BUDRYSEK Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 mam info od Hund: w oczach Wizuska jest tzw łuszczka czyli choroba autoagresywna częsta u owczarków. Widzi prawdopodobnie tylko światło i noc. W odcinku piersiowym w kręgosłupie są zmiany zwyrodnieniowe z tendencją do pogłębiania, nie da się tego wyleczyć , stawy są ok. Jest głuchy ale nadal nie wiemy na ile. Z krwi wynika , że wątroba jest kiepska ale to jest spowodowane prawdopodobnie dawką sterydu ze schroniska. Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='BUDRYSEK']mam info od Hund: w oczach Wizuska jest tzw łuszczka czyli choroba autoagresywna częsta u owczarków. Widzi prawdopodobnie tylko światło i noc. W odcinku piersiowym w kręgosłupie są zmiany zwyrodnieniowe z tendencją do pogłębiania, nie da się tego wyleczyć , stawy są ok. Jest głuchy ale nadal nie wiemy na ile. Z krwi wynika , że wątroba jest kiepska ale to jest spowodowane prawdopodobnie dawką sterydu ze schroniska. Dziewczyny...czytam,ale niestety bez zrozumienia...możecie mi to jakoś przybliżyć praktycznie...co to dla Wizusa znaczy? Co jest do wyleczenia...co odwracalne,a co nie? Jakiego domku potrzebuje? Kochana...poodpisuję na wątkach i zrobię banerek taki jak umiem...postaram się.Wrzuć może co podkreślić w banerku najmocniej!!! Przy okazji pokażę jak się to robi...opracuję krótką instrukcję i może jeszcze ktoś skorzysta! Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 kliknijcie i dajcie swój głos poparcia Wizuskowi http://siepomaga.pl/f/dla-braci-mniejszych/c/156 Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Moze być taki banerek dla Wizusa?...może ktoś usłyszy i pomoże psiakowi...nie widzącemu, głuchemu...schorowanemu strszemu psiakowi Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jestem, trafilam po banerku :) Zaraz oddam glos poparcia! Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='BUDRYSEK']kliknijcie i dajcie swój głos poparcia Wizuskowi http://siepomaga.pl/f/dla-braci-mniejszych/c/156 Ja już oddałam...drugi raz się nie da...niestety! Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Jestem, trafilam po banerku :) Zaraz oddam glos poparcia! Dziękuję kochana... muszę jeszcze gdzieś wstawić banerek...mnie w podpis nie chce przyjąć...próbowałam! Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='zuzlikowa'] Moze być taki banerek dla Wizusa?...może ktoś usłyszy i pomoże psiakowi...nie widzącemu, głuchemu...schorowanemu strszemu psiakowi W podpis nie dam rady,ale może tak jakaś cioteczka uwidzi i ...poczęstuje się? Czekam na wieści od Wizusa... Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 dzieki zuzliczku za banerek :) Wizusek przesyła pozdrowionka :) Uploaded with ImageShack.us byłam u niego tylko na chwilkę ale chyba był słabszy bo tylko lezał ...:( Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 mam nie wychodzic z domu? http://www.dogomania.pl/threads/1868...5#post14799275 Quote
zuzlikowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nigdy nie zrozumiem...NIGDY...jak można pozwolić by wieloletni wierny przyjaciel ostatnie dni spedzał w schronie...NIGDY! Wizus...słyszymy Cię piesku...SŁYSZYMY!!! Quote
zuzlikowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='BUDRYSEK']mam nie wychodzic z domu? http://www.dogomania.pl/threads/1868...5#post14799275 Ten link też się nie otwiera... Quote
fiorsteinbock Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Bannerek wklejony, nasz Elik poszedl do dom wiec miejsce w sygnaturce zrobine :) Trzymaj sie Bidulko! Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 zuzlikowa napisał(a):Ten link też się nie otwiera... cholerka a u mnie wszystkie sie otwieraja? :( Quote
zuzlikowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='BUDRYSEK']cholerka a u mnie wszystkie sie otwieraja? :( Coś się dzieje...dziewczyn masa pisze o problemach bardzo poważnych...a mnie dalej ten link wyskakuje jako info: błąd strony. Dziękuję Edytko...i cieszę się z domku Elika... Wizus...zbieraj się w troki...daj z siebie wszystko...absolutnie wszystko...dziewczynę cudną Ci przyprowadziłam...przy takiej uśmiechać się chce!!! Zbierz się w sobie chłopie!!! Niech nigdy nie muszą tęsknić za człowiekiem! POMÓŻCIE ZAWIEŹĆ JĄ DO JEJ DOMU! ...> KLIKNIJ <... Quote
IVV Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 nie czytalam jeszcze calego watku,ale zaznaczam. jaki jest najlepszy plan dla chlopaka na dzien dzisiejszy? Quote
fiorsteinbock Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Mnie tez sie nie otwiera budryskowy link :( Roma, piekny plakacik Belli nie przekierowuje na watek. Musisz go wklejac poprzez "opcje zaawansowane". Mialam taki problem z reklama bazarku dla Elika. Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 wklejam jeszcze raz link Skrzacików http://www.dogomania.pl/threads/186821-2-Skrzaciki-wołają-o-pomoc!!!!-Żywiec Quote
IVV Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 podnosze chlopaka! mam nadzieje ,ze jutro beda lepsze wiadomosci...co sie z nim dzieje?czemu raptem stal sie taki slaby? czy podaja mu cos na wzmocnienie? Quote
Recommended Posts