Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak,myślałam że koty w miare szybko znajdują domki,co to sie dzieje i po co ludzie pozwalają rozmnażać się swoim zwierzętom,w mojej rodzinie nigdy żadne zwierze nie miało młodych,choć w przypadku mojej suńki (już za TM) wet przekonywał Tate że suka powinna mieć młode chociaż raz :angryy:

Posted

Słuchajcie ale koty naprawdę przywiązują się do ludzi i wcale nie potrzebują dużo miejsca do zycia..Ja bym swoich kotów na zaden tymczas nie oddała..A jescze na dodatek do Niemiec..Mam takie wrażenie jakby Państwu juz sie kotek znudził i teraz chcą się go pozbyć.A sami wsród swoich znajomych i przyjaciół nie mogą mu poszukać domku?? Koty naprawdę sa bardzo wrażliwe i źle znoszą rozstania..Ja nigdy nie wyjechałam na dłużej niż na tydzień od kiedy mam koty, a żeby ktos zobaczył co się dzieje jak wyjeżdżam. I mówią mi Ci co do nich przychodzą, że się tak łaszą i dopominaja miziania, aż żal je zostawiać, chociaż są dwa, więc na pewno im razem raźniej..

Posted

Było kilka propozycji. Najpierw błędnie sądziłyśmy, że kot nie toleruje innych kotów i szukałyśmy DT bez kotów. potem okazało się, że problem tkwi w kotce rezydentce mamy dziewczyny (właścicielki kota). Był hotelik za 150 zł/m-c, domu z psem, przed którym kocio musiałby czasami uciekać (pani wprost to przyznała, dobrze, że przez wysłaniem go tam), nieaktualne ogłoszenie z Augustowa, forumowicze pytali znajomych i koniec końców jest jak jest. Nikt go nie może wziąć. Może ta niesprawna nóżka ich przeraża. Nie wiem. Wychodzi na to, żę nie problem z kasą, ale z miejscem...

Posted

Ja trzymam kciuki niech sie Kiciusiowi poszcęśći jest taki słodki..Zasługuje na wszystko co najlepsze, szczególnie że przeszedł juz bardzo dużo..