Niebieska713 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 IVV napisał(a):pilne!!!!! Podnosze.....:shake: Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='mercy'] BUDRYSEK potrzebuje pomocy!!! do Kielc zawiezie Szaraczka ale dalej- do Lublina szukamy transportu Wizusku...Ty i tak wiesz!!! Trzymaj się dzielnie...jeszcze tyle do przeżycia...a ciepłe dzionki się zbliżają i spacer to bedzie suuuuper przyjemność ...i lezenie w trawce...i wąchanie nowych zapachów... WIZUS PROSI...USŁYSZ GO DOMKU!!! JESZCZE TYLE PIEKNYCH DNI PRZED NIM BYĆ MOŻE!!! Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='zuzlikowa']Naprodukowałam się banerków nieco...cóż,brak neta i telefonów robi swoje:oops:...ale tak może pomoge choc nieznacznie... Pokażcie pięknego dojrzałego psiaka...niech domek go uwidzi...niech radość mu da! Quote
MarcinPe Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Drodzy, Jeśli pomysł cegiełek, ew. dyplomów, jest aktualny - dopisuję się do tego. Co Wy na to, by poszły w świat z autografami znanych osób? Na początek deklaruję siebie samego (tak, wiem, bardzo skromny jestem) ;P No ale na pewno dołączy się Grzesiek Kasdepke, Basia Kosmowska, Joasia Fabicka, może Joasia Olech, Ania Onichomowska. Wiem, że to sami Autorzy piszący dla dzieci.. ale może akurat? Quote
mercy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 MarcinPe napisał(a):Drodzy, Jeśli pomysł cegiełek, ew. dyplomów, jest aktualny - dopisuję się do tego. Co Wy na to, by poszły w świat z autografami znanych osób? Na początek deklaruję siebie samego (tak, wiem, bardzo skromny jestem) ;P No ale na pewno dołączy się Grzesiek Kasdepke, Basia Kosmowska, Joasia Fabicka, może Joasia Olech, Ania Onichomowska. Wiem, że to sami Autorzy piszący dla dzieci.. ale może akurat? wow! super! :multi: dzięki bardzo za pomoc :loveu: Quote
IVV Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 MarcinPe napisał(a):Drodzy, Jeśli pomysł cegiełek, ew. dyplomów, jest aktualny - dopisuję się do tego. Co Wy na to, by poszły w świat z autografami znanych osób? Na początek deklaruję siebie samego (tak, wiem, bardzo skromny jestem) ;P No ale na pewno dołączy się Grzesiek Kasdepke, Basia Kosmowska, Joasia Fabicka, może Joasia Olech, Ania Onichomowska. Wiem, że to sami Autorzy piszący dla dzieci.. ale może akurat? Marcin ja Ciebie ozloce!!! dzieki serdeczne!!! jestes SUPER facetem!!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 MarcinPe napisał(a):Drodzy, Jeśli pomysł cegiełek, ew. dyplomów, jest aktualny - dopisuję się do tego. Co Wy na to, by poszły w świat z autografami znanych osób? Na początek deklaruję siebie samego (tak, wiem, bardzo skromny jestem) ;P No ale na pewno dołączy się Grzesiek Kasdepke, Basia Kosmowska, Joasia Fabicka, może Joasia Olech, Ania Onichomowska. Wiem, że to sami Autorzy piszący dla dzieci.. ale może akurat? o rany :) ale się cieszę :) wielkie dzięki :loveu: masz pomysł jakby to mozna było zgrać i w jakiej by to miało byc formie? Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 oddaj głos poparcia...a moze wspomóz Wizuska... http://siepomaga.pl/f/dla-braci-mniejszych/c/156 Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='BUDRYSEK']oddaj głos poparcia...a moze wspomóz Wizuska... http://siepomaga.pl/f/dla-braci-mniejszych/c/156 Też proszę...ja już drugi raz nie moge,a co rusz sprawdzam... Quote
MarcinPe Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 BUDRYSEK napisał(a):o rany :) ale się cieszę :) wielkie dzięki :loveu: masz pomysł jakby to mozna było zgrać i w jakiej by to miało byc formie? Drodzy, Mam pomysł, tzn. zaczął mi się klarować dziś w drodze z Wrocławia do Nowego Tomyśla. Pomimo upału w przedziale ;) Problem jest tylko jeden - z reguły okres kwiecień-maj-czerwiec jest dla Autorek i Autorów czasem bez chwili wytchnienia. Ja też ciągle w drodze. Realizację, w postaci szkicu maila do moich Przyjaciół z grona piszących, zacznę chyba już dziś, w hotelowym pokoju. Do środy, jak myślę, ubiorę to ładnie w słowa. Pomysł polega na tym, by "cegiełki" - np. w formie dyplomów - przygotował Ofiarobiorca. To nie musi być coś o jakości "z drukarni"; potem ten Ktoś wysyła całość (ileś tam sztuk) do mnie, pocztą. Ja podpisuję i odsyłam do kolejnego chętnego Autora. Ten - kolejnemu. Jest szansa, że w ciągu 2 tygodni od rozpoczęcia akcji, wszystkie podpisane egzemplarze wracają do Ofiarobiorcy, a wtedy ten wystawia to np. na aukcjach. Co Wy na to?? Marcin Quote
