupu tej rzeczy, która posiadam, a którą ona pragnęła mieć :diabloti: Więc poprosiła mnie o dane do wpłaty i zapytała ile chcę za fant? a ja jej na to, wpłacisz mi "co łaska" a ja to przeznaczę na jakąś bidę, która wpadnie mi w oko ;) o czym oczywiście cię zawiadomię i podam link do wątku ;) Cioteczka CHI okazała ogromne serce i hojną rękę :multi: i przelała na moje konto 100 zł. Za co serdecznie jeszcze raz Jej dziękuję :Rose: Zajrzałam na Dogo i w oczy wpadł mi Wizuś i jeszcze jedna bida, dlatego postanowiłam podzielić tą kwotę na pół i wpłacić po 50 zł na dwa psiaczki. Tym sposobem Wizunek dostał te pieniążki na życie. Życzę powodzenia w całej tej akcji :loveu: Proszę o potwierdzenie wpłaty tu na wątku. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :loveu:[/QUOTE] bardzo dziękuję i oczywiście potwierdzę wpłate :) Quote
seduction Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ja mogę wpłacać co miesiąc symboliczną dyszkę. Niedużo ale zawsze coś. Przelew pójdę zrobić w przyszłym tygodniu. Wpadłam tu z wizytą z wizażowego forum, mamy tam odpowiedni wątek i dziewczyny również mocno walczą :) Quote
zuzlikowa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='seduction']ja mogę wpłacać co miesiąc symboliczną dyszkę. Niedużo ale zawsze coś. Przelew pójdę zrobić w przyszłym tygodniu. Wpadłam tu z wizytą z wizażowego forum, mamy tam odpowiedni wątek i dziewczyny również mocno walczą :)[/QUOTE] Cioteczko...dla tego psiaka,który nie ma nic i nikogo...poza nami...TO OGROMNIE DUŻO!!! z całego serca dziękujemy!!! On podziękuje zdrowiejąc i pokazując jak cudnym i wartym pamięci psiakiem jest!!! DZIĘKUJEMY!!!...I CIOTECZKOM Z FORUM WIZAŻOWEGO!!! Quote
zuzlikowa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Wczoraj przysiadłam ciutkę przy internecie i poszperałam szukając wiadomości o Łuszczce...niezbyt wiele konkretów,ale jest i nadzieja,że można choć w pewnym stopniu stan oczków Wizusa poprawić...JEST NADZIEJA! POMÓŻCIE JĄ WYKORZYSTAĆ!!! PS.może ktoś znalazł więcej info konkretniejszych...wdzięczna byłabym za linka...wiele nie zapamiętam,ale warto choć wiedzieć,czy jest na co się porywać!!! Quote
kycia1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Kochane Cioteczki jaki jest aktualny stan finansowy ? Quote
mercy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='kycia1']Kochane Cioteczki jaki jest aktualny stan finansowy ?[/QUOTE] BUDRYSEK ma bana na tydzień za długi podpis :( Quote
IVV Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 powiedzcie mi -czemu dobrzy ludzie ,ktorzy tak wiele pomagaja maja tego typu kary? przeciez cierpia na tym tylko psy, a to forum jest wlasnie by im pomagac:roll: (????) dziwne to wszystko ,troche hipokryzja traci.........:shake: Quote
zuzlikowa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='mercy']BUDRYSEK ma bana na tydzień za długi podpis :( Niestety...ale życie nie stoi w miejscu i Wizus powinien pojechać na konsultację do okulisty,tym bardziej,ze z info jakie znalazłam w necie,też wynika,że stan jego oczu nie może ulec poprawie...jest duża szansa,że przy odpowiednim leczeniu farmakologicznym Wizus może widzieć wiecej niż teraz...a własciwie,to nawet nie wiemy ile widzi! Nie umiem powiedzieć konkretnie jaką kwotę mamy na ten moment na oczka Wizusa zebrane...ale sprawdziłam i jest już 19 cegiełek sprzedane,co daje nam kwotę 95zł...mam nadzieję,że Budrysek podliczy wszystko i da znać ile jest srodków na leczenie oczu...na wizytę w Krakowie. Na ten moment poproszono mnie o umieszczenie wypisu z faktury z lecznicy...bałam się podliczac... (cóż,koszty Wizusa podnosi i fakt,że jest on niejako hotelowany w lecznicy by nie wrócic do schronu...im szybciej znajdzie dt tym lepiej dla tego psiaka...a jeszcze BRAKUJE DEKLARACJI STAŁYCH NA DT ...o ile sie nie mylę ok.180zł) > Gorbisia 1048,60 > małe kotki 325,49 > kot tosia 146,12 > kot lala 44,10 > kot zuzia 35,00 > wizus 1074.93 > kot mruczek 775,71 Quote
Recommended Posts