piołun Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kąpałam wizuska z magdą, pani fryzjer rewelacja!!!! bielsko ul.ptasia /od krakowskiej/, wizus był bardzo dzielny, bardzo go bolało, ma rany szczególnie po prawej stronie, krew mu sie lała, gryzie się i drapie - tak bardzo go wszystko swędzi, cierpi bardzo ale w tej całej chorobie zachował swą godność, rano pomieszczonko w którym obecnie mieszka nie było brudne, wszystko zrobił na trawkę, ubierałyśmy mu kaganiec, bo był już zmęczony psim spa i troszeczkę warknął, tak pięknie sam włożył główkę w otwór - jestem pewna, że chodził w kagańcu, więc był czyjś i chodził na spacery na koniec pani fryzjer suszyła go suszarkę, wtulił się w nią, ona drapała go za uszkiem i delikatnie dmuchała po jego główce, tak mu było dobrze pomrukiwał sobie z przyjemnością dziękujemy !!!! Za kąpiel i serce okazane wizusowi!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 IVV napisał(a):tzn ze chlopak lepiej sie dzis czuje? kąpiel była w poniedziałek Wizusek ogólnie czuje sie dobrze chętnie wychodzi na spacerki,krótkie bo krótkie ale zawsze coś dług w lecznicy wynosi juz grubo ponad 500 zł :( boze skąd na to wszystko brac kasiorkę? :( Quote
IVV Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 podeslij mi swoj email adres na pw postaram sie choc troche wam pomoc Quote
BUDRYSEK Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 IVV napisał(a):podeslij mi swoj email adres na pw postaram sie choc troche wam pomoc po wielkich bojach z dogo-pw wysłane :) Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 IVV napisał(a):wyslane :) jaki macie plan dla chlopaka? na razie nie ma planów....na razie mamy tylko długi...:( Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='IVV']podesle moim wieczorem po pracy:) IVV dotarła wpłata :) Iwona W. po przeliczeniu wyszło-62,54 Dzięki wielkie :) Quote
IVV Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 straszna tu ciiiiisssszzzzaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 IVV napisał(a):to chlopak nie potrzebuje juz pomocy???????? potrzebuje...i to bardzo...:( dzięki,ze jesteście z nami...i z Wizuskiem u Wizuska w miarę ma straszny apetyt :) mam nadzieję,ze po tym nivalinie poprawi mu sie na tyle,ze bedziemy chodzić na coraz dłuższe spacerki leki z grupy migamma też dostaje Quote
IVV Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 to wazne ,ze chce jesc tzn ze chce jeszcze chlopak pozyc:) Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='IVV']to wazne ,ze chce jesc tzn ze chce jeszcze chlopak pozyc:) Dokładnie tak myślę...jeśli je,to jeszcze chce poczuć życie...jeszcze ono go cieszy...jeszcze się stara!!! Wizus...szukajmy i pieniążków i DOMKU DLA CIEBIE...przecież jeszcze tyle do odczucia...jeszcze tyle do poznania!!! USŁYSZMY PROŚBĘ BEZGŁOŚNĄ WIZUSA...CHCĘ ŻYĆ!!! Quote
IVV Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 chlopak na pierwsza!!!! kazda pomoc bardzo potrzebna!!!!!!!!!!!!!! Quote
mercy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 BUDRYSEK potrzebuje pomocy!!! do Kielc zawiezie Szaraczka ale dalej- do Lublina szukamy transportu Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Naprodukowałam się banerków nieco...cóż,brak neta i telefonów robi swoje:oops:...ale tak może pomoge choc nieznacznie... Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='mercy'] BUDRYSEK potrzebuje pomocy!!! do Kielc zawiezie Szaraczka ale dalej- do Lublina szukamy transportu Wybacz Wizus...ale dla Ciebie też wykażemy taka determinację!!! A to pilne. Quote
Recommended Posts