bety Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Łódź 1-2.V.2010 (CACIB) Sędzia: Antonio di Lorenzo (Włochy) PSY Klasa młodzieży: Cherokee Dragon COLL JAZZ - V3 Jazgar BIG BOY - V2 MOCHIRO ASHIGARU Gaudeamus Camo - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: Corblyme GUVNA - nb LORD OF THE RING Buntaro - V2 OLD SHATTERHAND Buckshot - V1, CWC Klasa otwarta: Jazgar MAD MAX - V1, CWC, CACIB, Zwyc.* LORIEN Buntaro - V2 SUKI Klasa szczeniąt: CORA Brontepure - o Klasa młodzieży: ONE FROM MANY NEVADA Bearhaven - nb SWEET LADY Amakita - V1, Zw.Mł., NJwR TAJGA HOKKAIDO Gaudeamus Camo - V2 Klasa pośrednia: YOKO ONO Nocne Życzenie - nb Klasa otwarta: Jazgar MALAGA - V1, CWC, Res.CACIB Klasa championów: BRITTANY Gogolińska Karolina - V3 Finigan SIL-KOD BOSSITA - V1, CWC, CACIB, Zwyc.*, BOB, BOG 2 m. Jazgar PANDA - V2 Dwie rzeczy muszę skomentować: :diabloti: - ulewny deszcz podczas sędziowania amerykańców - rzecz niespotykana od kilku ładnych lat w Łodzi - no ale podobno majowy deszczyk jest zdrowy (najwyżej wszyscy urośniemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) - totalnie niekompetentną obsługę ringu (coś co się powtarza w Łodzi nagminnie na ringu akit) :angryy: no taki bałagan i brak wiedzy obsługi to już totalna porażka dla oddziału. Czy naprawde tak trudno zapamiętać jakie tytuły się przyznaje, komu i kiedy? :roll: Aha, zdjęcia moje będą - ale najpierw muszę zobaczyć co tam wyszło bo deszcz mi oczy zalewał i strzelałam na "ślepo" ;), ale najpierw obiecał fotki taki Pan co miał super parasolkę. :p:cool3::evil_lol: Pzdr * - Zwyc. czyli dawniejsze NDPwR / NDSwR (to tak dla przypomnienia, choć jakoś mi ta zmiana nie pasuje) Quote
kira Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [Dwie rzeczy muszę skomentować: :diabloti: - ulewny deszcz podczas sędziowania amerykańców - rzecz niespotykana od kilku ładnych lat w Łodzi - no ale podobno majowy deszczyk jest zdrowy (najwyżej wszyscy urośniemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) - totalnie niekompetentną obsługę ringu (coś co się powtarza w Łodzi nagminnie na ringu akit) :angryy: no taki bałagan i brak wiedzy obsługi to już totalna porażka dla oddziału. Czy naprawde tak trudno zapamiętać jakie tytuły się przyznaje, komu i kiedy? :roll: Aha, zdjęcia moje będą - ale najpierw muszę zobaczyć co tam wyszło bo deszcz mi oczy zalewał i strzelałam na "ślepo" ;), ale najpierw obiecał fotki taki Pan co miał super parasolkę. :p:cool3::evil_lol:] Rzeczywiście deszczyk nie chciał odpuścić , no i atmosfera wystawy trochę podupadła. Jeśli chodzi o " zarządzanie " w ringu , to całkowity brak kompetencji ze strony oddziału !!! DLACZEGO nie ma Res. CACIB dla Psa ? ( nie dajmy się zwariować i nie myślmy że sędzia nie dał lub zapomniał , bo to nie wchodzi w rachubę !!!!!!!! . ) Ogólnie mówiąc - totalny nieład ! . Moja Droga Kasiu !! Jeśli chodzi o tego " Pana z super parasolką " to powiem tak : Nie ma tego co się lubi , to się lubi co się ma !!!!!!!!!!!!!!!! . A propos deszczu , to aparacik zamókł i nie chce się otworzyć . Teraz wysycha na grzejniczku ( mam nadzieję że przeżyje ! ) . Widziałem ( ty chyba też ) że trzaskały Flesze gdzie nie gdzie , więc " na pewno " będą fotki ( no chyba że robili zdjęcia tylko swoim psom ! ) . Pa !!!!!!!!!!!!! Quote
