Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1000days napisał(a):
Paczka nadana. Numer paczki 50645831662 wysłana GLSem. Prosiłabym o jakąś informację zwrotną, że dotarła, jeśli to możliwe oczywiście.

Doszla wczoraj,dziekuje bardzo:lol:

Posted

nie pisałam chyba wcześniej jak pięknie futerko zarosło już ogonek i łapki?
na razie jest taki meszek ale już nie widać łysych placków

byliśmy dzisiaj na spacerku
grzecznie maszerował obwąchując wszystko po drodze :)

zakochany jest w Pain ;)

http://www.dogomania.pl/threads/187656-Potr%C4%85cona-malutka-suczka-Pain-tydzie%C5%84-czeka%C5%82a-na-pomoc-!

no i dzisiaj dołączył do niego kumpel ze schronu Cykorek

http://www.dogomania.pl/threads/128596-Cykorowi-brakuje-160-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji-14o-ju%C5%BC-nazbiera%C5%82!Pom%C3%B3%C5%BC-i-Ty!

Posted

Podusie wysłałam wczoraj dopiero:( przez ostatnie parę dni nie miałam neta i nie mogłam podejrzeć adresu:(:( poszło paczką priorytetową...mam nadzieję, ze w poniedziałek dojdzie...sorki, że tak długo to trwało

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
cioteczki dzięki wielkie za paczki :loveu::loveu::loveu:

MonAmiPet adres wyślę na pw

jedziemy dopiero we wtorek lub środę - bardziej w środę ;)

Budrysku:)
zapomniałam Ci powiedzieć, że podziwiam z jakim zaangażowaniem działasz i pomagasz tym biedakom.
Postawa godna naśladowania:loveu:
Tak jak mówiłam wszcześniej miesięczną deklarację(skromną)przenoszę z Cykusia na Wizuska:razz:
Do paczki z ręcznikami dołożę parę zabawek, pewnie też sie przydadzą:cool3:

Posted

MonAmiPet napisał(a):
Budrysku:)
zapomniałam Ci powiedzieć, że podziwiam z jakim zaangażowaniem działasz i pomagasz tym biedakom.
Postawa godna naśladowania:loveu:
Tak jak mówiłam wszcześniej miesięczną deklarację(skromną)przenoszę z Cykusia na Wizuska:razz:
Do paczki z ręcznikami dołożę parę zabawek, pewnie też sie przydadzą:cool3:

MonAmiPet jestem pewna ,że dogo tez Cię wciągnie ;)

dzięki za pomoc dla Wizuska :)

Posted

Jak wyglądają finanse Wizuska? U mnie się skończył bazarek, będzie niecałe 150 zł wg obliczeń. No i będę słała paczkę obiecaną z kocami i ręcznikami (przepraszam, że dopiero teraz, ale pomieszkuję u teściów, bo u mnie w mieszkaniu nie do wytrzymania :shake: )

Posted

paulinken napisał(a):
Jak wyglądają finanse Wizuska? U mnie się skończył bazarek, będzie niecałe 150 zł wg obliczeń. No i będę słała paczkę obiecaną z kocami i ręcznikami (przepraszam, że dopiero teraz, ale pomieszkuję u teściów, bo u mnie w mieszkaniu nie do wytrzymania :shake: )

deklaracje stałe chyba już mamy muszę to dokładnie wszystko podliczyć i sprawdzić

masz pw ;)

Posted

dudson13 napisał(a):
Wpłaciłam swoją deklarację już do końca grudnia. Proszę o przypomnienie gdyby coś było nie tak

dzięki wielkie :)

Wizus miał jechać jutro do hoteliku
ale mam dosyć poważne problemy z elektryka w samochodzie :(
jeżeli naprawią to jedziemy we czwartek
pokrzyżowało to moje plany strasznie :(

myslę ,że wpłaty na hotelik będę zbierała na swoje konto żeby mieć przejrzystą sytuację
chyba że zgodzi się na to ktoś inny? :)
wszystkie wcześniejsze wpłaty na Stowarzyszenie za hotelik będą przelana na moje konto
kto jeszcze nie wpłacił proszę o pw

mam nadzieję ,że to nie będzie utrudnienie ?

Posted

DEKLARACJE STAŁE:

5 - Bjuta :loveu:
5 - BUDRYSEK :loveu:
50 - Danuta R. :loveu:
50 - Negra & Anna :loveu:
30 - koleżanka od Negry & Anny (wpłaci na poczatku sierpnia) :loveu:
40 - Małgorzata G. :loveu:
10 - seduction ( forum wizaż) :loveu:
10 - ranias (wpłacone za czerwiec i lipiec) :loveu:
5 - elu :loveu:
5 - dudson13(wpłacone do grudnia) :loveu:
5 - Olena84 :loveu:
5 - zuzlikowa :loveu:
50 - Feya :loveu:
20 - MonAmiPet :loveu:
10 - paulinken :loveu:

RAZEM - 300 zł

potrzebne będzie jakaś kasiorka na karmę więc fanty na bazarek mile widziane ;)

Wszystkim bardzo dziękuje za pomoc dla Wizuska :loveu::loveu::loveu:

Posted

MonAmiPet napisał(a):
Aha zapomniałam dodać, że przekazałam dalej adres pod który trzeba wysyłać koce i ręczniki i moje koleżanki właśnie robią remanenty w domu:)

:) super! dzięki :)

fanty to tak jak wolisz, możesz mi przesłać , możesz potem sama wysyłać - trzeba skoczyć potem na pocztę podać kupującym koszt przesyłki ;)

Posted

Dostalismy dzisiaj dwie paczki ,ale nie moge sprawdzis od kogo ,bo jakas psia swinie pogryzla opakowania.W jednym pudelku byly legowiska,domek,miseczki ,oraz smyczki.W drugiej paczce ogromne poduchy.
Dzis przyjechaly dwa psy,wczoraj tez,wiec niektorzy juz maja miekko.Szczeniaki z Ostrowii na tymczasie dziekuja za miseczki i materialowy domek .Bardzo dziekujemy.

Posted

yumanji napisał(a):
Dostalismy dzisiaj dwie paczki ,ale nie moge sprawdzis od kogo ,bo jakas psia swinie pogryzla opakowania.W jednym pudelku byly legowiska,domek,miseczki ,oraz smyczki.W drugiej paczce ogromne poduchy.
Dzis przyjechaly dwa psy,wczoraj tez,wiec niektorzy juz maja miekko.Szczeniaki z Ostrowii na tymczasie dziekuja za miseczki i materialowy domek .Bardzo dziekujemy.

super ,że paczki już dochodzą :)
a psiaki mają niezłą zabawę :):)

w jaki sposób będzie to rozliczone?

trzymam kciuki żeby Wizusek szybko pojechał do hoteliku!!!!