MonAmiPet Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Mam pytanie, czy nadal są potrzebne koce? Mam też na zbyciu trochę ręczników frotte. Quote
BUDRYSEK Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 MonAmiPet napisał(a):Mam pytanie, czy nadal są potrzebne koce? Mam też na zbyciu trochę ręczników frotte. jasne ze się przydadzą, dzięki :) Quote
yumanji Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 1000days napisał(a):Paczka nadana. Numer paczki 50645831662 wysłana GLSem. Prosiłabym o jakąś informację zwrotną, że dotarła, jeśli to możliwe oczywiście. Doszla wczoraj,dziekuje bardzo:lol: Quote
mercy Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ale fajowo :) już czekają na Wizuska prezenty :) Quote
BUDRYSEK Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 nie pisałam chyba wcześniej jak pięknie futerko zarosło już ogonek i łapki? na razie jest taki meszek ale już nie widać łysych placków byliśmy dzisiaj na spacerku grzecznie maszerował obwąchując wszystko po drodze :) zakochany jest w Pain ;) http://www.dogomania.pl/threads/187656-Potr%C4%85cona-malutka-suczka-Pain-tydzie%C5%84-czeka%C5%82a-na-pomoc-! no i dzisiaj dołączył do niego kumpel ze schronu Cykorek http://www.dogomania.pl/threads/128596-Cykorowi-brakuje-160-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji-14o-ju%C5%BC-nazbiera%C5%82!Pom%C3%B3%C5%BC-i-Ty! Quote
MonAmiPet Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Proszę o adres pod który mam wysłać koc i ręczniki?? Quote
andzia69 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Podusie wysłałam wczoraj dopiero:( przez ostatnie parę dni nie miałam neta i nie mogłam podejrzeć adresu:(:( poszło paczką priorytetową...mam nadzieję, ze w poniedziałek dojdzie...sorki, że tak długo to trwało Quote
2010 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Moja paczuka ( miseczki, obroze, smycze., norka..) też w drodze...pozdr. I dla benków ( zuzlikowa) diw skórzane obroże . Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 cioteczki dzięki wielkie za paczki :loveu::loveu::loveu: MonAmiPet adres wyślę na pw jedziemy dopiero we wtorek lub środę - bardziej w środę ;) Quote
MonAmiPet Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 BUDRYSEK napisał(a):cioteczki dzięki wielkie za paczki :loveu::loveu::loveu: MonAmiPet adres wyślę na pw jedziemy dopiero we wtorek lub środę - bardziej w środę ;) Budrysku:) zapomniałam Ci powiedzieć, że podziwiam z jakim zaangażowaniem działasz i pomagasz tym biedakom. Postawa godna naśladowania:loveu: Tak jak mówiłam wszcześniej miesięczną deklarację(skromną)przenoszę z Cykusia na Wizuska:razz: Do paczki z ręcznikami dołożę parę zabawek, pewnie też sie przydadzą:cool3: Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 MonAmiPet napisał(a):Budrysku:) zapomniałam Ci powiedzieć, że podziwiam z jakim zaangażowaniem działasz i pomagasz tym biedakom. Postawa godna naśladowania:loveu: Tak jak mówiłam wszcześniej miesięczną deklarację(skromną)przenoszę z Cykusia na Wizuska:razz: Do paczki z ręcznikami dołożę parę zabawek, pewnie też sie przydadzą:cool3: MonAmiPet jestem pewna ,że dogo tez Cię wciągnie ;) dzięki za pomoc dla Wizuska :) Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 yumanji napisał(a):Pamietasz,ze w srode mnie nie ma? pamiętam :) kombinuje na jutro a jak nie to na czwartek Quote
paulinken Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jak wyglądają finanse Wizuska? U mnie się skończył bazarek, będzie niecałe 150 zł wg obliczeń. No i będę słała paczkę obiecaną z kocami i ręcznikami (przepraszam, że dopiero teraz, ale pomieszkuję u teściów, bo u mnie w mieszkaniu nie do wytrzymania :shake: ) Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 paulinken napisał(a):Jak wyglądają finanse Wizuska? U mnie się skończył bazarek, będzie niecałe 150 zł wg obliczeń. No i będę słała paczkę obiecaną z kocami i ręcznikami (przepraszam, że dopiero teraz, ale pomieszkuję u teściów, bo u mnie w mieszkaniu nie do wytrzymania :shake: ) deklaracje stałe chyba już mamy muszę to dokładnie wszystko podliczyć i sprawdzić masz pw ;) Quote
