Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopiuje post koleżanki z miau:

"Dyktatura" napisał(a):
Moja znajoma szuka kogoś, kto zaopiekował by się jej 3-letnim kocurkiem na okres roku. Na jego utrzymanie będzie płaciła.

Kocurek ma ok. 3 lat. Został zagarnięty przez nią z działek ok pół roku temu. Na początku wielki dzikusek, a teraz wielki miziak. Bez kontaktu z człowiekiem popada w depresję.

Obecnie kocurek przebywa w łazience u mamy Marty, gdyż nie toleruje kotki rezydentki jej mamy.
Kocurek jest wykastrowany, umie korzystać z kuwety.
Kocurek ma tylko niesprawną tylną nóżkę, choć mimo tego świetnie sobie radzi.
Jeśli nie znajdziemy my DT, kocurek będzie zmuszony zamieszkać na działce budowlanej, w baraku.

Koleżanka obecnie mieszka z trójką małych dzieci i mężem w małym ciasnym pokoju. Ledwie się mieszczą i dlatego prosi o pomoc.

Zdjęcia kocurka:

Jeszcze raz proszę o pilną pomoc.

Właściciele kota zaczęli budowę domu, z tego powodu zmuszeni byli zamieszkać w 1 pokoju z 3 dzieci. Chcą jak najszybciej zakończyć budowę. Barak to nie miejsce dla tego kocurka, on ma jedna niewładną nogę.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Początkiem czerwca przeprowadzam się w okolice Kraśnika na lubelszczyźnie.Jeżeli kotek zgadza się z innym kotem to mogłabym go zabrać na ten rok.Jak z psami? i czy kot jest wychodzący?
Ja mam swojego 10 letniego kota, który jest kotem wychodzącym i spotyka się z innymi kotami.Mam też psa,jednego w domu i dwa tymczasowicze na polu.

Posted

No właśnie problem w tym, że kot nie dogaduje się z kotką rezydentką mamy właścicielki kota, u której siedzi w łazience... Z psami nie wiemy, nie miał styczności. Raczej niewychodzący.

Posted

Ponad 500 km... ale może akurat ktoś z Koszalina wybiera się w tamte strony na wakacje? ;)

A jak nie, to może ktoś zgodziłby się pojechać z nim pociągiem?

Posted

[quote name='Agnezia']Z Panią Kach radze ostrożnie
zapraszam na wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/183072-Jestem-smutny-i-samotny-szukam-domu-i-rodziny-ale-prawdziwej....pomyli%C5%82am-sie-%28
Bardzo delikatnie to ujelas :) dziewczyny, jesli chcecie miec koteczka spowrotem u siebie za max 2 tyg, kiedy to kach sie juz nim znudzi i skoncza sie na jego temat achy i ochy, to mozecie dac jej zwierzaka na DT. Zajrzyjcie prosze na temat podany przez Agnezie...

Posted

Proszę nie dawajcie żadnego, absolutnie żadnego zwierzaka kach. To co wyczynia przechodzi pojęcie!!! Kota też wywaliła na bruk... Zastanówcie się, i potem nie mówcie że nikt Was nie ostrzegał. Szkoda zwierzaczka i to takiego ślicznego!!!!!:-(

Posted

kach nie jest Ci zwyczajnie po ludzku głupio?? ty lubisz z ludzi durniów robić czy co to jest w Twoim wykonaniu?? kochasz koty?? Misterka też kochałaś?? ja bym Ci nawet pchły nie dała,straciłam czas pisząc z Tobą,nie byłaś tego warta

Posted

[quote name='kach']jestem z dolny slask ludwikowice miałam kociaki kocham koty pomagam ogłaszam szukam domków

Dziewczyny! Prosze Was - nie oddawajcie kotka tej osobie!
Ona lada moment bedzie umieszczona na Czarnych Kwiatkach. Wziela z fundacji SOS Bokserom psiaka, nie pasowal - oddala.
Cytuje wpis Soemy:
Kach miała od nas psa, którego zaraz oddała, tłumaczenie nie jest na forum publiczne. Obrażała, groziła osobom z Fundacji SOS Bokserom, wcześniej kiedyś miała szczenię z innej Fundacji i sytuacja była podobna.
Również z drugiej Fundacji dostałam ostrzegające pw.
Kach na wątku adopcyjnym bokserów dopuściła się pomówienia na temat naszej Fundacji. Ludzie zadzwonili do nas zgłaszając problem, poprosiliśmy o czas i cierpliwość do wieczora, bo zbierał się zarząd. W tym czasie Kach zaczęła obrażać nas na forum. Fundacja dołoży się połowę do szkolenia suki. Nie wiem, czy 'znajomi' kach wiedzą o publicznych wpisach.
Każdy może mieć psa, oczywiście, ale musi być go stać na tego psa. Tym bardziej, na tak wrażliwą rasę jak boksery. Podatną na choroby i stres.

Potem bokser z dzierzoniowskiego Azyla i jeden wielki smrod! Chciala wyludzic pieniadze od dogomaniakow, manipulowala mna abym pomogla Jej - na szczescie szybko sie zorientowalismy w czym rzecz i kim jest ta osoba!
Przeczytajcie wiecej na watku Mistera a same wywnioskujecie z kim macie do czynienia:

http://www.dogomania.pl/threads/183072-Jestem-smutny-i-samotny-szukam-domu-i-rodziny-ale-prawdziwej....pomyli%C5%82am-sie-%28/page39