lilk_a Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Allegro dyplomikowe :) Wizusa i porozsyłajcie gdzie się da :) Quote
paulinken Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ja zapłacę lilce w całości, za wyróżnienie też. Napisz mi PW, proszę :) Dziękujemy pięknie! Quote
elu Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='lilk_a']Allegro dyplomikowe :) Wizusa i porozsyłajcie gdzie się da :) Super allegro. Porozsyłamy :) Quote
Majaa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 :loveu:Nie zapomniałam o Wizusku .......... jakbym śmiała :razz::loveu: Czekam na dokładną odp z Ksiegowości, ale na 100 % kwota nie będzie niższa niż 700 zł jednorazowo, ale napewno wzrośnie :razz: Budrysku - czekam na maila zwrotnego z nazwami leków :roll: Pozdrawiam Zajrzyjcie proszę do mojego na razie niewidomego tymczasowicza http://www.dogomania.pl/threads/187162-Niewidomy-Ciapek-w-typie-kerry-blue-będzie-widział-!-Ale-dalej-szuka-domu Od dzisiaj całe nasze zabiegane życie zaczyna być jemu podporządkowane przynajmniej przez kolejne kilkanaście dni, a jak moja kerraczka przestanie strzelać focha i po zdjęciu kagańca zacznie zachowywać się normalnie, to może na trochę dłużej, niż dłużej . Choć niestety w cuda nie wierzę :placz::placz::placz: Quote
BUDRYSEK Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Majaa']:loveu:Nie zapomniałam o Wizusku .......... jakbym śmiała :razz::loveu: Czekam na dokładną odp z Ksiegowości, ale na 100 % kwota nie będzie niższa niż 700 zł jednorazowo, ale napewno wzrośnie :razz: Budrysku - czekam na maila zwrotnego z nazwami leków :roll: Pozdrawiam Zajrzyjcie proszę do mojego na razie niewidomego tymczasowicza http://www.dogomania.pl/threads/187162-Niewidomy-Ciapek-w-typie-kerry-blue-będzie-widział-!-Ale-dalej-szuka-domu Od dzisiaj całe nasze zabiegane życie zaczyna być jemu podporządkowane przynajmniej przez kolejne kilkanaście dni, a jak moja kerraczka przestanie strzelać focha i po zdjęciu kagańca zacznie zachowywać się normalnie, to może na trochę dłużej, niż dłużej . Choć niestety w cuda nie wierzę :placz::placz::placz: o rany, nie wierzę :roll: wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: nazwy leków napiszę wieczorem, jade jeszcze do weta to dokładnie wypytam zgubiłam komórkę, nowy nr w podpisie trzymam kciuki za Ciapusia Quote
Majaa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Budrysku, info maszna mailu Mam cholernie szalony pomysł dla promocji adopcji zwierząt. Niedowidzących zwierząt! TZ mnie zamorduje za ten pomysł ;) ale dojrzewam do tego od lat.... Realnie określcie, czy macie szanse przyjechać z Wizuskiem w Góry Świętokrzyskie na 2 dni pod koniec listopada mniej więcej !? Quote
paulinken Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hop Wizusku! Ciekawa jestem propozycji Maji ;) Quote
paulinken Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dziewczynki, powysyłajcie link do allegro Wizusa swoim znajomym i nieznajomym z książki adresowej. Ja też powysyłam, wstawiłam też w opis na gg. Quote
elu Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Też jestem ciekawa na jaki pomysł wpadła Majaa :) Wpłaciłam deklarację za październik. Quote
paulinken Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Na allegro ciągle brak chętnych na cegiełki... ja już porozsyłałam do wszystkich z mojej książki adresowej. Poreklamujcie też. Koleżanka z pracy chce przelać dla Wizusa parę groszy, ale poza allegro. Quote
dudson13 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Weszłam na allegro. dyplomy to świetny pomysł. Ja będę miała jakieś pieniądze pod koniec miesiąca to poza moją deklaracją mogę dorzucić coś jednorazowo dla Wizusa, tylko przez allegro czy bezposrednio do ciebie budrysku?? Quote
hotelamok Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A ja wrzucę fotki zadowolonego Wizuska na jesiennym spacerku ...niestety grzybów nie znaleźliśmy... Quote
paulinken Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='dudson13']Weszłam na allegro. dyplomy to świetny pomysł. Ja będę miała jakieś pieniądze pod koniec miesiąca to poza moją deklaracją mogę dorzucić coś jednorazowo dla Wizusa, tylko przez allegro czy bezposrednio do ciebie budrysku??[/QUOTE] Chyba jak wolisz :) Moja przyjaciółka z TZem też poza allegro coś wpłacą chyba. Quote
lilk_a Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 mam na koncie allegro na tzw "płacę z allegro" 105 zł , wyślą mi to dzisiaj na moje konto , wpłacać od razu czy czekać aż się aukcja skończy ? tą piątkę zostawiłabym na prowizję , wysłałabym 100 ... Quote
beataczl Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 piekne fotki Wizuska na tle jesiennym ...:smile::loveu: Quote
paulinken Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='lilk_a']mam na koncie allegro na tzw "płacę z allegro" 105 zł , wyślą mi to dzisiaj na moje konto , wpłacać od razu czy czekać aż się aukcja skończy ? tą piątkę zostawiłabym na prowizję , wysłałabym 100 ...[/QUOTE] Moim zdaniem lepiej jak zostawisz trochę na prowizję... Quote
ranias Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='paulinken']Hop Wizusku! Ciekawa jestem propozycji Maji ;)[/QUOTE] Kochane o co chodzi.Ciekawość mnie zżera:razz: Quote
Majaa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ranias']Kochane o co chodzi.Ciekawość mnie zżera:razz:[/QUOTE] Mnie też ;) Myślę, czy się uda i jak dobrze to rozegrać. Nie chcę i nie mogę tego rozglaszać na forum, ale uwierzcie, że kombinuję w każdej wolnej chwili. Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Skończył się bazarek dla Wizuska, policzę,ile kasy się zebrało :) Quote
ranias Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Majaa napisał(a):Mnie też ;) Myślę, czy się uda i jak dobrze to rozegrać. Nie chcę i nie mogę tego rozglaszać na forum, ale uwierzcie, że kombinuję w każdej wolnej chwili. No teraz to już spać nie będę :cool3: Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Budrysku, sprawdź proszę wpłaty, czy doszło to od mojej koleżanki. Bo bym chciała dla niej dyplomik wydrukować. Quote
BUDRYSEK Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 paulinken napisał(a):Budrysku, sprawdź proszę wpłaty, czy doszło to od mojej koleżanki. Bo bym chciała dla niej dyplomik wydrukować. jest jakas wpłata ale dokładnie przekleję wszystko wieczorem...poznym wieczorem odpisze na wszystko ale ostatnio nie mam kompletnie czasu :( Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 BUDRYSEK napisał(a):jest jakas wpłata ale dokładnie przekleję wszystko wieczorem...poznym wieczorem odpisze na wszystko ale ostatnio nie mam kompletnie czasu :( Spokojnie :) Poproszę lilkę o dyplom na maila. Quote
Recommended Posts