Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam info od Hund:

w oczach Wizuska jest tzw łuszczka czyli choroba autoagresywna częsta u owczarków.
Widzi prawdopodobnie tylko światło i noc.
W odcinku piersiowym w kręgosłupie są zmiany zwyrodnieniowe z tendencją do pogłębiania,
nie da się tego wyleczyć , stawy są ok.
Jest głuchy ale nadal nie wiemy na ile.
Z krwi wynika , że wątroba jest kiepska ale to jest spowodowane prawdopodobnie dawką sterydu ze schroniska.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']mam info od Hund:

w oczach Wizuska jest tzw łuszczka czyli choroba autoagresywna częsta u owczarków.
Widzi prawdopodobnie tylko światło i noc.
W odcinku piersiowym w kręgosłupie są zmiany zwyrodnieniowe z tendencją do pogłębiania,
nie da się tego wyleczyć , stawy są ok.
Jest głuchy ale nadal nie wiemy na ile.
Z krwi wynika , że wątroba jest kiepska ale to jest spowodowane prawdopodobnie dawką sterydu ze schroniska.

Dziewczyny...czytam,ale niestety bez zrozumienia...możecie mi to jakoś przybliżyć praktycznie...co to dla Wizusa znaczy? Co jest do wyleczenia...co odwracalne,a co nie? Jakiego domku potrzebuje?

Kochana...poodpisuję na wątkach i zrobię banerek taki jak umiem...postaram się.Wrzuć może co podkreślić w banerku najmocniej!!!

Przy okazji pokażę jak się to robi...opracuję krótką instrukcję i może jeszcze ktoś skorzysta!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Jestem, trafilam po banerku :)
Zaraz oddam glos poparcia!

Dziękuję kochana...
muszę jeszcze gdzieś wstawić banerek...mnie w podpis nie chce przyjąć...próbowałam!

Posted

[quote name='zuzlikowa']

Moze być taki banerek dla Wizusa?...może ktoś usłyszy i pomoże psiakowi...nie widzącemu, głuchemu...schorowanemu strszemu psiakowi

W podpis nie dam rady,ale może tak jakaś cioteczka uwidzi i ...poczęstuje się?
Czekam na wieści od Wizusa...

Posted

[quote name='BUDRYSEK']cholerka a u mnie wszystkie sie otwieraja? :(

Coś się dzieje...dziewczyn masa pisze o problemach bardzo poważnych...a mnie dalej ten link wyskakuje jako info: błąd strony.

Dziękuję Edytko...i cieszę się z domku Elika...

Wizus...zbieraj się w troki...daj z siebie wszystko...absolutnie wszystko...dziewczynę cudną Ci przyprowadziłam...przy takiej uśmiechać się chce!!! Zbierz się w sobie chłopie!!!

Niech nigdy nie muszą tęsknić za człowiekiem!

POMÓŻCIE ZAWIEŹĆ JĄ DO JEJ DOMU!
...> KLIKNIJ <...

Posted

podnosze chlopaka! mam nadzieje ,ze jutro beda lepsze wiadomosci...co sie z nim dzieje?czemu raptem stal sie taki slaby?
czy podaja mu cos na wzmocnienie?