Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prosze pomózcie...mamy dłu za psiaki 1700 zł i kociali 1500 zł :(
fakturę musimy zapłacić do 15.06...a przynajmniej jakąś część....
dopóki nie spłącimy długu nie możemy pomóc innym chorym zwierzakom :(

moze ktoś ma jakies fanty na bazarek?
prosze przesłąć je do mnie to zrobie aukcję

na razie mamy kryzys straszny :(

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może zróbcie jakaś aukcję cegiełkową na podreperowanie budżetu...ta kasa cholerna wszędzie potrzebna...a kieszenie pustkami już swiecą:(

można zrobić tez taką aukcję na allegro niby adopcyjną ale napisać, ze jeśli nie mozesz psiaka zaadoptować to choc podaruj mu 5 zł i podać nr konta...

Posted

Jezus Maria, jaki widok no fotach powyżej!:crazyeye::-(:-(:placz:

wobec tego:
Serdecznie zapraszam do kupowania i podrzucania bazarku ciuszkowo - torebkowego dla podopiecznych dogomaniaczki BUDRYSEK - bez spłaty ponad 3 tys długu:crazyeye::-( nie będzie za co i gdzie leczyć kolejnych psich i kocich bid w potrzebie:-(:-(:-(
Zajrzyjcie:
http://www.dogomania.pl/threads/187377-Fajne-ciuszki-oraz-torebki!!!-Na-podopiecznych-BUDRYSEK!-Do-21.06.-godz.-22!?p=14866944#post14866944

Posted

[quote name='Zdrapka']A E-S szybko nie pozagląda bo wyhaczyła bana :evil_lol:
wreszcie, należało się :evil_lol:

kurcze ale strasznie dużo dzisiaj pojawiło się tych banów?ale za co?

martaipieski podnoszenie też jest ważne :) dzieki :)

Posted

No dobra, przeczytałam, posłałam 50 (wiem że to nic przy takim długu ale i tak muszę się przerzucić na sałatkę z pokrzywy)...

Kochani - trzeba zbierać deklaracje stałe. Zaczynam symbolicznie, bo naprawdę nie mam. Jak się uzbierają - przypomnijcie mi proszę na PW.

DEKLARACJE STAŁE na hotel - pewnie potrzeba 400

5 - Bjuta

Posted

Bjuta napisał(a):
No dobra, przeczytałam, posłałam 50 (wiem że to nic przy takim długu ale i tak muszę się przerzucić na sałatkę z pokrzywy)...

Kochani - trzeba zbierać deklaracje stałe. Zaczynam symbolicznie, bo naprawdę nie mam. Jak się uzbierają - przypomnijcie mi proszę na PW.

DEKLARACJE STAŁE na hotel - pewnie potrzeba 400

dzieki Bjuta:loveu:

to ja dokładam drugie 5 zł

kto jeszcze pomoze?

DEKLARACJE STAŁE na hotel

5 - Bjuta
5 - ja

Posted

ja tez cos podesle :) nie jestem pewna ile wyjdzie przez te przeliczniki,tylko namiary bede potrzebowac szybko poniewaz w lipcu lece do Pl na miesiac i bedzie mi trudniej sie kontaktowac

Posted

IVV napisał(a):
ja tez cos podesle :) nie jestem pewna ile wyjdzie przez te przeliczniki,tylko namiary bede potrzebowac szybko poniewaz w lipcu lece do Pl na miesiac i bedzie mi trudniej sie kontaktowac

wielkie dzięki :)

[FONT=Arial][FONT=Batang]
[FONT=Batang]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych[/FONT][FONT=Batang][FONT=Times New Roman]
ul.Folwark 8
34-300 Żywiec
46 1140 2017 0000 4202 1012 0220
[/FONT]
[/FONT][FONT=Batang]

[FONT=Times New Roman]tytułem :Deklaracja dla Wizusa[/FONT]
[/FONT]

[/FONT][/FONT]

Posted

A propos pokaleczonych łapek (nie wiem, czy ktoś to wcześniej proponował; nie jestem teraz w stanie całego wątku przeczytać) - może zakładać mu na spacery jakieś ochraniacze? Skoro się koniom zakłada, to dlaczego psu nie?

Posted

wlasnie sprawdzilam ,ja juz wysylalam na email -agnieszka... pieniadze na Wizusa ,to mam uzyc ten email ? po wyslaniu powinno chyba byc jakies 60zl
szukajcie tez intensywnie hoteliku

Posted

IVV napisał(a):
wlasnie sprawdzilam ,ja juz wysylalam na email -agnieszka... pieniadze na Wizusa ,to mam uzyc ten email ? po wyslaniu powinno chyba byc jakies 60zl
szukajcie tez intensywnie hoteliku

tak, na ten @
zapomniałam,ze to ma byc przez PP :)

pomysle nad tymi ochroniaczami...dzieki za pomysł...jednak co pare głow to nie jedna ;)

i o hotelik tez popytam

Posted

Poprosiłam moją znajomą z NK, która złożyła deklarację na niefortunnego Dziubka, by przeniosła ją na innego psiaczka, z moich propozycji wybrała właśnie Wizusa.
Tak więc mamy stałą deklarację 50pln od Danuty R.
Na jakie konto ma wpłacać pieniążki??