Aleksandra Bytom Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 to ja zmykam,ja jestem bardzo kociolubna ale ze względu na 2 psy odkładam marzenia na potem,buźka :) Quote
Karena Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Spokojnie, nie damy. Kotek dalej szuka DT. Quote
Cudak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Nes2009: "Przyjmę kocurka lub kotkę wysterylizowaną z okolic Krakowa. gg 272354 Takie ogłoszenie znalazłam." Quote
fiorsteinbock Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Karena napisał(a):Możemy wrócić do tematu? Karena na mapie pomocy w waszym wojewodztwie tymczasy oferuja: Greven i wera - zapytaj dziewczyn. Quote
fiorsteinbock Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jeszcze palinka05 - Słupsk, tylko nie wiem czy tymczasowanie dotyczy kotów. Quote
agnieszka32 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Karena na mapie pomocy w waszym wojewodztwie tymczasy oferuja: Greven i wera - zapytaj dziewczyn. Dajcie sobie spokój z Greven. To taka dobra rada ;) Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 agnieszka32 napisał(a):Dajcie sobie spokój z Greven. To taka dobra rada ;) Greven=proequo na miau ;) Quote
Maupa4 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Witam. Wątek został zmoderowany. Usunęłam 34 posty. Pozdrawiam. Quote
fiorsteinbock Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 agnieszka32 napisał(a):Dajcie sobie spokój z Greven. To taka dobra rada ;) A to nie w temacie jestem, sorry :oops: Quote
Karena Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Cudak napisał(a):Greven=proequo na miau ;) Akurat od proequo moja mama niedawno adoptowała kota :-) Quote
Karena Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Kotu został tydzień! Po tym czasie pojedzie do Niemiec. O szczegóły pytajcie Dyktaturę z miau, ja więcej nie wiem nic o tych Niemczech. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=110410&p=6061779#p6061779 Quote
Aleksandra Bytom Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ale to jak? pojedzie do niemiec na rok? bo tyle miało trwać to dt czy coś przeoczyłam? Quote
Karena Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 No właśnie nie wiem, Dyktatura jak wejdzie na miau, to napisze. Szkoda kota, on już tak długo siedzi w łazience... Quote
Aleksandra Bytom Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no tak,myślałam że koty w miare szybko znajdują domki,co to sie dzieje i po co ludzie pozwalają rozmnażać się swoim zwierzętom,w mojej rodzinie nigdy żadne zwierze nie miało młodych,choć w przypadku mojej suńki (już za TM) wet przekonywał Tate że suka powinna mieć młode chociaż raz :angryy: Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Niestety nie umiem pomoc, sami szukamy domu 4 kotom z pseudoschronu w Dobrocinie. Qrcze, co z tym kitkiem bedzie..? Quote
Karena Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Szkoda mi tego kota. Sama tez nie mogę, niedawno wrócił nam kot z adopcji, a w lecie będziemy mieli na przechowanie kota mamy. Quote
BasiaD Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A z miau nie ma zadnego odzewu?? Przecież to jest domowy kocio, nie mozna go wywalić na dwór..Ciotki do dzieła! Quote
BasiaD Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Słuchajcie ale koty naprawdę przywiązują się do ludzi i wcale nie potrzebują dużo miejsca do zycia..Ja bym swoich kotów na zaden tymczas nie oddała..A jescze na dodatek do Niemiec..Mam takie wrażenie jakby Państwu juz sie kotek znudził i teraz chcą się go pozbyć.A sami wsród swoich znajomych i przyjaciół nie mogą mu poszukać domku?? Koty naprawdę sa bardzo wrażliwe i źle znoszą rozstania..Ja nigdy nie wyjechałam na dłużej niż na tydzień od kiedy mam koty, a żeby ktos zobaczył co się dzieje jak wyjeżdżam. I mówią mi Ci co do nich przychodzą, że się tak łaszą i dopominaja miziania, aż żal je zostawiać, chociaż są dwa, więc na pewno im razem raźniej.. Quote
Karena Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Było kilka propozycji. Najpierw błędnie sądziłyśmy, że kot nie toleruje innych kotów i szukałyśmy DT bez kotów. potem okazało się, że problem tkwi w kotce rezydentce mamy dziewczyny (właścicielki kota). Był hotelik za 150 zł/m-c, domu z psem, przed którym kocio musiałby czasami uciekać (pani wprost to przyznała, dobrze, że przez wysłaniem go tam), nieaktualne ogłoszenie z Augustowa, forumowicze pytali znajomych i koniec końców jest jak jest. Nikt go nie może wziąć. Może ta niesprawna nóżka ich przeraża. Nie wiem. Wychodzi na to, żę nie problem z kasą, ale z miejscem... Quote
BasiaD Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja trzymam kciuki niech sie Kiciusiowi poszcęśći jest taki słodki..Zasługuje na wszystko co najlepsze, szczególnie że przeszedł juz bardzo dużo.. Quote
Karena Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Prosimy o DT. Czasu już tak niewiele... Quote
Karena Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Jest nadzieja, że kotka weźmie martaslupsk z miau :-) Quote
Recommended Posts