bety Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 kira napisał(a): Rzeczywiście deszczyk nie chciał odpuścić , no i atmosfera wystawy trochę podupadła. Jeśli chodzi o " zarządzanie " w ringu , to całkowity brak kompetencji ze strony oddziału !!! DLACZEGO nie ma Res. CACIB dla Psa ? ( nie dajmy się zwariować i nie myślmy że sędzia nie dał lub zapomniał , bo to nie wchodzi w rachubę !!!!!!!! . ) Ogólnie mówiąc - totalny nieład ! . Moja Droga Kasiu !! Jeśli chodzi o tego " Pana z super parasolką " to powiem tak : Nie ma tego co się lubi , to się lubi co się ma !!!!!!!!!!!!!!!! . A propos deszczu , to aparacik zamókł i nie chce się otworzyć . Teraz wysycha na grzejniczku ( mam nadzieję że przeżyje ! ) . Widziałem ( ty chyba też ) że trzaskały Flesze gdzie nie gdzie , więc " na pewno " będą fotki ( no chyba że robili zdjęcia tylko swoim psom ! ) . Pa !!!!!!!!!!!!! Obsługa ringu była "genialna" :mad: - do wyboru m.in. najlepszego psa chcieli wołać młodzież, CACIB-a nie chcieli przyznać od razu psom - bo pani stwierdziła "że potem -bo jeszcze są suki a one też do tego wchodzą" :crazyeye: itp. itd. No i zamieszanie z tytułem "Zwyc." (co za imbecyl zamienił nazwę z NDP / SwR :shake:) bo panie w namiociku nie bardzo mogły zrozumieć, że to jest zupełnie co innego niż "Zwycięzca Rasy". :diabloti: O kurka z tym aparatem :shake: - bez jakiejkolwiek osłony wczoraj nie dało się robić zdjęć :shake:. Też mam nadzieję, że wszystko będzie OK.:kciuki: To ja zaraz wrzucę to co wczoraj pobierznie przerobiłam (myślałam że zdjęcia będą gorsze ale coś tam jednak wyszło). Jak się dobrze przyjrzycie to zobaczycie nawet smugi deszczu. :roll: Pzdr Quote
bety Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Cherokee Dragon COLL JAZZ [FONT=Calibri][/FONT] Jazgar BIG BOY [FONT=Calibri][/FONT] MOCHIRO ASHIGARU Gaudeamus Camo [FONT=Calibri][/FONT] LORD OF THE RING Buntaro [FONT=Calibri][/FONT] OLD SHATTERHAND Buckshot [FONT=Calibri][/FONT] cdn Quote
bety Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Jazgar MAD MAX [FONT=Calibri][/FONT] LORIEN Buntaro [FONT=Calibri][/FONT] CORA Brontepure [FONT=Calibri][/FONT] SWEET LADY Amakita [FONT=Calibri][/FONT] TAJGA HOKKAIDO Gaudeamus Camo [FONT=Calibri][/FONT] cdn Quote
bety Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Jazgar MALAGA [FONT=Calibri][/FONT] BRITTANY Gogolińska Karolina [FONT=Calibri][/FONT] Finigan SIL-KOD BOSSITA [FONT=Calibri][/FONT] Jazgar PANDA [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]i to tyle[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Pzdr[/FONT] Quote
kira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Sprzęcicho przeżyło ! . Dodam do Kasieńkowej fotorelacji kilka swoich ujęć ( brak mi dwóch suczek z Młodzieży ). No to jazda !! C.d.n Quote
bety Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 kira napisał(a):Sprzęcicho przeżyło ! . Ufffffff, to dobrze. Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 bety - na tej fotce w tle jest taki namiocik (szary) i obok większy w zielono-białe pasy. To ja właśnie tam się schroniłam przed deszczem. A namiocik to tulasy, Michal _unga i Mudiki razem:) http://images8.fotosik.pl/305/147e8d9fc5d404d4.jpg pzdr. Quote
bety Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Asiaczek']bety - na tej fotce w tle jest taki namiocik (szary) i obok większy w zielono-białe pasy. To ja właśnie tam się schroniłam przed deszczem. A namiocik to tulasy, Michal _unga i Mudiki razem:) http://images8.fotosik.pl/305/147e8d9fc5d404d4.jpg pzdr. Namiocik jest tylko Asiaczków nie widać, ale się zakamuflowaliście. :) Nic dziwnego, że Was przegapiłam. Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nie, nie, na tych fotkach to nas JESZCZE tam nie było. Do namiotu zostalismy przyjęcie tak ok. 12 w południe:) Wczesniej lało więc czekalismy w samochodach. Pzdr. Quote
bety Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie, nie, na tych fotkach to nas JESZCZE tam nie było. Do namiotu zostalismy przyjęcie tak ok. 12 w południe:) Wczesniej lało więc czekalismy w samochodach. Pzdr. Aaaaaaaaaa no to o tej porze to mnie już na wystawie nie było, tak zmokłam że darowałam sobie dalszy pobyt w Łodzi. :( Pzdr Quote
Recommended Posts