BUDRYSEK Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 tak mało cioteczek podziwia fotki Wizuska :( Quote
Diegula Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='ranias']Prawdziwego grzybiarza to najbardziej boli obecność innego grzybiarza.Brak grzybów -do przeżycia :evil_lol:[/QUOTE] Hehehe no coś w tym jest :). Ślicznie Wizusek wygląda na tych foteczkach Quote
Negra & Anna Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Przelałam 100 zł - deklaracja za 2 miesiące. Quote
BUDRYSEK Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='Negra & Anna']Przelałam 100 zł - deklaracja za 2 miesiące.[/QUOTE] dziękuję bardzo :loveu: Quote
Olena84 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Pogubiłąm sie troche, od kiedy wypada "miesiac" hotelu Wizuska, bo nie pamietam kiedy ostatni raz wplacalam, czy to bylo za konkretny miesiac - sierpien, czy jakos pozniej? Quote
BUDRYSEK Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='Olena84']Pogubiłąm sie troche, od kiedy wypada "miesiac" hotelu Wizuska, bo nie pamietam kiedy ostatni raz wplacalam, czy to bylo za konkretny miesiac - sierpien, czy jakos pozniej?[/QUOTE] właśnie robię aktualna listę wpłat, będzie wieczorkiem wpłaty za sierpień były wpłacone za pobyt Wizusa w lecznicy - 25zł/doba i dt. oraz za ostatnie dni sierpnia - pobyt w hotelu..został jeszcze dług ok 400 zł wpłaty za wrzesień Quote
paulinken Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A ja bym chciała wiedzieć, czy z mojego bazarku cała kasa na Wizuska doszła? Bo nie ogarniam na razie zaległości na wątkach... Quote
ranias Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wizusku,zaglądam do ciebie wieczorową porą.Pewnie już po kolacyjce- kolorowych snów ci życzę :lol: Quote
elu Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 BUDRYSKOWI padł modem a nowy dostanie dopiero za 2 tygodnie :/ ale będzie próbowała tu zaglądać korzystając z innych źródeł. Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 elu napisał(a):BUDRYSKOWI padł modem a nowy dostanie dopiero za 2 tygodnie :/ ale będzie próbowała tu zaglądać korzystając z innych źródeł. Kulał.kulał,aż padł...życie! U Wizuska na razie bez większych zmian...korzysta z każdej możliwości połazikowania i udoskonalania ...jak ma dość pokazuje Iwonie,że już chce odpocząć...plącze się pod kojcem...bramką! Jest najmniej problemowym psiakiem w gromadce Iwony!...bardzo też lubi jeść- żadnej misce nie przepuści!!! Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 elu napisał(a):oj biedne te miski :D Miski tak,ale brziszko Wizuska nie...całkiem się mu taka sytuacja podoba... Quote
beataczl Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 pamietamy, pamietamy, choc nieraz nie piszemy ;) Quote
Olena84 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dodalam Wizusa na pineska pajeczyna gumtree adopcjapsa kupsprzedaj petsy przygarnijzwierzaka Kokosy jakos nie dzialaja mi:(. Quote
ranias Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wizusku zapraszam na wirtualny spacerek, trawka co prawda nie pachnie, ale wyobraźnia może zdziałać cuda :lol: Quote
zuzlikowa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Milutki...nocką szeptem do ucha...spokojnego snu!!! Quote
mercy Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 cioteczki kto jeszcze pomoże? :( tyle pieniążkó jeszcze potrzeba :( Quote
ranias Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 mercy napisał(a):cioteczki kto jeszcze pomoże? :( tyle pieniążkó jeszcze potrzeba :( Myślę nad bazarkiem, ale to dopiero końcem miesiąca Quote
elu Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Zapraszam na nowy bazarek dla podopiecznych BUDRYSKA: http://www.dogomania.pl/threads/192576-PLUSZOWO-oraz-KARUZELA-na-dt-BUDRYSKA Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='elu']Zapraszam na nowy bazarek dla podopiecznych BUDRYSKA: http://www.dogomania.pl/threads/192576-PLUSZOWO-oraz-KARUZELA-na-dt-BUDRYSKA Dzięki elu... Wizus, łobuziaku uparty...a co u Ciebie? Quote
Recommended Posts