Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie miałam pojęcia gdzie ten temat wsadzić ... prsze o radę. Moja ciocia kupiła sobie sznaucerka miniatur amerykańskiego !! Jak wszyscy wiemy są to szczupłe psiorki :)
Jednak moja ciocia jest odmiennego zdania, pies po 2 tygodniach był jak mała szafa.... szerokość razy 2 mojego psa :angryy: Pokaże wam foty... jego i jego przecudnego ojca :)

najpierw Rezo po 1 tygodniu mnie sie wydaje ze juz jest pulchny ale oni tego nie widzą....

następna fota psa...
nie ma siły sie ruszyć ??:angryy:

przepraszam ale było za duże zdjęcie

A teraz cały problem... martwie sie o Reza przez swoją tusze jest agresywny... boi sie bo nie nadąża nad innymi psami... cały czas dyszy z gorąca... nawet zimą ale oni uważają ze on chce sie bawić:angryy:
Co mam im powiedziec nic nie dociera. Pies będzie miał problemy ze zdrowiem i jak przejdzie przez tęczowy most będo rozpaczać i pytać dlaczego. Psiak był by super ale poprostu nie ma mozliwości zabawy ani nic. Je ile wlezie i to ludzie jedzenie:angryy: Mój czasami dostanie paróweczke .. kawalątek od święta a tamten sie rzuca na wszystko :angryy: Strasznie się martwie co mam powiedzieć skoro nie widzą różnicy między Rezem a jego ojcem...:angryy: Pomocy..

Posted

hmm moze najpierw pojdz sama do weta powiedz co jest grane... i zeby im powiedzial czym i w jakich ilosciach maja psa karmic i czym moze sie ta otylosc skonczyc.. niech ich po prostu nastraszy!!okrutne ale jednak mzoe zadzialac... pojdz pozniej z nimi i z pieskiem do tego samego weta wlasnie... niby na jakies odrobaczenie.. i wet im wtedy nagada..

Posted

cóż myślisz że nie próbował??? Mój tata jak zobaczył to ich straszył kosekwencjami psi fryzjeży wetci wszyscy mówili i nic ja nie moge co za idioci...

Posted

nie ma sily musi z nimi ktoś pogadać najlepiej ktoś kto w ich oczach będzie autorytetem - vet ewentualnie hodowca ze robią źle a pies to nie smietnik.

neistety takie odzywianie może miec przykre konsekwencje dla zdrowia psa

moze uda Ci się nakręcic rozmowę telefoniczn cioci z hodowcami od ktorycj kupila psa :roll:

dzialaj szybko ;)

Posted

mówie wam te charaktery.... uważają że sie najlepiej znają a pies jest chudziusieńki:angryy: Są strasznie uparci:angryy: Nie wiem:angryy: ten pies byłby super gdyby nie miał takich właścicieli... :angryy: co ja mam robić nic nie skutkuje :(:(:(

• 2 years later...