BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 prosze pomózcie...mamy dłu za psiaki 1700 zł i kociali 1500 zł :( fakturę musimy zapłacić do 15.06...a przynajmniej jakąś część.... dopóki nie spłącimy długu nie możemy pomóc innym chorym zwierzakom :( moze ktoś ma jakies fanty na bazarek? prosze przesłąć je do mnie to zrobie aukcję na razie mamy kryzys straszny :( Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 IVV mnie ściągnęła, zapisuję, potem poczytam bo zaraz wyjeżdżam. Quote
Szarotka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Chociaz podniose, mam gosci z Polski i malo jestem na dogo. Quote
andzia69 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 może zróbcie jakaś aukcję cegiełkową na podreperowanie budżetu...ta kasa cholerna wszędzie potrzebna...a kieszenie pustkami już swiecą:( można zrobić tez taką aukcję na allegro niby adopcyjną ale napisać, ze jeśli nie mozesz psiaka zaadoptować to choc podaruj mu 5 zł i podać nr konta... Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 kombinuje alegro cegiełkowe...tylko coś ciężko mi to idzie :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 i biedny ogonek :( Uploaded with ImageShack.us Quote
bico Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Jezus Maria, jaki widok no fotach powyżej!:crazyeye::-(:-(:placz: wobec tego: Serdecznie zapraszam do kupowania i podrzucania bazarku ciuszkowo - torebkowego dla podopiecznych dogomaniaczki BUDRYSEK - bez spłaty ponad 3 tys długu:crazyeye::-( nie będzie za co i gdzie leczyć kolejnych psich i kocich bid w potrzebie:-(:-(:-( Zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/187377-Fajne-ciuszki-oraz-torebki!!!-Na-podopiecznych-BUDRYSEK!-Do-21.06.-godz.-22!?p=14866944#post14866944 Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 IVV napisał(a):porozsylalam watek ,ale tylko E-S zaglada :( A E-S szybko nie pozagląda bo wyhaczyła bana :evil_lol: wreszcie, należało się :evil_lol: Quote
martaipieski Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 niestety moge jedynie podniesc:( biedaczek:( Quote
BUDRYSEK Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Zdrapka']A E-S szybko nie pozagląda bo wyhaczyła bana :evil_lol: wreszcie, należało się :evil_lol: kurcze ale strasznie dużo dzisiaj pojawiło się tych banów?ale za co? martaipieski podnoszenie też jest ważne :) dzieki :) Quote
Bjuta Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Przybywam na wezwanie IVV, przeczytam, najpóźniej jutro. Quote
Bjuta Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 No dobra, przeczytałam, posłałam 50 (wiem że to nic przy takim długu ale i tak muszę się przerzucić na sałatkę z pokrzywy)... Kochani - trzeba zbierać deklaracje stałe. Zaczynam symbolicznie, bo naprawdę nie mam. Jak się uzbierają - przypomnijcie mi proszę na PW. DEKLARACJE STAŁE na hotel - pewnie potrzeba 400 5 - Bjuta Quote
BUDRYSEK Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Bjuta napisał(a):No dobra, przeczytałam, posłałam 50 (wiem że to nic przy takim długu ale i tak muszę się przerzucić na sałatkę z pokrzywy)... Kochani - trzeba zbierać deklaracje stałe. Zaczynam symbolicznie, bo naprawdę nie mam. Jak się uzbierają - przypomnijcie mi proszę na PW. DEKLARACJE STAŁE na hotel - pewnie potrzeba 400 dzieki Bjuta:loveu: to ja dokładam drugie 5 zł kto jeszcze pomoze? DEKLARACJE STAŁE na hotel 5 - Bjuta 5 - ja Quote
IVV Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ja tez cos podesle :) nie jestem pewna ile wyjdzie przez te przeliczniki,tylko namiary bede potrzebowac szybko poniewaz w lipcu lece do Pl na miesiac i bedzie mi trudniej sie kontaktowac Quote
BUDRYSEK Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 IVV napisał(a):ja tez cos podesle :) nie jestem pewna ile wyjdzie przez te przeliczniki,tylko namiary bede potrzebowac szybko poniewaz w lipcu lece do Pl na miesiac i bedzie mi trudniej sie kontaktowac wielkie dzięki :) [FONT=Arial][FONT=Batang][FONT=Batang]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych[/FONT][FONT=Batang][FONT=Times New Roman] ul.Folwark 8 34-300 Żywiec 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT][/FONT][FONT=Batang] [FONT=Times New Roman]tytułem :Deklaracja dla Wizusa[/FONT][/FONT] [/FONT][/FONT] Quote
abero Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 A propos pokaleczonych łapek (nie wiem, czy ktoś to wcześniej proponował; nie jestem teraz w stanie całego wątku przeczytać) - może zakładać mu na spacery jakieś ochraniacze? Skoro się koniom zakłada, to dlaczego psu nie? Quote
IVV Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 wlasnie sprawdzilam ,ja juz wysylalam na email -agnieszka... pieniadze na Wizusa ,to mam uzyc ten email ? po wyslaniu powinno chyba byc jakies 60zl szukajcie tez intensywnie hoteliku Quote
BUDRYSEK Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 IVV napisał(a):wlasnie sprawdzilam ,ja juz wysylalam na email -agnieszka... pieniadze na Wizusa ,to mam uzyc ten email ? po wyslaniu powinno chyba byc jakies 60zl szukajcie tez intensywnie hoteliku tak, na ten @ zapomniałam,ze to ma byc przez PP :) pomysle nad tymi ochroniaczami...dzieki za pomysł...jednak co pare głow to nie jedna ;) i o hotelik tez popytam Quote
ilon_n Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Poprosiłam moją znajomą z NK, która złożyła deklarację na niefortunnego Dziubka, by przeniosła ją na innego psiaczka, z moich propozycji wybrała właśnie Wizusa. Tak więc mamy stałą deklarację 50pln od Danuty R. Na jakie konto ma wpłacać pieniążki?? Quote
Recommended Posts