IVV Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 co tu taka cisza? co z propozycja Marcina??? haaaallllooooo!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 IVV napisał(a):co tu taka cisza? co z propozycja Marcina??? haaaallllooooo!!!!! nie umiem robic takich dyplomików :( zamówię u Isadory Quote
BUDRYSEK Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 MarcinPe napisał(a):Drodzy, Mam pomysł, tzn. zaczął mi się klarować dziś w drodze z Wrocławia do Nowego Tomyśla. Pomimo upału w przedziale ;) Problem jest tylko jeden - z reguły okres kwiecień-maj-czerwiec jest dla Autorek i Autorów czasem bez chwili wytchnienia. Ja też ciągle w drodze. Realizację, w postaci szkicu maila do moich Przyjaciół z grona piszących, zacznę chyba już dziś, w hotelowym pokoju. Do środy, jak myślę, ubiorę to ładnie w słowa. Pomysł polega na tym, by "cegiełki" - np. w formie dyplomów - przygotował Ofiarobiorca. To nie musi być coś o jakości "z drukarni"; potem ten Ktoś wysyła całość (ileś tam sztuk) do mnie, pocztą. Ja podpisuję i odsyłam do kolejnego chętnego Autora. Ten - kolejnemu. Jest szansa, że w ciągu 2 tygodni od rozpoczęcia akcji, wszystkie podpisane egzemplarze wracają do Ofiarobiorcy, a wtedy ten wystawia to np. na aukcjach. Co Wy na to?? Marcin super pomysł :) cos wykombinujemy ;) Quote
BUDRYSEK Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 info od Hund: Wizus dziś duzo chodził, jak się rozpędził to szok, tylko że przódciała szedł prosto a tył bokiem :( bidok[FONT=monospace] [/FONT]łapki ma w strasznym stanie, nie ma na nich[FONT=monospace] [/FONT]owłosienia wogóle i krwawią strasznie. [FONT=monospace] [/FONT]Jak się przewraca to kaleczy[FONT=monospace] [/FONT]sobie dodatkowo o bruk (skóra jest bardzo delikatna ) [FONT=monospace] [/FONT]i bardzo jest chudy Quote
IVV Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tu nikt juz nie zaglada? chlopak potrzebuje wsparcia !!!! Quote
zuzlikowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 BUDRYSEK napisał(a):info od Hund: Wizus dziś duzo chodził, jak się rozpędził to szok, tylko że przódciała szedł prosto a tył bokiem :( bidok[FONT=monospace] [/FONT]łapki ma w strasznym stanie, nie ma na nichowłosienia wogóle i krwawią strasznie. [FONT=monospace] [/FONT]Jak się przewraca to kaleczy[FONT=monospace] [/FONT]sobie dodatkowo o bruk (skóra jest bardzo delikatna ) [FONT=monospace] [/FONT]i bardzo jest chudy Wybacz chłopie...wczoraj byłam tak zakręcona,że i do Ciebie nie zajrzałam...dziś postaram się nadrobić... WIZUS POTRZEBUJE POMOCY...BARDZO POTRZEBUJE! Same nózki już mu nie odmłodnieją...nie wyleczą się... Quote
BUDRYSEK Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 rachunek z lecznicy za maj za Wizuska i resztę naszych podopiecznych ściął mnie z nóg...1700 zł płatne do 15.06 MASAKRA! Quote
zuzlikowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 BUDRYSEK napisał(a):rachunek z lecznicy za maj za Wizuska i resztę naszych podopiecznych ściął mnie z nóg...1700 zł płatne do 15.06 MASAKRA! ........nie wiem co powiedzieć...to gigantyczna kwota,ale biedy też wymagające pomocy...co tu jeszcze robić? Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Poznalam wczoraj Wizusa...to bardzo wzruszajacy psiak- tak lgnie do człowieka,ze w tym małym pomieszczeniu starał sie być stale obok mnie,przytulony lub z przytknietym noskiem! Absolutne zero agresji...a ogromna gotowość na poznawanie nowych ludzi...TEN PSIAK POWINIEN TRAFIĆ DO SWOJEGO CZŁOWIEKA! Choć naprawdę schorowany...dla człowieka będzie walczył o siebie!Zapomni o apatii i rezygnacji!!!On przy każdym kontakcie...nawet z nieznajomym człowiekiem odzyskuje jeszcze nadzieję!!! Naprawdę wzruszające było jak zarzucając tylnymi nogami starał się być blisko...jak starał się utrzymywać bliski kontakt i równowagę... Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='mercy']wspaniałe wieści :) Niestety,nie aż tak wspaniałe jakby tego ta psina potrzebowała...jedyną i najwspanialszą dla niego wieścią byłby dom...dom,który pozwoliłby mu dreptać spokojnie,tak długo jak jeszcze bedzie mógł. Tak wyglądaja nogi i ogon Wizusa...nie wiem,czy widac też świeże rany,które powstają na spacerach-skóra jest tak delikatna,tak osłabiona,że przy jego chodzie powstają ranki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pomózcie poogłaszać chłopaka...wspomóżcie to niezwykle ciepłe psię...ON NAPRAWDĘ NAS POTRZEBUJE!...BARDZO POTRZEBUJE! Quote
Recommended Posts