Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lesio kochanie niech ci się dobrze wiedzie za TM, tam bedzie ci ciepło kolorowo i nie bedziesz taki samotny jak w schronisku
Zawszę będę pamietac :placz::placz:

• Replies 138
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie, muszę się ze wstydem przyznać, ż ejakoś nigdy tu nie zajrzałam przedtem, nie wiem dlaczego ale tak się stało, teraz weszłam na chwilkę na dogo i zobaczyłam tytuł. A potem weszłam, zobaczyłam jego zdjęcie i zalałam się łzami, jest mi tak wstyd i żal , że coś okropnego a może to ja mogłam mu pomóc, może dlatego, że tu mnie nie było tak się stało, nie że ja to ktoś ale czasem znajduję donki temu i owemu..........szkoda gadać

Posted

rybon36 napisał(a):
    wiecie, muszę się ze wstydem przyznać, ż ejakoś nigdy tu nie zajrzałam przedtem, nie wiem dlaczego ale tak się stało, teraz weszłam na chwilkę na dogo i zobaczyłam tytuł. A potem weszłam, zobaczyłam jego zdjęcie i zalałam się łzami, jest mi tak wstyd i żal , że coś okropnego a może to ja mogłam mu pomóc, może dlatego, że tu mnie nie było tak się stało, nie że ja to ktoś ale czasem znajduję donki temu i owemu..........szkoda gadać

Muszę przyznać, że mam takie same wyrzuty jak rybon36. przed wyjściem z pracy jeszcze zajrzałam na dogo i zobaczyłam ten wątek :shake: Przecież tyle piesków ze Śląska wystawiam w necie a jego nie widziałam.:-( :-( Strasznie mnie przykro, bo gdybym go zauważyła to może znalazłby domek ...... Teraz sierściuchy bardzo podobają się. Dlaczego go pogryzły :shake: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Lesiu wybacz mi ......

Posted

Lesio pamiętamy.... :placz: Byłam z nim przez te trzy ostatnie dni jego życia, on już nie miał siły żyć dalej, był tym wszystkim bardzo zmęczony.... :shake: To straszne, że taki staruszek tak musiał skończyć :placz:

Posted

:-( :-( :-( biedactwo ale dlaczego został pogryziony na spacerze? czy psy na spacery są nbrane bez smyczy? Co się właściwe stało? Pytam dlactego, że np. u nas w Karkowie jest mnostwo pogryzień, ale nie dochodzi do nich na spacerach tylko w boksach, gdy psy są same i walczą o przetrwanie. gdy wolonatriusze biorą psy na spacer, to onje chodzą w bezpiecznej odległości od siebie

• 3 months later...
    • 8 months later...