Konrado Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Podaje link do wystaw gdzie podczas 10 dniowego maratonu można zdobyć Championaty 4 krajów : http://www.bs-winner.com/english/index1.htm Quote
Jagoodka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Czy ktoś się wybiera? My na 95 % ale tylko na wystawy do Bułgarii. Jeżeli ktos chętny na wspólny wyjazd i połączenie wakacji z wystawami to pisać :) Może zorganizujemy jakiś wyjazd większą ekipą? Pisać tu szybko kto ma duże auto :P Jeżeli nikt niczego większego nie organizuje to my możemy zabrać 1 osobę z 1 małym/średnim psem. Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 no maraton jets piekny ale nie na moją kieszen :( Quote
Evenflow Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 My sie wybieramy na 100% - 2 setery irlandzkie i 4 osoby :) chetnie sie do kogos dolaczymy :) Czy ma ktos namiary na jakies hotele badz domki do wynajecia w Bulgarii ??? Quote
PANGEA Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 A moze mnie ktos oswiecic geograficznie?? Gdzie w jakim miescie/miastach sa te wystawy?? Quote
Evenflow Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jasne :) 2 pierwsze CACIBy w Rumunii nad morzem -Konstanta . Kolejne wystawy sa w jednym miescie , w Albenie, Bulgaria( tez nad morzem) -70 km od Konstanty. Quote
SuperGosia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Witam, Być może wybierzemy się na wystawy (także tylko do Bulgarii). W tej chwili dogadujemy szczególy i liczymy, liczymy kasę :evil_lol: Czy ktoś jest zdecydowany na 100%? Quote
jo-jo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='PANGEA']A moze mnie ktos oswiecic geograficznie?? Gdzie w jakim miescie/miastach sa te wystawy?? [FONT=Century Gothic]Słońce, mówiłam Ci że to daaleko za Rumunią (ale za to nad mooorzem czarnym !) - ale damy rade :) [/FONT] Quote
Evenflow Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 SuperGosia napisał(a):Witam, Być może wybierzemy się na wystawy (także tylko do Bulgarii). W tej chwili dogadujemy szczególy i liczymy, liczymy kasę :evil_lol: Czy ktoś jest zdecydowany na 100%? na razie 4 osoby + 2 psy na 100% , mamy juz zarezerwowane noclegi :) i nie mozemy sie doczekac wakacji :) Quote
Betulka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jeśli dobrze doczytałam to nie 4 a 6 x CH i 6 X CACIB Quote
Evenflow Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Betulka napisał(a):Jeśli dobrze doczytałam to nie 4 a 6 x CH i 6 X CACIB tak, dodali ostatnio 2 nowe CH i dwie nowe wystawy :) Quote
jo-jo Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [FONT=Century Gothic]no no no, Championat Gruzji w zasięgu ręki, chyba warto pomyśleć o wcześniejszym wyjeździe :) Moim zdaniem jest 7 Ch - licząc Granda w Rumunii :) [/FONT] Quote
Betulka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 A mnie się wydawało, że 1-2 maja w Montenegro to był maraton. okazuje się jednak, że to tylko małe lody w porównaniu z tym, co tu proponują. Super sprawa, nie wiem tylko jak to można przetrwać, bo my po czterech wystawach w dwa dni byliśmy padnięci, a psy jeszcze bardziej. Quote
Betulka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Coyote Ugly FCI napisał(a):haha nic tylko szukac sponsora :) Jak znajdziesz to daj znać gdzie takowych szukać, może i ja poszukam.;);) Quote
SuperGosia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Evenflow napisał(a):na razie 4 osoby + 2 psy na 100% , mamy juz zarezerwowane noclegi :) i nie mozemy sie doczekac wakacji :) Teraz to i ja się nie mogę doczekać, też jedziemy :multi: Przed wyjazdem proponuję wymianę telefonów, żeby w razie jakichkolwiek problemów np. ze znalezieniem miejsca wystawy być w kontakcie :cool1: Trochę niefajne są ceny... nawet nie wystaw, ale dyplomów championa 40-35 euro :p My traktujemy to bardziej jako urlop (jedzie też nie zajamniczona rodzina), a wystawy "zrobimy" przy okazji. Quote
Jagoodka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 My też jedziemy bardziej rekreacyjnie na wczasy :) Co do wystaw to zrobimy góra 4 albo 5 Quote
panbazyl Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 mamy 2 miejsca w busie na 15.07 na cac Gruzji. Info na mailu anramora@op.pl Quote
J.G Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wszystko ładnie pięknie kilka CACIB-ów,Championatów jest do zgarnięcia na takich maratonach,ale-do wiadomości tych którzy nigdy tam nie byli:łatwo nie jest jest olbrzymia konkurencja oczywiście nie we wszystkich rasach,i należy się liczyc z tym że nie wszyscy wrócą z wieloma CACIB-ami i Championatami. Quote
maruda23 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 My na 98% tez sie wybieramy i tez tylko na wystawy do Bulgarii. Dwie osoby dorosle+2 psy+prawdopodobnie dziecko lat 5. Jezeli mozna to chetnie przylaczymy sie do grupy. Poza tym jesli macie namiary na przyzwoite noclegi bez luksusow to jestesmy otwarci na propozycje :) Kasia Quote
panbazyl Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='panbazyl']mamy 2 miejsca w busie na 15.07 na cac Gruzji. Info na mailu anramora@op.pl [quote name='maruda23']My na 98% tez sie wybieramy i tez tylko na wystawy do Bulgarii. Dwie osoby dorosle+2 psy+prawdopodobnie dziecko lat 5. Jezeli mozna to chetnie przylaczymy sie do grupy. Poza tym jesli macie namiary na przyzwoite noclegi bez luksusow to jestesmy otwarci na propozycje :) Kasia Wybacz, ze się cytuję, ale tam masz namiary na grupę. My jak robimy wyjazdy, to od razu z noclegami - już zamówione są wcześniej, więc nikt z grupy się o to nie martwi. :) tak samo zgłaszamy wszystkie psy razem. Tyle, ze tym razem tylko na ten jeden dzień jedziemy. Quote
SuperGosia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='J.G']należy się liczyc z tym że nie wszyscy wrócą z wieloma CACIB-ami i Championatami.[/QUOTE] Z tym się zawsze trzeba liczyć, pomimo że stawki na bulgarskich wystawach nie są wysokie w porównaniu choćby do naszych CACIBówek, zawsze można mieć pecha i trafić na takiego konkurenta, że ani jednego CACIBa się nie przywiezie :evil_lol: Maruda, nocleg w luksusowym jak na polskie standardy hotelu kosztuje 122-124 zl/2 osoby dorosle ze śniadaniem. Na pewno tańsze są domki i miejscowe kwatery, niestety namiarów na takowe nie mam, ze względu na ryzyko wlamania i kradzieży :p (już coś takiego przeżyliśmy na wyjeździe), z premedytacją wybraliśmy hotel, który znalazlam na booking.com. Większość hoteli z booking jest też na hotels.com. Quote
Jagoodka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Niestety na campingi w Albenie nie przyjmuja z psami..., więc trzeba szukac hoteli Quote
Recommended Posts