hotelamok Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jutro jakieś foty muszę wrzucić bo wyobraźcie sobie, że Wizusek przytył :) Quote
ranias Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 hotelamok napisał(a):Jutro jakieś foty muszę wrzucić bo wyobraźcie sobie, że Wizusek przytył :) Wizusek z pełnymi boczkami- obrazek bezcenny.Czekamy na zdjęcia. Quote
ranias Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No i co tam u ciebie słychać psiaku kochany? Słyszymy,że nabierasz ciałka, a kiedy zobaczymy? ;) Quote
beataczl Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ja tez zajrzalam, myslac, ze zdjecia zobacze :smile: Quote
elu Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Nie przepuścił żadnej misce to nie dziwota :multi: Też czekam z niecierpliwością na zdjęcia :) Quote
dudson13 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 tO PIEKNE CZYTAC ZE WIZUSEK W KONCU JEST SZCZESLIWY Quote
hotelamok Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kurcze męczę się i nic z tego próbuje wstawić zdjęcia ale mam jakieś problemy, muszę poprosić fachowca bo wszystko ledwie działa Quote
hotelamok Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Dzieki za cierpliwosc, zdjec nie ma :-) ale jest film z wizusem w roli glownej [video=youtube;5CSsVt0uInM]http://www.youtube.com/watch?v=5CSsVt0uInM[/video] Quote
ranias Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tyle trawki pod łapami, tyle miejsc do obwąchania. Jak dobrze zobaczyć piesia"na żywo".Faktycznie boczki ma zaokrąglone :multi: Quote
beataczl Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 napatrzec sie na Wizuska nie mozna :smile::smile: Quote
Olena84 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Super, że Wizusek wreszcie bezpieczny. Quote
elu Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Filmik obejrzę w domu bo tu by mi się komputer zawiesił :roll: a tymczasem zapraszam na nowy bazarek dla podopiecznych Budryska: http://www.dogomania.pl/threads/192885-Misz-masz-dla-podopiecznych-BUDRYSKA Quote
zuzlikowa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='elu']Filmik obejrzę w domu bo tu by mi się komputer zawiesił :roll: a tymczasem zapraszam na nowy bazarek dla podopiecznych Budryska: http://www.dogomania.pl/threads/192885-Misz-masz-dla-podopiecznych-BUDRYSKA Zapraszamy serdecznie!!! I oniemiałam...zawiozłyśmy do hotelu kosteczki...a lata niezła parówa!!! Wizus-hamuj,jak tak tak dalej pójdzie,to nie poznam Cię!!!I komu loda sprezentuję?...jeszcze sama będę musiała zjeść! Jak cieszę się,że tak powietrze swieże,przestrzeń i człek na Wizuska tak dobrze działają!!! BUDRYSKU...a może cioteczki prosic o ogłaszanie Wizuska,bo jeszcze ogromną pociechą dla nie jednego ludzia może być? Może prosić o pomoc w szukaniu domku stałego dla ...hihihi-dla parówki Wizusa? Quote
BUDRYSEK Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 kto by pomyślał widząc Wizusa z pierwszych fotek na wątku , że będzie tak wspaniale wyglądał? mam nadzieję, że uda nam się podjechac za kilka dni do niego :) pewnie, że trzeba go ogłaszać ale ja kompletnie nie mam czasu :( cioteczki proszę pomóżcie :( Quote
BUDRYSEK Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Wizusek czeka na pomoc :( poratuj bazarkiem.... Quote
zuzlikowa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Wizus ...czyli Parówka...POTRZEBUJE OGŁOSZEŃ...bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu tego chłopaka! A jeśli nie masz czasu ogłaszać, a masz umiejętność pisania pięknego tekstu...napisz! Quote
Olena84 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ma troche moich ogłoszeń, ale nie zaszkodzi dorobić;). Quote
dudson13 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Wizusek kochany, którego w pewnym momencie malo kto odwiedzał, ale jednak udało się. Brawo dogomaniacy, brawo Budrysek. Szczęście Wizuska - bezcenne Quote
BUDRYSEK Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Wizusek prosi o właty na hotelik :( Quote
paulinken Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A jak wyglądają finanse Wizuska? Ogłoszenia ktoś mu robi? Czy wykupić pakiet? Quote
paulinken Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Zapisałam się w kolejkę na bazarku ogłoszeniowym, jeśli dobrze patrzę, to jestem piąta :) Quote
BUDRYSEK Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Wizusek nie ma kasiory na koncie :( mamy tylko 320 zł deklaracji stałych a koszt hotelu to 450 zł do tego dochodzi co miesiąc 100 zł na trocoxil i 60 zł na cyklosporynę w lecznicy zostało jeszcze trochę starego długu :( nie jestem w stanie opłacic sama takiej sumy a mam jeszcze kilka innych zwierzaków w lecznicach na dt sporo kociaków....więc zawsze jestem na wielkim minusie zarówno finansowym jak i czasowym :(:( ogłoszenie ma tylko obecnie w radio bielsko na więcej nie mam czasu :( bez was nie dam rady :( Quote
Recommended Posts