Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ilon_n napisał(a):
Poprosiłam moją znajomą z NK, która złożyła deklarację na niefortunnego Dziubka, by przeniosła ją na innego psiaczka, z moich propozycji wybrała właśnie Wizusa.
Tak więc mamy stałą deklarację 50pln od Danuty R.
Na jakie konto ma wpłacać pieniążki??

bardzo dziękujemy za pomoc :loveu::loveu::loveu: :multi:

Wizusek równiez dziękuje :)

[FONT=Arial][FONT=Batang]
[FONT=Batang]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych[/FONT][FONT=Batang][FONT=Times New Roman]
ul.Folwark 8
34-300 Żywiec
46 1140 2017 0000 4202 1012 0220
[/FONT]
[/FONT][FONT=Batang]

[FONT=Times New Roman]tytułem :Deklaracja dla Wizusa[/FONT]
[/FONT]

[/FONT][/FONT]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ilon_n napisał(a):
Dzięki za info. Przesłałam już na NK. Pieniądze od Danusi powinny lada dzień wpłynąć :)

Dzieki wielkie :)

rozmawiałam juz z Pania Danutą :)

Posted

a ja znów się tu z bazarkiem dla Budryskowych podopiecznych przypałętałam, proszę zajrzyjcie, podrzućcie czasem...

Zapraszam na drugi bazarek dla podopiecznych BUDRYSEK - są na nim dwie piękne TANIE sukienki na wesele, Sylwestra czy randkę:evil_lol::cool3::multi::multi:
Zajrzycie proszę i wspomóżcie Budryskowe psiaki i kociaki:lol:
http://www.dogomania.pl/threads/187436-Dwie-pi%C4%99kne-tanie-kiecki-na-wesele-Sylwestra-randk%C4%99-do-22.06.-godz.22!!!!!!!!!!!

Posted

bico napisał(a):
a ja znów się tu z bazarkiem dla Budryskowych podopiecznych przypałętałam, proszę zajrzyjcie, podrzućcie czasem...

Zapraszam na drugi bazarek dla podopiecznych BUDRYSEK - są na nim dwie piękne TANIE sukienki na wesele, Sylwestra czy randkę:evil_lol::cool3::multi::multi:
Zajrzycie proszę i wspomóżcie Budryskowe psiaki i kociaki:lol:
http://www.dogomania.pl/threads/187436-Dwie-pi%C4%99kne-tanie-kiecki-na-wesele-Sylwestra-randk%C4%99-do-22.06.-godz.22!!!!!!!!!!!

Bico...dzięki!!! Ogromne!!!

I ja zapraszam...

Wizuska wczoraj nie odwiedziłam,choc byłam w lecznicy,ale jednak ograniczenia niejakie z upływem czasu mnie dopadają...dwa benki były już dla mnie zbyt absorbujacym zajęciem.
Budrysek nie ma takich problemów...była wszędzie- i u kociaków...i u Wizusa i...już sama nie wiem gdzie i u kogo,a jeszcze i mnie pomagała z beniutkami...JAKIM SPOSOBEM? NIE WIEM,ale usiłuję zwalić na wiek...młode i zwrotne to jeszcze i może dlatego wszystko ogarnia...a jest co ogarniać!

Wizusku...Ty i tak wiesz...mocno!

Posted

Na wątku schronu z Ostrowi maz pojawił sie taki wpis Dogo07:
To ważne !!!!!!!!!!!!!!!
Nie wydawać psa tym osobom !!!
"
Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx...

Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA.
W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach.
Dom sprawia wrażenie idealnego.
Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. "

Posted

Bjuta napisał(a):
DEKLARACJE STAŁE na hotel

5 - Bjuta
5 - Budrysek

kto się dołoży??

POKAZUJEMY I PRZYŁĄCZAMY SIĘ DO PROŚBY...STAROŚĆ NIE MUSI BYĆ BOLESNA I NIEPOTRZEBNA!A już my na pewno jesteśmy jej potrzebni!!!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Budrysku...napisz proszę...napisz.To może być szansa dla naszego dziadeczka.
A może _Klaudus?...

Budrysku...napisałam sama...mam nadzieje,że nie uznacie,że się wyrychlam,ale warto sprawdzać wszystkie możliwości...może to dobra możliwość...warto sprawdzić.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
POKAZUJEMY I PRZYŁĄCZAMY SIĘ DO PROŚBY...STAROŚĆ NIE MUSI BYĆ BOLESNA I NIEPOTRZEBNA!A już my na pewno jesteśmy jej potrzebni!!!

Pomóżmy Wizusowi...gdy był młody,ktoś go potrzebował ...CZŁOWIEK JAKIŚ go potrzebował ...i ON BYŁ!!! Gdy jest stary wyrzucono go jak ŚMIEĆ NIEPOTRZEBNY!!!
Teraz stary,prawie ślepy,głuchy,potracony przez samochód,schorowany POTRZEBUJE NAS...DOGOMANIAKÓW!
Czy i my zostawimy go jak ŚMIEĆ?Czy pomożemy GODNIE,BEZBOLEŚNIE przeżyć schyłek Życia?

Posted

Zuzlikowa do mnie napisala.Musialabym wiedziec,jakiej opieki on potrzebuje.Nie mam mozliwosci trzymania go w domu,zreszta sa wysokie schody.Moze moglby wieksza czesc dnia spedzac luzem na wybiegu,czesc w boksie.Pytanie ,jak sobie radzi w terenie.

Posted

yumanji napisał(a):
Zuzlikowa do mnie napisala.Musialabym wiedziec,jakiej opieki on potrzebuje.Nie mam mozliwosci trzymania go w domu,zreszta sa wysokie schody.Moze moglby wieksza czesc dnia spedzac luzem na wybiegu,czesc w boksie.Pytanie ,jak sobie radzi w terenie.

Podnoszę,by nie umknęło...ważne pytania zostały zadane...ja nie znam na nie odpowiedzi...niestety.

Posted

yumanji napisał(a):

dzieki za odpowiedz
wydaje mi sie,ze luzem na wybiegu nie moze byc, musi byc raczej pod kontrolą
i raczej chcielibysmy dla niego jakis kacik w domku

zapytam jeszcze wetki co ona o tym mysli?
i jakie leczenie jeszcze go czeka?

przedyskutujemy wszystko

Posted

Czy on zupelnie nic nie widzi,czy bylby w stanie poruszac sie po jakims tam wydzielonym terenie,zeby nie musial byc sam np.Mam kilka swoich bezproblemowych psow,mam dwoch synow,ktorzy chetnie sie bawia i zajmuja psami.Ja oczywiscie tez.Rozumiem,ze nie chodzi o to,zeby zamienic mu boks w schronie na boks w hotelu.