Patikujek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Dolar to dość młody pies, ma około 3-4 lata i jest fontanną energi.:multi: On nigdy się nie męczy biega, szaleje i tapla się w błocie a juz za chwilę biegnie z jakąś zdobyczą (najczęściciej kijem lub plastikowom butelką):crazyeye: . Nigdy nie można określić z której strony nadbiegnie. W schronisku przebywa prawie półtora roku i ma juz tego dość:shake: . W boksie nie ma miejsca na szaleńcze wyścigi z innymi psiakami. Dolar jest bardzo ugodowy, i nie w nim cienia agresji:lol: . Uwielbnia ludzi, lubi dzieci i naprawdę nie rozumiem dlaczego nikt nie zwrócił do tej pory na niego uwagi :(. Dolar potrzebuje domu z miejscem do biegania i kochającymi właścicielami, byłby szczęśliwy w domku z ogrodem i dziećmi z którymi mógłby się bawić:lol: . Nie każmy mu siedzieć całe życie w małym ciasnym boksie gdzie z czasem zrobi się nerwowy bo wtedy straci szansę na dom. Jak na razie dla Dolara jedyną radością są spacery na łąkach. Quote
Gajax Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Raczej wulkan niż fontanna... :lol: Ale i tak jest słodki! :loveu: Quote
Patikujek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gajax napisał(a):Raczej wulkan niż fontanna... :lol: Ale i tak jest słodki! :loveu: Nieee, fontanna. Bo on jest bardzo wylewny w stosunku do innych z tą swoją energią i uczuciami:evil_lol: Quote
Gajax Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 aaaaa... no to już rozumem :) Wylewny jak fontanna wulkan energii.. :loveu: Quote
Patikujek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Gajax napisał(a):aaaaa... no to już rozumem :) Wylewny jak fontanna wulkan energii.. :loveu: To się zgadza: wylewny jak fontanna wulkan energii:evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Mam kilka nowych informacji o Dolarku: Jego pozycja w Zabrzańskim schronisku to 3664, i jest wykastrowany. No to podnoszę:multi: Quote
Patikujek Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 No chłopczyku na pierwszą stronkę!!! Quote
Patikujek Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Mój śliczny Dolarku, widzę, że nikt opróvz mnie cię ostatnio nie podnosi:shake: Quote
Mysia_ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dolar przystojniaku zmykaj do góry! :) Pamiętam, że jak robiłam mu to zdięcie to byłam pewna, że szybko znajdzie domek... młody, śliczny piesek, a on dalej w schronisku :( Quote
Patikujek Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Z Dolarkiem wychodzę na spacerki od kąd trafił do schroniska, gdy zaczynałam z nim wychodzić byłam wręcz pewna że szybciutko znajdzie domek a tu co...:placz: Quote
Patikujek Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Z Dolarkiem chodzę na spacerki od kąd trafił do schroniska, i na samym początku byłam pewna że taki energiczny, ładny i młody psiak szybko domek znajdzie a tu co???:placz: Quote
Patikujek Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Moje słoneczko biegnij na pierwszą stronę!!! Quote
Mysia_ Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Dolarku co tak daleko??? chyba ktoś o tobie zapomniał :mad: Quote
Figaro Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Podnosze. Hopaj Dolarku do gory!!!:multi: Jestes tak sliczny, a nikt cie nie chce :( Quote
Figaro Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 I znów spadłeś na drugą stronę Dolarku? :( :( Quote
Mysia_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 o rany :( czemu nikt nie zagląda do Dolarka? :( ciotki :mad: Quote
Patikujek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Oj, Dolarku jak ja do ciebie dawno nie zaglądałam, wykasował mi się z ulubionych twój link i całkiem o tobie zapomniałam:shake: , mam nadzieję że mi wybaczysz???:loveu: Quote
Mysia_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Oj, Dolarku jak ja do ciebie dawno nie zaglądałam, wykasował mi się z ulubionych twój link i całkiem o tobie zapomniałam:shake: , mam nadzieję że mi wybaczysz???:loveu: Dolarek pewnie wybaczy :) Quote
Patikujek Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Na przeprosiny pójdziemy w najbliższym czasie na dłuuugi spacer!!!:loveu: Quote
Mysia_ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Na przeprosiny pójdziemy w najbliższym czasie na dłuuugi spacer!!!:loveu: Trzymam Cię za słowo!!! :razz: Quote
Patikujek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Pójdzie, pójdzie w sobote to raczej nie ale w poniedziałek to już na pewno:lol: Quote
Monika:) Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 napisze ogloszenie w trojmiejskich ogloszeniach o Dolarku moze ktos z pomorza chcialby go przygarnac :) trzymajcie kciuki ;) Quote
Recommended Posts