IVV Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Pomozcie staruszkowi poznac choc na koniec normalne wolne zycie!!!!! PROSIMY O DEKLARACJE!!!!! Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 BUDRYSEK napisał(a)::(:(:(:(:(:( Czy tak źle u Wizusa????...nie strasz Budrysku...pisz, proszę!!! Od soboty nie mogę wejść spokojnie na dogo...teraz kilka postów udało się przeczytać i napisać...a o Borutkę boję się bardzo(oczko prawe mnie strasznie niepokoi)...a tu jeszcze nie wiem,czemu ten płacz...napisz proszę dopóki jeszcze mogę odczytać,bo może znowu nic mi się nie uda...plissss Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 nie, nie u Wizuska wszystko ok tylko smutni ,ze nie mozemy wysłąc go do hoteliku... cieżko bedzie uzbierac tyle deklaracji :( zaglądnijcie do kolejnego naszego staruszka http://www.dogomania.pl/threads/187839-Dziadziu%C5%9B-Orzeszek-czy-ma-jeszcze-szans%C4%99-...%C5%BBywiec?p=14916330#post14916330 Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 BUDRYSEK napisał(a):nie, nie u Wizuska wszystko ok tylko smutni ,ze nie mozemy wysłąc go do hoteliku... cieżko bedzie uzbierac tyle deklaracji :( zaglądnijcie do kolejnego naszego staruszka http://www.dogomania.pl/threads/187839-Dziadziu%C5%9B-Orzeszek-czy-ma-jeszcze-szans%C4%99-...%C5%BBywiec?p=14916330#post14916330 DEKLARACJE pilnie potrzebne...Wizus może mieć godne,bezbolesne ostatnie dni,tygodnie,miesiace...a może i lata...DAJMY MU SZANSĘ!!! Quote
IVV Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 dodajcie moze w tytule ile jeszcze brakuje . POMOCY DLA STARUSZKA!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='IVV']dodajcie moze w tytule ile jeszcze brakuje . POMOCY DLA STARUSZKA!!!!![/QUOTE] doipisane :) Wizusek jest coraz lepszy na spacerkach :) dłuzej chodzi , nie zatacza się, lecznie przynosi efekty Quote
Paula03 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wizusku cieszę się, że u ciebie lepiej! A tymczasem wskakuj na pierwszą! Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Paula03']Wizusku cieszę się, że u ciebie lepiej! A tymczasem wskakuj na pierwszą! Wskakujna pierwszą i pokaz,że od 190zł zależy Twoja godna,bezbolesna i może jeszcze radosna starość!!! POMÓZCIE WIZUSOWI!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 kto dołozy grosika? kup cegiełkę i pomóz Wizuskowi http://www.allegro.pl/item1087568340_owczarek_niemiecki_wizus_o_godne_dni_ostatnie.html Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='zuzlikowa']Wskakujna pierwszą i pokaz,że od 190zł zależy Twoja godna,bezbolesna i może jeszcze radosna starość!!! POMÓZCIE WIZUSOWI!!! Bardzo prosimy...jest może szansa na konsultacje okulistyczne przy okazji Borutki,ale potrzebne są na to też środki... Quote
IVV Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='BUDRYSEK']kto dołozy grosika? kup cegiełkę i pomóz Wizuskowi http://www.allegro.pl/item1087568340_owczarek_niemiecki_wizus_o_godne_dni_ostatnie.html podnosimy!!!! POMOZCIE PROSZE!!!! Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='BUDRYSEK']kto dołozy grosika? kup cegiełkę i pomóz Wizuskowi http://www.allegro.pl/item1087568340_owczarek_niemiecki_wizus_o_godne_dni_ostatnie.html pokazuję Wizusa... MOŻE KTOŚ DA RADĘ MU POMÓC...jak trudno wybierać,a tyle psiaków potrzebuje pomocy...a tu,ani srodków,ani czasu...jak trudno wybierać!!! Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='BUDRYSEK']nikt juz nie pomoze?[/QUOTE] Wizus...w górę,bo nie wierzę,by pomocy nie było...w górę!