shedow Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Nie miałam pojęcia gdzie ten temat wsadzić ... prsze o radę. Moja ciocia kupiła sobie sznaucerka miniatur amerykańskiego !! Jak wszyscy wiemy są to szczupłe psiorki :) Jednak moja ciocia jest odmiennego zdania, pies po 2 tygodniach był jak mała szafa.... szerokość razy 2 mojego psa :angryy: Pokaże wam foty... jego i jego przecudnego ojca :) najpierw Rezo po 1 tygodniu mnie sie wydaje ze juz jest pulchny ale oni tego nie widzą.... następna fota psa... nie ma siły sie ruszyć ??:angryy: przepraszam ale było za duże zdjęcie A teraz cały problem... martwie sie o Reza przez swoją tusze jest agresywny... boi sie bo nie nadąża nad innymi psami... cały czas dyszy z gorąca... nawet zimą ale oni uważają ze on chce sie bawić:angryy: Co mam im powiedziec nic nie dociera. Pies będzie miał problemy ze zdrowiem i jak przejdzie przez tęczowy most będo rozpaczać i pytać dlaczego. Psiak był by super ale poprostu nie ma mozliwości zabawy ani nic. Je ile wlezie i to ludzie jedzenie:angryy: Mój czasami dostanie paróweczke .. kawalątek od święta a tamten sie rzuca na wszystko :angryy: Strasznie się martwie co mam powiedzieć skoro nie widzą różnicy między Rezem a jego ojcem...:angryy: Pomocy.. Quote
marmara_19 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 hmm moze najpierw pojdz sama do weta powiedz co jest grane... i zeby im powiedzial czym i w jakich ilosciach maja psa karmic i czym moze sie ta otylosc skonczyc.. niech ich po prostu nastraszy!!okrutne ale jednak mzoe zadzialac... pojdz pozniej z nimi i z pieskiem do tego samego weta wlasnie... niby na jakies odrobaczenie.. i wet im wtedy nagada.. Quote
shedow Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 cóż myślisz że nie próbował??? Mój tata jak zobaczył to ich straszył kosekwencjami psi fryzjeży wetci wszyscy mówili i nic ja nie moge co za idioci... Quote
Marcino1978 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 nie ma sily musi z nimi ktoś pogadać najlepiej ktoś kto w ich oczach będzie autorytetem - vet ewentualnie hodowca ze robią źle a pies to nie smietnik. neistety takie odzywianie może miec przykre konsekwencje dla zdrowia psa moze uda Ci się nakręcic rozmowę telefoniczn cioci z hodowcami od ktorycj kupila psa :roll: dzialaj szybko ;) Quote
shedow Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 mówie wam te charaktery.... uważają że sie najlepiej znają a pies jest chudziusieńki:angryy: Są strasznie uparci:angryy: Nie wiem:angryy: ten pies byłby super gdyby nie miał takich właścicieli... :angryy: co ja mam robić nic nie skutkuje :(:(:( Quote
aśka-od-dagona Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Może zabierz na wystawe i niech zobaczą jak wyglądaja Championy... Quote
shedow Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 wow dobry pomysł ale musze troche poczekać :( ale sam pomysl jest cool :) Quote
aśka-od-dagona Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cieszę sie że moglam jakos pomóc;) jak już będziecie na wystawie porozmawiaj przy cioci z jakimś hodowcą(najlepiej od zwycięskich psów). Ale i tak nie ustawaj w przeknywaniu-trzymamy kciuki:D Quote
shedow Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 dzeki :):) mam nadzieje ze sie uda :):) Quote
madziamn Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 trzymam kciuki za powodzenie :thumbs: Quote
LeCoyotte Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 madziamn napisał(a):trzymam kciuki za powodzenie :thumbs: już "troszkę" czasu minęło od tej sprawy.. ;) Quote
Recommended Posts