Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Nie zapomniałam o Wizusku .......... jakbym śmiała :razz::loveu:

Czekam na dokładną odp z Ksiegowości, ale na 100 % kwota nie będzie niższa niż 700 zł jednorazowo, ale napewno wzrośnie :razz:

Budrysku - czekam na maila zwrotnego z nazwami leków :roll:

Pozdrawiam

Zajrzyjcie proszę do mojego na razie niewidomego tymczasowicza http://www.dogomania.pl/threads/187162-Niewidomy-Ciapek-w-typie-kerry-blue-będzie-widział-!-Ale-dalej-szuka-domu Od dzisiaj całe nasze zabiegane życie zaczyna być jemu podporządkowane przynajmniej przez kolejne kilkanaście dni, a jak moja kerraczka przestanie strzelać focha i po zdjęciu kagańca zacznie zachowywać się normalnie, to może na trochę dłużej, niż dłużej . Choć niestety w cuda nie wierzę :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Majaa']:loveu:Nie zapomniałam o Wizusku .......... jakbym śmiała :razz::loveu:

Czekam na dokładną odp z Ksiegowości, ale na 100 % kwota nie będzie niższa niż 700 zł jednorazowo, ale napewno wzrośnie :razz:

Budrysku - czekam na maila zwrotnego z nazwami leków :roll:

Pozdrawiam

Zajrzyjcie proszę do mojego na razie niewidomego tymczasowicza http://www.dogomania.pl/threads/187162-Niewidomy-Ciapek-w-typie-kerry-blue-będzie-widział-!-Ale-dalej-szuka-domu Od dzisiaj całe nasze zabiegane życie zaczyna być jemu podporządkowane przynajmniej przez kolejne kilkanaście dni, a jak moja kerraczka przestanie strzelać focha i po zdjęciu kagańca zacznie zachowywać się normalnie, to może na trochę dłużej, niż dłużej . Choć niestety w cuda nie wierzę :placz::placz::placz:

o rany, nie wierzę :roll:

wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:

nazwy leków napiszę wieczorem, jade jeszcze do weta to dokładnie wypytam

zgubiłam komórkę, nowy nr w podpisie

trzymam kciuki za Ciapusia

Posted

Budrysku, info maszna mailu

Mam cholernie szalony pomysł dla promocji adopcji zwierząt. Niedowidzących zwierząt! TZ mnie zamorduje za ten pomysł ;) ale dojrzewam do tego od lat....

Realnie określcie, czy macie szanse przyjechać z Wizuskiem w Góry Świętokrzyskie na 2 dni pod koniec listopada mniej więcej !?

Posted

Na allegro ciągle brak chętnych na cegiełki... ja już porozsyłałam do wszystkich z mojej książki adresowej. Poreklamujcie też.
Koleżanka z pracy chce przelać dla Wizusa parę groszy, ale poza allegro.

Posted

Weszłam na allegro. dyplomy to świetny pomysł. Ja będę miała jakieś pieniądze pod koniec miesiąca to poza moją deklaracją mogę dorzucić coś jednorazowo dla Wizusa, tylko przez allegro czy bezposrednio do ciebie budrysku??

Posted

[quote name='dudson13']Weszłam na allegro. dyplomy to świetny pomysł. Ja będę miała jakieś pieniądze pod koniec miesiąca to poza moją deklaracją mogę dorzucić coś jednorazowo dla Wizusa, tylko przez allegro czy bezposrednio do ciebie budrysku??[/QUOTE]

Chyba jak wolisz :) Moja przyjaciółka z TZem też poza allegro coś wpłacą chyba.

Posted

mam na koncie allegro na tzw "płacę z allegro" 105 zł , wyślą mi to dzisiaj na moje konto , wpłacać od razu czy czekać aż się aukcja skończy ? tą piątkę zostawiłabym na prowizję , wysłałabym 100 ...

Posted

[quote name='lilk_a']mam na koncie allegro na tzw "płacę z allegro" 105 zł , wyślą mi to dzisiaj na moje konto , wpłacać od razu czy czekać aż się aukcja skończy ? tą piątkę zostawiłabym na prowizję , wysłałabym 100 ...[/QUOTE]

Moim zdaniem lepiej jak zostawisz trochę na prowizję...

Posted

[quote name='ranias']Kochane o co chodzi.Ciekawość mnie zżera:razz:[/QUOTE]

Mnie też ;)

Myślę, czy się uda i jak dobrze to rozegrać. Nie chcę i nie mogę tego rozglaszać na forum, ale uwierzcie, że kombinuję w każdej wolnej chwili.

Posted

Majaa napisał(a):
Mnie też ;)

Myślę, czy się uda i jak dobrze to rozegrać. Nie chcę i nie mogę tego rozglaszać na forum, ale uwierzcie, że kombinuję w każdej wolnej chwili.

No teraz to już spać nie będę :cool3:

Posted

paulinken napisał(a):
Budrysku, sprawdź proszę wpłaty, czy doszło to od mojej koleżanki. Bo bym chciała dla niej dyplomik wydrukować.

jest jakas wpłata ale dokładnie przekleję wszystko wieczorem...poznym wieczorem
odpisze na wszystko ale ostatnio nie mam kompletnie czasu :(

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
jest jakas wpłata ale dokładnie przekleję wszystko wieczorem...poznym wieczorem
odpisze na wszystko ale ostatnio nie mam kompletnie czasu :(

Spokojnie :) Poproszę lilkę o dyplom na maila.