Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ranias napisał(a):
Wizusku, dzień dobry miłego dnia ci życzę i spokojnego :lol:

A ja się znowu nocką skradam i nie dajmy o Tobie zapomnieć psiaku...BUDRYSEK z trudem się na wczasy wybrała...ktoś Cię musi pilnować...

Posted

Cześć WIZUS:))Tak dawno cię nie odwiedzałam ,ale troche sie zwaliło ,remont bieganina z obiadkami dla ludkow ,ktorzy pomagaja.Ale potem poczytam sobie troche o tobie skarbie co sie u ciebie dzialo.
;)) A BUDRYSKOWI życze miłego wypoczynku i naladowania akumulatorka na czas kiedy wroci z urlopu to będzie miała siły dalej ,preznie działać .:))

Posted

U mnie się już dawno skończył bazarek na Wizuska, ale nie dostałam wciąż wpłaty od titu titu z miau.pl. Pisałam w tej sprawie do Budryska... mogę przelać pozostałą kasę, ale numer konta też nie jest mi znany.

Posted

paulinken napisał(a):
U mnie się już dawno skończył bazarek na Wizuska, ale nie dostałam wciąż wpłaty od titu titu z miau.pl. Pisałam w tej sprawie do Budryska... mogę przelać pozostałą kasę, ale numer konta też nie jest mi znany.

BUDRYSEK jest teraz na wywczasach i do neta nie zajrzy...przynajmniej taką mam nadzieję:mad:...jeśli to pilne,to przegrzebię pamięć kiomputera i znajdę jej konto( bo na nie właśnie zbierane są środki dla Wizuziastego), ale jak może to chwilę poczekać,to może niech poczeka...
Kopać, czy czekamy ?

Posted

zuzlikowa napisał(a):
BUDRYSEK jest teraz na wywczasach i do neta nie zajrzy...przynajmniej taką mam nadzieję:mad:...jeśli to pilne,to przegrzebię pamięć kiomputera i znajdę jej konto( bo na nie właśnie zbierane są środki dla Wizuziastego), ale jak może to chwilę poczekać,to może niech poczeka...
Kopać, czy czekamy ?

Możemy czekać, tylko że za tydzień w piątek wyjeżdżam i jeszcze nie wiem, czy na miejscu będę miała neta. Ale jeśli się nie pali, to niech się Budrysek wakacjuje :)

Posted

paulinken napisał(a):
Możemy czekać, tylko że za tydzień w piątek wyjeżdżam i jeszcze nie wiem, czy na miejscu będę miała neta. Ale jeśli się nie pali, to niech się Budrysek wakacjuje :)

TO POKOPIĘ I POSZUKAM...zawsze co wróbel w garści...itd...itp!;)
Dziękuję bardzo!!!
Też odpoczywaj zasłużenie!!!:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
TO POKOPIĘ I POSZUKAM...zawsze co wróbel w garści...itd...itp!;)
Dziękuję bardzo!!!
Też odpoczywaj zasłużenie!!!:loveu:

Pokopałam, znalazłam i wysłałam Ci konto BUDRYSEK, na które zbierane są pieniążki dla WIZUSKA!
Dziękuję bardzo w imieniu chłopika!!!

Posted

[quote name='paulinken']Przelałam na konto Budryska 142,15 zł :) Jak wróci z wakacji, to niech potwierdzi na wątku http://www.dogomania.pl/threads/188436-!!!R%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-domu-dla-WIZUSKA!-Do-18.07.-godz.23-45!!!?p=14965876#post14965876 że dostała :)

dzięki wielkie, jak tylko dojdą to potwierdzę :)

jestem tylko na moment
dziękuję za "pilnowanie" wątku :)

przed wyjazdem udało mi się załatwić płatny tymczas dla Wizuska
więc wyleguje się juz na trawczce w słoneczku :)

pieniążki z bazarku będą przeznaczone na zakup karmy RC Intenstinal
zamówiłąm juz duży worek-ponad 240 zł
tylko taką moze w tej chwili jeść, na szczęście lubi ją

wyczesany jest, futerko odrosło...pewnie teraz też czuje się jakby był na wczasach ;)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dzięki wielkie, jak tylko dojdą to potwierdzę :)

jestem tylko na moment
dziękuję za "pilnowanie" wątku :)

przed wyjazdem udało mi się załatwić płatny tymczas dla Wizuska
więc wyleguje się juz na trawczce w słoneczku :)

pieniążki z bazarku będą przeznaczone na zakup karmy RC Intenstinal
zamówiłąm juz duży worek-ponad 240 zł
tylko taką moze w tej chwili jeść, na szczęście lubi ją

wyczesany jest, futerko odrosło...pewnie teraz też czuje się jakby był na wczasach ;)

To Wizusisko na wywczasach,a ja nic nie wiem...ale niech dobre wieści przychodzą gdy coś innego siada...
Wizusku...korzystaj jak się da najpełniej!!!
BUDRYSKU...Ty także!!!

Posted

mercy napisał(a):
cieszę się bardzo,że do Wizuska uśmiechnęło się słoneczko :)

Tak, bo to piesio, który za swoją dzielność zasłużył sobie na wszystko co najlepsze:loveu:

Posted

ranias napisał(a):
Tak, bo to piesio, który za swoją dzielność zasłużył sobie na wszystko co najlepsze:loveu:

a gdzie podziały się wszystkie cioteczki???