Patikujek Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Dolarku udało mi się jakąś fotke ci zrobić:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 hmmm... ciągle tu zaglądam z nadzieją, że już coś wiadomo :roll: Quote
Patikujek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 nic pani nieobecna na gg jak na razie ale czekam i licze na nią:) Quote
Mysia_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 czyżby kolejna osoba robiąca nam tylko nadzieje... oby nie :roll: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Rozmawiałam dzisiaj z pania na gg ona dalej jest zainteresowana Dolarkiem tylko w pracy teraz ma tak że często na delegacje jeździ a do tego remont zaczęli w mieszkaniu i psiaka nie chcą stresowac pani obiecała że się odezwie jak się tylkko troche uspokoi czyli powiedziała żę po 20 sierpnia Quote
Mysia_ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ciągle z jakiegos powodu nie mogą go zabrać... Nie wiem czy coś z tego wyjdzie :( Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 I tak jak na razie nic lepszego nam nie zostało do roboty jak poczekać soebie na jakiś domek dla Dolarka:) Quote
Mysia_ Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 heh... ile można czekać? :-( w górę! :razz: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 mam nadzieje, że ta pani faktycznie odezwie się po 20 sierpnia... :roll: Quote
Patikujek Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Ja czekam i równiez mam takją nadzieję wydawał się fajna no ale jak się nie odezwie to też jakoś trzeba będzie żyć:shake: Quote
Patikujek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Niestety nie, pani jest ostatnio cały czas niedostępna i nie odpowiada na moje wiadomości a w opisie ma "REMONCIK -kiedy koniec???" Quote
Patikujek Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Hej wiecie co ja coś z tym Dolarkiem to mam inne podejrzenia. Przeglądałam ostatnio dane ludzi których numery mam na gg w katalogu publicznym i doszłam do kobiety od Dolara i wyskoczyło mi że to 16-latka. Więc zastanawiam się czy ona nie chciała wziąć Dolara a potem okazało się że rodzice się nie zgadzają na niego i teraz głupio było jej powiedzieć???:shake: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 no to spytaj jej wprost... Ja zawsze jak próbuję załatwiać z kimś adopcję to pytam czy jest osobą pełnoletnią :roll: Ehhh... Trudno... Dolarku szukamy Ci domku! :cool3: Quote
Patikujek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 No to ja na pocieszenie wkleje foteczki:) Quote
Recommended Posts