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 dopytałam wetki Wizusek w hoteliku nie bedzie potrzebował juz leczenia nivalin okazał sie dla niego rewelacyjny co do oczek to prawdopodobnie Wizus widzi tylko jasność i ciemność jest to spowodowane nie leczoną łuszczką , która czesto wystepuje u ON ale mimo to Wizusek swietnie sobie radzi prosze dajmy mu szanse na poznanie innego zycia niz boks w schronie i pokoik w lecznicy....prosze Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='BUDRYSEK']dopytałam wetki Wizusek w hoteliku nie bedzie potrzebował juz leczenia nivalin okazał sie dla niego rewelacyjny co do oczek to prawdopodobnie Wizus widzi tylko jasność i ciemność jest to spowodowane nie leczoną łuszczką , która czesto wystepuje u ON ale mimo to Wizusek swietnie sobie radzi prosze dajmy mu szanse na poznanie innego zycia niz boks w schronie i pokoik w lecznicy....prosze[/QUOTE] Ma szansę na hotelik domowy...POMÓŻCIE!!! Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 kurcze caly czas o nim mysle :( podesle 100zl ,ale jednorazowo,tylko tyle moge -na email agnieszka...? tak jak poprzednio? POMOZCIE MU DOZYC GODNIE ZE SWOIM LUDZIEM !!!!!:shake::shake::shake::shake: Quote
TERESA BORCZ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 IVV, wielkie dzięki za podesłanie wĄtku Wizuska, Jakoś nie bardzo mogę się doczytać ze zrozumieniem, gdzie kiedy i za jaką sumę jedzie Wizus po lepsze życie po całonocnej akcji na rzecz na rzecz JASPERA, ale znalazłam dzięki pw i Wizusie też super wątek, fajnego miejsca a przede wszystkim człowieka który przywraca wiarę w Ludzi. jestem i będę jakoś wspierać, choćby akcją czy logistyką dokąd nie nadejdzie moja kaska. Pytanie do zuzlika ile kosztuje diagnoza Borutki i Wizusia oczków? czy może być robiona razem i gdzie to jest planowane. ? czy juz jest zdecydowane ze jedzie tam gdzie wstępnie jest rezerwacja? Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='IVV']kurcze caly czas o nim mysle :( podesle 100zl ,ale jednorazowo,tylko tyle moge -na email agnieszka...? tak jak poprzednio? POMOZCIE MU DOZYC GODNIE ZE SWOIM LUDZIEM !!!!!:shake::shake::shake::shake:[/QUOTE] tak, na ten sam @ wielkie dzieki :loveu: deklaracje potrzebne na hotelik ale jeszcze trzeba zapłacic fakture za lecznice :( Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']IVV, wielkie dzięki za podesłanie wĄtku Wizuska, Jakoś nie bardzo mogę się doczytać ze zrozumieniem, gdzie kiedy i za jaką sumę jedzie Wizus po lepsze życie po całonocnej akcji na rzecz na rzecz JASPERA, ale znalazłam dzięki pw i Wizusie też super wątek, fajnego miejsca a przede wszystkim człowieka który przywraca wiarę w Ludzi. jestem i będę jakoś wspierać, choćby akcją czy logistyką dokąd nie nadejdzie moja kaska. Pytanie do zuzlika ile kosztuje diagnoza Borutki i Wizusia oczków? czy może być robiona razem i gdzie to jest planowane. ? czy juz jest zdecydowane ze jedzie tam gdzie wstępnie jest rezerwacja?[/QUOTE] wstepnie zarezerwowane jest m-ce u yumanji- koszt 300 zł + wet + jedzenie moze tam jechac w połowie lipca co do oczek Wizuska i Boruty to sprawa jest otwarta, jezeli tylko bedzie kasa to jedziemy do okulisty Quote
zuzlikowa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='BUDRYSEK']wstepnie zarezerwowane jest m-ce u yumanji- koszt 300 zł + wet + jedzenie moze tam jechac w połowie lipca co do oczek Wizuska i Boruty to sprawa jest otwarta, jezeli tylko bedzie kasa to jedziemy do okulisty ...Teraz rozeznaje jakie są koszty konsultacji u specjalisty..jak będę miała konkrety co do kosztów zdiagnozowania,zaraz podam...koszt operacji obu oczu Borutki wstępnie określono na 500zł, ale nim położymy go na stół,chcę by obejrzał go specjalista...a przy okazji i Wizuska...chciałabym wykorzystać kazdą możliwość by sprawdzić potrzeby i możliwości pomocy...a tych kosztów jeszcze nie znam... Jako,ze potrzebujemy tak,czy siak środków na operację...zapraszam na bazarek Borutki /Lucusia... Borutkowy bazarek z NOKIĄ...LALECZKAMI/KOTKAMI...UBRANKIEM DLA MALUSIEGO PSIACZKA...WYJŚCIOWYM UBRANKIEM!!!:lol:...I DOGOcegiełkami za jedyne 2zł... NA OSTATECZNE WYLECZENIE OCZEK!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/188038-*-Nokia6288-laleczki-kotki-ubranko-dla-psiaka-i-DOGOcegie%C5%82ki-za-2z%C5%82_Na-OPERACJ%C4%98-OCZU*?p=14927897#post14927897 ZAPRASZAMY SERDECZNIE... Quote
Recommended Posts