dudson13 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Wpłaciłam swoją deklarację już do końca grudnia. Proszę o przypomnienie gdyby coś było nie tak Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 dudson13 napisał(a):Wpłaciłam swoją deklarację już do końca grudnia. Proszę o przypomnienie gdyby coś było nie tak dzięki wielkie :) *** Wizus miał jechać jutro do hoteliku ale mam dosyć poważne problemy z elektryka w samochodzie :( jeżeli naprawią to jedziemy we czwartek pokrzyżowało to moje plany strasznie :( *** myslę ,że wpłaty na hotelik będę zbierała na swoje konto żeby mieć przejrzystą sytuację chyba że zgodzi się na to ktoś inny? :) wszystkie wcześniejsze wpłaty na Stowarzyszenie za hotelik będą przelana na moje konto kto jeszcze nie wpłacił proszę o pw mam nadzieję ,że to nie będzie utrudnienie ? Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 DEKLARACJE STAŁE: 5 - Bjuta :loveu: 5 - BUDRYSEK :loveu: 50 - Danuta R. :loveu: 50 - Negra & Anna :loveu: 30 - koleżanka od Negry & Anny (wpłaci na poczatku sierpnia) :loveu: 40 - Małgorzata G. :loveu: 10 - seduction ( forum wizaż) :loveu: 10 - ranias (wpłacone za czerwiec i lipiec) :loveu: 5 - elu :loveu: 5 - dudson13(wpłacone do grudnia) :loveu: 5 - Olena84 :loveu: 5 - zuzlikowa :loveu: 50 - Feya :loveu: 20 - MonAmiPet :loveu: 10 - paulinken :loveu: RAZEM - 300 zł potrzebne będzie jakaś kasiorka na karmę więc fanty na bazarek mile widziane ;) Wszystkim bardzo dziękuje za pomoc dla Wizuska :loveu::loveu::loveu: Quote
MonAmiPet Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jeśli chodzi o fanty, to mam Ci wysłać foteczki, a fanty potem po skończonym bazarku do ludzi? Czy odrazu fanty do Ciebiem a Ty foteczki porobisz? Quote
MonAmiPet Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Aha zapomniałam dodać, że przekazałam dalej adres pod który trzeba wysyłać koce i ręczniki i moje koleżanki właśnie robią remanenty w domu:) Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 MonAmiPet napisał(a):Aha zapomniałam dodać, że przekazałam dalej adres pod który trzeba wysyłać koce i ręczniki i moje koleżanki właśnie robią remanenty w domu:) :) super! dzięki :) fanty to tak jak wolisz, możesz mi przesłać , możesz potem sama wysyłać - trzeba skoczyć potem na pocztę podać kupującym koszt przesyłki ;) Quote
yumanji Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dostalismy dzisiaj dwie paczki ,ale nie moge sprawdzis od kogo ,bo jakas psia swinie pogryzla opakowania.W jednym pudelku byly legowiska,domek,miseczki ,oraz smyczki.W drugiej paczce ogromne poduchy. Dzis przyjechaly dwa psy,wczoraj tez,wiec niektorzy juz maja miekko.Szczeniaki z Ostrowii na tymczasie dziekuja za miseczki i materialowy domek .Bardzo dziekujemy. Quote
mercy Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 yumanji napisał(a):Dostalismy dzisiaj dwie paczki ,ale nie moge sprawdzis od kogo ,bo jakas psia swinie pogryzla opakowania.W jednym pudelku byly legowiska,domek,miseczki ,oraz smyczki.W drugiej paczce ogromne poduchy. Dzis przyjechaly dwa psy,wczoraj tez,wiec niektorzy juz maja miekko.Szczeniaki z Ostrowii na tymczasie dziekuja za miseczki i materialowy domek .Bardzo dziekujemy. super ,że paczki już dochodzą :) a psiaki mają niezłą zabawę :):) w jaki sposób będzie to rozliczone? trzymam kciuki żeby Wizusek szybko pojechał do hoteliku!!!! Quote
Recommended Posts